PDA

View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 [82] 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121

pele96
13.Temmuz.2012, 19:41
Galatasaray'ın geleceğini Beşiktaş olarak görüyorum ama Ü.Aysal akıllı adamdır yatırımını yapıyordur diye de aklamdan geçmiyor değil.Demirören gibi sadece harcamıyordur umarım.

William Rookwood
13.Temmuz.2012, 19:41
Dany'de sağ bek oynayabiliyor.

E.Cartman
13.Temmuz.2012, 19:47
Galatasaray'ın geleceğini Beşiktaş olarak görüyorum ama Ü.Aysal akıllı adamdır yatırımını yapıyordur diye de aklamdan geçmiyor değil.Demirören gibi sadece harcamıyordur umarım.

Ne harcamışız ki Beşiktaş gibi olalım. Hamit'in maaşından, Burak'ın bonservisinden, Amrabat'ın bonservisinden bu kanıya vardıysan tamamen yanlış bi düşünce olduğunu söyleyeyim. Maaşlar gayet normal seviyede şuan bonservislerde de bi tek Amrabat'ın bonservisi fazla diğerleri hiçte uçuk kaçık bonservisler değil. Geçen sezon harcanan para ortada, reklam, sponsorluk gelirleri ortada, stad, kombine, loca gelirleri ortada. Ben sanmıyorum ki Galatasaray Beşiktaş'ın durumuna düşsün. Ne futbolculara borç var ne de başkanımıza kolay kolay Beşiktaş'ın durumuna düşmeyiz ama büyükte konuşmamak lazım her an her şey olabilir.

Önder HOCA
13.Temmuz.2012, 19:51

Gs şampiyon oldu :) o kadar parayı yastık altı yapmazlar umarım transfer parasını hayli hayli karşılar şampiyonluk ve yayın geliri

pele96
13.Temmuz.2012, 19:52
Ne harcamışız ki Beşiktaş gibi olalım. Hamit'in maaşından, Burak'ın bonservisinden, Amrabat'ın bonservisinden bu kanıya vardıysan tamamen yanlış bi düşünce olduğunu söyleyeyim. Maaşlar gayet normal seviyede şuan bonservislerde de bi tek Amrabat'ın bonservisi fazla diğerleri hiçte uçuk kaçık bonservisler değil. Geçen sezon harcanan para ortada, reklam, sponsorluk gelirleri ortada, stad, kombine, loca gelirleri ortada. Ben sanmıyorum ki Galatasaray Beşiktaş'ın durumuna düşsün. Ne futbolculara borç var ne de başkanımıza kolay kolay Beşiktaş'ın durumuna düşmeyiz ama büyükte konuşmamak lazım her an her şey olabilir.
Y.D önce bizde kötü duruma düşmeyiz diye düşünüyorduk.YD geldi 600 Küsür Milyon borcumuz oldu Amrabat'a çok yüksek para verildi onun yerine Assaidi gelse daha iyi olurdu.Burak Yılmaz geldiyse eğer Umut Bulut'un bu takımda işi ne ? Sercan , Necati ,Elmander , Burak , Umut , Baroş 6 tane forvet var Batdal'ı felan saymıyorum bile Kanatlarda oynabiliyor diyeceksin onun yerine gidip direk Amrabat gibi parayı basıp alacaksın veya Amrabat'ı almadan forvetlerinle kanat oynayacaksın.Baroş , Necati ve Sercan bu takıma fazla gelir diye düşünüyorum.

LadroN
13.Temmuz.2012, 19:57
Amrabat ve Burak transferi ile batacaksak batalım zaten.Kulübün borcu azalıyor bu arada.Sohbet alanında arif koymuştu tabloyu

Facx
13.Temmuz.2012, 20:00
G.Saray bu kadar forveti ne yapacak, merak ediyorum. Transferlerine lafım yok, hepsi çok iyi isimler, kesinlikle iş yaparlar; ama biraz fazla olmadı mı? Baros, Sercan Yıldırım ve Mehmet Batdal'ın 3'ünün birden gönderilmesi gerekecek bir forvet daha gelirse. Bence, Melo'yu da alırlarsa sonrasında bek transferlerine bakmaları lazım, forvet ve orta sahadan öte. Eboue'nin ve H.Balta'nın yokluğunda o bölgeyi idare edebilecek isimler (Sabri ve Çağlar) yetersiz. Bu arada, şunu da söylemek gerekir ki, G.Saray şimdiden transferin 1 numarası oldu bu sezon için. Bundan sonra, her transfer ekstra olacak.

Ujfalusi ve dany sağ bek oynayabilen oyuncular keza hamitte rierada sol bek oynayabiliyo aslında ama riera gitcek büyük ihtimalle o konuda katılıyorum bi solbeke ihtiyacımız var onun dışında mehmet batdal zaten kamp kadrosunda yok baros %99 gidicek sercanda kiralanabilir başka bi forvet gelirse dipnot kıyaslamayın beşiktaşla bizim gelirlerimiz beşiktaş'tan daha çok ve başımızda ekonomiden gerçekten anlayan kendi emekleriyle buralara gelmiş bi başkan var sizin başınızdaysa babasının mirasına çökmüş ekonomiden zerre anlamayan bi başkan vardı kaldıki biz borcumuzu geçen seneye göre 80 - 100 m € azaltmıştık

Lorik Cana19
13.Temmuz.2012, 20:02
Y.D önce bizde kötü duruma düşmeyiz diye düşünüyorduk.YD geldi 600 Küsür Milyon borcumuz oldu Amrabat'a çok yüksek para verildi onun yerine Assaidi gelse daha iyi olurdu.Burak Yılmaz geldiyse eğer Umut Bulut'un bu takımda işi ne ? Sercan , Necati ,Elmander , Burak , Umut , Baroş 6 tane forvet var Batdal'ı felan saymıyorum bile Kanatlarda oynabiliyor diyeceksin onun yerine gidip direk Amrabat gibi parayı basıp alacaksın veya Amrabat'ı almadan forvetlerinle kanat oynayacaksın.Baroş , Necati ve Sercan bu takıma fazla gelir diye düşünüyorum.

Çok yanlış düşünüyorsun. Şahsen ben Ünal Aysal'ın yönetiminden aşırı derecede memnunum çünkü ben de başkanım gibi düşünüyorum. Başkan diyor ki; ''Takım bir başarı yaşayamazsa, Avrupa Kupalarına gidemezse o zaman ekonomisi ileriye gitmez. Ekonomik kalkınmada öncelik sportif başarıdır diyor. Ve sportif başarı için elinden gelen en iyi kadroyu kuruyor. Bu kadro çok net ligde ilk 2'ye tekrar oynayacaktır ve gelecek senenin en büyük şampiyonluk adayıdır F.Bahçe'yle birlikte. Şampiyonlar Ligi'nde de bir sürpriz yapamamamız için hiç bir neden yok, bir tur atlasak bile çok büyük başarı.

Beşiktaş gibi asla olmaz Galatasaray. Açık konuşmak gerekiyor, beni yanlış anlama dostum ama Beşiktaş 10 senede bir şampiyon olan bir takım ve Şampiyonlar Ligi'ne de doğru dürüst gidemiyor. Biz de daha önce gidemiyorduk Şampiyonlar Ligi'ne ve işte daha yeni yeni gidiyoruz ve bundan sonra önemli olan bunu sürekli hale getirebilmek. Ve böyle de olacak gibi duruyor. Ayrıca geçtiğimiz sezonki şampiyonluk, loca gelirleri, şampiyonluk ürünleri vs. gibi gelirlerden muazzam bir gelir elde edildi. Şu an takımın borcu da başkan geldikten sonra hızla düşüşe geçiyor ve geliri de çok fazla kulübün.

Ayrıca bu kadar forveti ne yapacaksınız demişsin de Sercan, Necati gibi isimler Şampiyonlar Ligi'nde tabiri caizse nal toplar. Burak, Umut, Baros, Elmander gayet iyi isimler Şampiyonlar Ligi için. Necati ve Sercan da lig ve Türkiye Kupası için rotasyon oyuncuları. Baros'un gideceğini varsayarsak bir forvet gerekiyor bile...

E.Cartman
13.Temmuz.2012, 20:04

Bizim zaten 270 milyon $ borcumuz var. Afedersin ama biz Beşiktaş taraftarı gibi değiliz farkındayız borçlarımızın. Ayrıca bu kulüp dibi de gördü oyuncuların paralarını bizde ödeyemiyorduk zamanında. Kaçan balıkta büyük oldu (Ribery) o yüzden taraftar artık daha bilinçli o duruma bi daha kolay kolay düşürtmeyiz kulübü. Umut'la Burak'ın aynı takımda oynayamacağını düşünüyorsan oyuncular hakkında hiçbir şey bilmiyorsun demektir. Tamamen ezbere konuşuyorsun demek ki, FIFA, PES mantığıyla gidiyorsun. Önce oyuncuları izlemeni öneririm. Necati konusuna gelince. Tecrübeli gerektiğinde orta saha da da oynayabilen, ayağında top tutabilen bi forvet her takımda iş yapar, yıllık aldığı para 1,3 falan. Hala Batdal diyorsun adam kampa bile alınmadı gönderilecek. Baros gönderilecek. Sercan'ın durumu belli değil bi tek. Çift forvet oynayan ve 3 kulvarda mücadele edecek takım için bu kadar forvet aşırı fazla da değil nitekim maaşlarıda yüksek değil. Yazında işaretlediğin bölümde bizim niye Beşiktaş gibi olmayacağımızı gösteriyor aslında. Parayı basıp almıyoruz öyle herkesi. Fatih Terim olmasa Eboue'ye 6-7 bonservis veriyorduk mesela ama 3,5'a aldık. 6-7 verseydikde kimsenin sesi çıkmazdı o ayrı. Yani anlayacağın teknik heyette, taraftarda yönetimde durumun farkında. Sırf Amrabat'a 8 milyon verildi diye hemen bu görüşe sahip olduysan zaten bu düşüncelerin kolay kolay değişmez, hep aynı şekilde bakmaya devam edersin.

Edit: Şunu da ekliyim ne olursa olsun 1 sezonda 33 gol atmış bir forveti ertesi sezonu 5 milyona alabilecek biri varsa buyursun gelsin. Hem yerli hemde geçen sezon bu kadar gol atmış bir adamın ederi zaten bu civardadır hatta üstündedir. Sözleşmedeki açıktan faydalandık aldık. Bu bonservise de çok diyen olmaz heralde.

RasAnt
13.Temmuz.2012, 20:49
Çok güldüm buna, yapan ciddi güzel yapmış :)

http://resim.donanimhaber.com/upfiles/1087356/8210724B1D6440D2ACE3715BC3209AC6.jpg

Heheh koptum iyimiş :D

Hamitten sonra Burakta hayırlı olsun.

Sercanı umarım almazlar alırlarsa tek ona üzülürüm işte.

Börk
13.Temmuz.2012, 20:54
İki gündür eve girmedim 3 transfer gerçekleşti napsam bilemedim :D

E.Cartman
13.Temmuz.2012, 20:59
İki gündür eve girmedim 3 transfer gerçekleşti napsam bilemedim :D

Çık git la, uzakşa evden :n::n: Melo gelsin sonra nabıyosan yap :D

ForCimbom
13.Temmuz.2012, 21:23
G.Saray bu kadar forveti ne yapacak, merak ediyorum. Transferlerine lafım yok, hepsi çok iyi isimler, kesinlikle iş yaparlar; ama biraz fazla olmadı mı? Baros, Sercan Yıldırım ve Mehmet Batdal'ın 3'ünün birden gönderilmesi gerekecek bir forvet daha gelirse. Bence, Melo'yu da alırlarsa sonrasında bek transferlerine bakmaları lazım, forvet ve orta sahadan öte. Eboue'nin ve H.Balta'nın yokluğunda o bölgeyi idare edebilecek isimler (Sabri ve Çağlar) yetersiz. Bu arada, şunu da söylemek gerekir ki, G.Saray şimdiden transferin 1 numarası oldu bu sezon için. Bundan sonra, her transfer ekstra olacak.

galatasarayın sisteminden pek haberiniz yok.

yapılan transferlerin maddi olarak hiçbir fazlalığı yok. aksine, clye direk gidecek ve şampiyon kapatmış bir takım için çok çok az paralar ödendi.

forvette as isim en başta elmander. 2 forvetin biri kesin oydu, pres gücü yüksek, takım savunmasının belkemiklerinden. umut elmander'in her maçta oynayıp pestilinin çıkmaması için "kiralandı". elmander 30-40 umut da 25-30 maç oynayacak.(takribi)

geçen sezonki en büyük eksikliğimiz bitirici bir forvetin olmayışıydı. baros çok formdan düştü. çok zeki olmasına rağmen artık burada pek bir geleceği kalmadı kendisinin.

burak bu yönden müthiş bir transfer. böyle bir santroforu 5 milyona alabilmek çok büyük şans.(türk olması çok çok önemli )

burak takımın en büyük gol silahı olacak. takımda en başta yazılacak futbolcu desek abartı değil. müthiş hızlı, gol koşuları olan, ve en mükemmeli de çok iyi bir bitirici artık burak.

sercan yıldırım, mehmet batdal bunlar fiyaskolardı ve terim farkında. göndermek için yer aranan futbolcular bunlar.

hakan balta'nın yerine oynayabilecek tek isim çağlar değil. culio var, gitmezse riera var.

ayrıca alternatifin önemini böylesi belirten biri olarak sen neden bu transferlerin fazla olduğunu düşündün? burada çelişki var.

eboue'nin yerine sabri çok iyi bir yedek. sabri'den daha iyi bir türk bek söyle bana? gökhan gönül? bir tek o . yedeğe koyduğun adam da gökhan gönül kadar olamaz zaten.

hamit de geldi o da sağ bek oynayabiliyor. bunu biliyorsundur herhalde. bu rekabet yaratır sabri nin de düşen performansının geriye getireblir, getirmese bile bu amaçla yapılmış bir transfer var ortada, hamle önemli.

ForCimbom
13.Temmuz.2012, 21:30

türk spor haberlerine bakarak mali tablo analiz etmek doğru değil.

her takımın belli bütçesi var, her takım eşit miktarda para ödeyecek değil. galatasarayın geçen seneki stad geliri bildiğim kadarıyla 50 milyon euroya yakın. bu sezon 40 bin kombine satıldı, oradan da inanılmaz bir gelir var. şampiyon olundu müthiş gelir var, cl'ye direk gidiyorsun, kafadan 20 milyon euro.

galatasaray devasa bir fark attı mesela gelir olarak beşiktaşa. transferlerin maddi boyutu örneğin fenerbahçe'nin yaptıklarından daha az. gazeteler saçma sapan gösteriyor ama galatasarayın bir futbolcuya 10 milyon avro verdiği görülmemiş bir şey bonservis olarak. mesela fenerbahçe bunu çok rahat yapabilen bir takım. sow'dur güiza'dır, eskiye dönersek anelka'dır vs vs.

edit: umut bulut la burakın alakası yok. umut bulut pres forvetidir, burak yılmaz bitirici, sprinter. umut elmanderin alternatifi, burak elmanderin partneri.

E.Cartman
13.Temmuz.2012, 22:50
melih sabanoglu ‏@melihsabanoglu (https://twitter.com/melihsabanoglu) 4. melo'da da sorun yok. yakında duyuru yapılır diye düşünüyorum. herkese iyi akşamlar.
melih sabanoglu ‏@melihsabanoglu (https://twitter.com/melihsabanoglu)
3. buna karşın transfer bitmiş de değil. 2 genç oyuncu gündemde. (lütfen kimse ülke ve pozisyon sormasın.) olursa bunlarla kapanıyor sezon.
2. gökhan töre ve sercan saraer sezon başı temas kurulan ama türkiye'de oynamayı kabul etmemiş futbolcular. bu haberlere de itibar etmeyelim
1. nene, pato, robinho türü "çilek" diye adlandırılan operasyon sona erdirildi. böyle bir futbolcu transfer etmeyecek galatasaray.
0 - birkaç şey - bildiğim, duyruğum birkaç şeyi paylaşayım. amrabat'ta sorun yok. bir vakit açıklanır.

LadroN
13.Temmuz.2012, 22:54
Burak'ta geldi dersek Amrabat ve Melo ile transferi kapatmaliyiz.bu sene icin yeterli kadromuz.

MeliksahAydogan
13.Temmuz.2012, 23:01
melih sabanoglu ‏@melihsabanoglu (https://twitter.com/melihsabanoglu) 4. melo'da da sorun yok. yakında duyuru yapılır diye düşünüyorum. herkese iyi akşamlar.
3. buna karşın transfer bitmiş de değil. 2 genç oyuncu gündemde. (lütfen kimse ülke ve pozisyon sormasın.) olursa bunlarla kapanıyor sezon.
2. gökhan töre ve sercan saraer sezon başı temas kurulan ama türkiye'de oynamayı kabul etmemiş futbolcular. bu haberlere de itibar etmeyelim
1. nene, pato, robinho türü "çilek" diye adlandırılan operasyon sona erdirildi. böyle bir futbolcu transfer etmeyecek galatasaray.
0 - birkaç şey - bildiğim, duyruğum birkaç şeyi paylaşayım. amrabat'ta sorun yok. bir vakit açıklanır.

İyi iyi haberler çok güzel bu sene ŞL'de yakalayacağımız başarının ardından gelirler Gökhan ve Sercan.

Burak'ta geldi dersek Amrabat ve Melo ile transferi kapatmaliyiz.bu sene icin yeterli kadromuz.

Bencede Melo - Amrabat imza attırıp bitirmeliyiz.

byariff
13.Temmuz.2012, 23:09
borç durumunu yazmistim tabloyu paylasim borç gunden gune azaliyor

ek olarak bunu yazayim ;

Stad ilk yapıldığında 150 civarı loca ve 4500 vipten 3 yıllık satış sonucu 125 m. euro kazanılmıs ve su anda 195 loca var 125m ise 150"lere cikar bu fiyat + 2014 ocak ayinda stad localari yine 3-5"er yilligina kiralancak gelirleri ne kadar bilmiyorum.

gidiceklere gelirsek bence : sercan(kiralik) , yigit(kiralik) , Batdal,Riera,Baros,Pino(yollanmali)

MeliksahAydogan
13.Temmuz.2012, 23:21
borç durumunu yazmistim tabloyu paylasim borç gunden gune azaliyor

ek olarak bunu yazayim ;

Stad ilk yapıldığında 150 civarı loca ve 4500 vipten 3 yıllık satış sonucu 125 m. euro kazanılmıs ve su anda 195 loca var 125m ise 150"lere cikar bu fiyat + 2014 ocak ayinda stad localari yine 3-5"er yilligina kiralancak gelirleri ne kadar bilmiyorum.

transfere gelirsek bence : sercan(kiralik) , yigit(kiralik) , Batdal,Riera,Baros,Pino(yollanmali)

Borç durumuna çok sevindim , localardan vs. iyi para kazanıyorum Galatasaray'ımızdan ilk kez bu kadar çok umutluyum kadro vs olarak.

Gönderilecekler konusunda ise tamamen katılıyorum renkdaşım aynen noktasından virgülüne kadar.

pele96
14.Temmuz.2012, 00:39
Çok yanlış düşünüyorsun. Şahsen ben Ünal Aysal'ın yönetiminden aşırı derecede memnunum çünkü ben de başkanım gibi düşünüyorum. Başkan diyor ki; ''Takım bir başarı yaşayamazsa, Avrupa Kupalarına gidemezse o zaman ekonomisi ileriye gitmez. Ekonomik kalkınmada öncelik sportif başarıdır diyor. Ve sportif başarı için elinden gelen en iyi kadroyu kuruyor. Bu kadro çok net ligde ilk 2'ye tekrar oynayacaktır ve gelecek senenin en büyük şampiyonluk adayıdır F.Bahçe'yle birlikte. Şampiyonlar Ligi'nde de bir sürpriz yapamamamız için hiç bir neden yok, bir tur atlasak bile çok büyük başarı.

Beşiktaş gibi asla olmaz Galatasaray. Açık konuşmak gerekiyor, beni yanlış anlama dostum ama Beşiktaş 10 senede bir şampiyon olan bir takım ve Şampiyonlar Ligi'ne de doğru dürüst gidemiyor. Biz de daha önce gidemiyorduk Şampiyonlar Ligi'ne ve işte daha yeni yeni gidiyoruz ve bundan sonra önemli olan bunu sürekli hale getirebilmek. Ve böyle de olacak gibi duruyor. Ayrıca geçtiğimiz sezonki şampiyonluk, loca gelirleri, şampiyonluk ürünleri vs. gibi gelirlerden muazzam bir gelir elde edildi. Şu an takımın borcu da başkan geldikten sonra hızla düşüşe geçiyor ve geliri de çok fazla kulübün.

Ayrıca bu kadar forveti ne yapacaksınız demişsin de Sercan, Necati gibi isimler Şampiyonlar Ligi'nde tabiri caizse nal toplar. Burak, Umut, Baros, Elmander gayet iyi isimler Şampiyonlar Ligi için. Necati ve Sercan da lig ve Türkiye Kupası için rotasyon oyuncuları. Baros'un gideceğini varsayarsak bir forvet gerekiyor bile...
Beşiktaş son senelerde Avrupadak ki en iyi takımdı.Sercan ve Necati gitmek zorunda Lig boyunca çıkılacak 3-4 Türkiye Kupası maçı için oyuncu kadroda tutmak çok gereksiz.Baroş zaten topu ayağında tutmakta zorlanıyor 3-5e bakmadan yollayacaksın onuda Burak Umut Elmander kalırsa yeterlidir.

Bizim zaten 270 milyon $ borcumuz var. Afedersin ama biz Beşiktaş taraftarı gibi değiliz farkındayız borçlarımızın. Ayrıca bu kulüp dibi de gördü oyuncuların paralarını bizde ödeyemiyorduk zamanında. Kaçan balıkta büyük oldu (Ribery) o yüzden taraftar artık daha bilinçli o duruma bi daha kolay kolay düşürtmeyiz kulübü. Umut'la Burak'ın aynı takımda oynayamacağını düşünüyorsan oyuncular hakkında hiçbir şey bilmiyorsun demektir. Tamamen ezbere konuşuyorsun demek ki, FIFA, PES mantığıyla gidiyorsun. Önce oyuncuları izlemeni öneririm. Necati konusuna gelince. Tecrübeli gerektiğinde orta saha da da oynayabilen, ayağında top tutabilen bi forvet her takımda iş yapar, yıllık aldığı para 1,3 falan. Hala Batdal diyorsun adam kampa bile alınmadı gönderilecek. Baros gönderilecek. Sercan'ın durumu belli değil bi tek. Çift forvet oynayan ve 3 kulvarda mücadele edecek takım için bu kadar forvet aşırı fazla da değil nitekim maaşlarıda yüksek değil. Yazında işaretlediğin bölümde bizim niye Beşiktaş gibi olmayacağımızı gösteriyor aslında. Parayı basıp almıyoruz öyle herkesi. Fatih Terim olmasa Eboue'ye 6-7 bonservis veriyorduk mesela ama 3,5'a aldık. 6-7 verseydikde kimsenin sesi çıkmazdı o ayrı. Yani anlayacağın teknik heyette, taraftarda yönetimde durumun farkında. Sırf Amrabat'a 8 milyon verildi diye hemen bu görüşe sahip olduysan zaten bu düşüncelerin kolay kolay değişmez, hep aynı şekilde bakmaya devam edersin.

Edit: Şunu da ekliyim ne olursa olsun 1 sezonda 33 gol atmış bir forveti ertesi sezonu 5 milyona alabilecek biri varsa buyursun gelsin. Hem yerli hemde geçen sezon bu kadar gol atmış bir adamın ederi zaten bu civardadır hatta üstündedir. Sözleşmedeki açıktan faydalandık aldık. Bu bonservise de çok diyen olmaz heralde.
YD zamanında cebinden verdiği için dibi göremedik biz.O gidince dibin daha aşağısıda varmış onun farkına vardık.270 M düşük bir para değil.Eğer ayağını yorganına göre uzatmazsan Beşiktaş'ın haline düşmesi 3-4 sezonluk iştir.Ben Burak transferini yadırgamıyorum 5 M çok ucuz bir rakam öyle bir oyuncu için en az eder 10-12 diye düşünüyorum fakat anlatmak istediğim şu Burak gelecekse Necati , Sercan gitmeli.Benim dediğim Burak - Umut birlikte oynayamaz değil Trabzonsporda da çok iyi oynuyorlardı fakat Burak Yılmaz'ı alacaksan Umut Bulut'u kiralama gerek yok Umut yerine Necati hatta Sercan bile idare ederdi.

C h A o S
14.Temmuz.2012, 00:53
Galatasaray'ın ayağını yorganına göre uzatmadığını nerden biliyorsun ve 3-4 sene içinde Beşiktaş'ın haline geliceğini nasıl ön görebiliyorsun?
Şu anda yönetim belkide para konusunu düşünen en iyi yönetimlerden.Devamlı maddi durumu düzeltmek için çalışmalar yapılıyor.Açıklamalar bu yönde.Kombine ve localarımız bile yeterli bazı şeyler için.
Satarız arazilerimizi gerekirse.Beşiktaş gibi 500-600 milyon euro borç yapmayız.Yani illa transferler olduya birde bu bakımdan eleştiri yapayım diye yazmışsın.

Facx
14.Temmuz.2012, 01:05
Beşiktaş son senelerde Avrupadak ki en iyi takımdı.Sercan ve Necati gitmek zorunda Lig boyunca çıkılacak 3-4 Türkiye Kupası maçı için oyuncu kadroda tutmak çok gereksiz.Baroş zaten topu ayağında tutmakta zorlanıyor 3-5e bakmadan yollayacaksın onuda Burak Umut Elmander kalırsa yeterlidir.

YD zamanında cebinden verdiği için dibi göremedik biz.O gidince dibin daha aşağısıda varmış onun farkına vardık.270 M düşük bir para değil.Eğer ayağını yorganına göre uzatmazsan Beşiktaş'ın haline düşmesi 3-4 sezonluk iştir.Ben Burak transferini yadırgamıyorum 5 M çok ucuz bir rakam öyle bir oyuncu için en az eder 10-12 diye düşünüyorum fakat anlatmak istediğim şu Burak gelecekse Necati , Sercan gitmeli.Benim dediğim Burak - Umut birlikte oynayamaz değil Trabzonsporda da çok iyi oynuyorlardı fakat Burak Yılmaz'ı alacaksan Umut Bulut'u kiralama gerek yok Umut yerine Necati hatta Sercan bile idare ederdi.

hangi son seneler onlar ? bitmiş quaresma,guti(ki kendisinin amacı farklı) ve simao yu alıp üstüne almeida ve fernandes ekleyerek mi oldunuz öyle fernandesi ayırıyorum bunlardan diğer 4 adamda sadece iisimleriyle varoldular sizde bizim geçen sene 360 m € falan borcumuz vardı ve eritip 270 m € yapıp üstüne şampiyon olduk bu arada hocam 2 forvet oynayan bi takım elinde 2 veya 3 mü forvet bulundurmalı 4 ten az forveti olursa 2 forvet oynayan bi takımın sene içinde bi cezada sakatlıkta çucallar burak umut elmander yetmez o yüzden

C h A o S
14.Temmuz.2012, 01:14
Konu dağıldı ancak yazamadan edemedim.
Sezonda 40.000 kombine satsak en düşük olanından 500 tlden hesaplasak 20.000.000 eder.Yani şu anda yaptığımız transferlerin parası.Localar ve 3-4 bin liralık kombineler hariç:)Sırf kombinelerle transferlerimizi yapabiliriz.

Addolorato
14.Temmuz.2012, 01:16
Konu dağıldı ancak yazamadan edemedim.
Sezonda 40.000 kombine satsak en düşük olanından 500 tlden hesaplasak 20.000.000 eder.Yani şu anda yaptığımız transferlerin parası.Localar ve 3-4 bin liralık kombineler hariç:)Sırf kombinelerle transferlerimizi yapabiliriz.

20 milyon lira yuvarlak hesap 9 milyon € falan yapıyor. Bir Amrabat anca çıkar ama tabi kombinelerin hepsi 500 tl değil. Sadece senin hesap için dedim.

ForCimbom
14.Temmuz.2012, 01:24
kombinelerin en düşüğü 1000 lira civarı.

ortalamasını alırsan 2000 liraya yakın
2000*40000=80 milyon lira. euro hesabıyla 30-35 milyon euro minimum.

E.Cartman
14.Temmuz.2012, 01:25

Facx yazmış neden fazla forvet gerektiğini bende bir şey ekleyeyim. Ciddi anlamda Galatasaray maçı izlememişsin 1. Necati, Sercan, Umut ve Burak'ın oyun tarzları hakkında neredeyse hiçbir bilgin yok 2.

Necati'yle Sercan Umut'un yerini falan idare edemez tamamen farklı tarzda oyuncular. Umut tıpkı Elmander gibi en uçtaki adamın hücumdayken bi tık gerisinde top rakipteyken bir tık önünde oynayan sürekli basan, defansı yıldıran, takım savunmasına katkıda bulunan bir forvet. Necati böyle bir adam değil hele hele Sercan hiç değil bu yüzden Umut tarzında bi adama ihtiyaç vardı. Ayrıca Facx'in dediği gibi 3-4 forveti olan bir takım 4-4-2 oynuyorsa bir sakatlıkta ciddi sorun yaşar nitekim bizim 4-3-3 oynama durumumuz bile var.

Diğer işaretlediğim konuya gelirsem. Bu söylediğinden dolayı biz Beşiktaş taraftarı gibi değiliz diyorum. Aslında genelleme yapmamam lazım çünkü bu olayın farkında olan taraftar elbette ki vardı ama azınlıktaydı. Q7 geldi diye coşanlar çoğunluktu. Biz Galatasaray taraftarı olarak kulübün durumunun farkındayız. Hamit gelirken bile burda 3-3,5 yıllık para fazla diyorduk ki en nihayetinde Real Madrid'in oyuncusu Hamit. O çok sevdiğimiz Melo için bile belli bir sınırın üstüne çıkmıyoruz ki geçen sezon Melo'nun verdiği katkı ortada. Demek istediğim biz kulübün bir daha dar boğaza girmesine izin vermeyecek kadar olaylara hakim bir taraftarız. O yüzden merakın olmasın Galatasaray bir daha kolay kolay o durumlara düşmez. O saydığın isimlerden Necati, Umut ve Sercan'ın yıllığı 5 milyon etmiyor. Beşiktaş kanadına bakarsakta başkan sürekli borç veriyor ve bu borç 70-80 milyonlara ulaşıyor buna rağmen hala oyuncu ve çalışanların paraları ödenmiyorsa bu kulübün parasının olmadığını anlamak için Demirören gittikten sonra farkına vardık dersen bu abes kaçar. Çok basit bir mantıkla görülebilinecek şeyler bunlar ama ne yazık ki Demirören gözünüzü çok iyi boyadı giderken bile bunu yaptı şimdi de parasını istiyor.

Ciddi anlamda Beşiktaş'ın durumuna üzülüyorum. Her ne kadar şampiyonluk yolunda bir rakibimizin eksildiği gerçeğide ortada olsa tıpkı Ankaragücü gibi koca bi çınarın bu kadar kötü durumda olmasını içime sindiremiyorum. Ancak bu olayın tek bir iyi yanı oldu artık sizde olayların gerçek yüzünü gördünüz ve daha dikkatli takip edeceksiniz mali olayları. Umarım yine Q7'ye sevinip mali durumu unutmazsınız.

Mamadou
Geçmiş seneleri göz önüne getirmek lazım. Galatasaray'ın başında Adnan Polat varken bir yandan takımın borçlarını eritirken bir yandan da yeni stadın tamamlanması için çaba sarf ediyordu. Tamamen geleceğe yönelik hareket ediyordu. Bu forumda daha önce stad mevzusunu ilgilendiren başlıkta yazmıştım. Adnan Polat Galatasaray tarihinde sportif başarı bakımından en son beşe mali açıdan ilk beşe yazılacak başkandır. Galatasaray'ın şu anki rahat konumunun önceki yönetimin yaptığı işlerle de alakalı. Yeni yönetimde bunu çok iyi organize ediyor.

Adnan Polat bunları yaparken Yıldırım Demirören kendi reklamı uğruna yıldızları takıma alarak gövde gösterisi yapıyordu. Büyük oynayayım derken büyük bir kulübü borç batağına sürükledi.

Kaldı ki Galatasaray gelecek sezon bu transferlerle başarısız olsa bile ben yazılıp, çizildiği gibi öyle mali açıdan kriz yaşayacağını sanmam. Galatasaray mali açıdan şu anın Beşiktaş'ı gibi olsaydı 2005 yılının başında, 2007 yılının başında olurdu. O zamanlar çok kötü durumda olan bir Galatasaray vardı ama lakin Türkiye'de lobisi olana kolay kolay bir şey olmaz. Bir yerden elbet destekleniyor ; ) İstendikten sonra.

C h A o S
20 milyon lira yuvarlak hesap 9 milyon € falan yapıyor. Bir Amrabat anca çıkar ama tabi kombinelerin hepsi 500 tl değil. Sadece senin hesap için dedim.

Demek istediğim zaten kombineler+maç biletleri felan transferleri karşılar.Yani aşırı borçlanma Beşiktaş gibi imkansız.

Addolorato
14.Temmuz.2012, 01:42
Zaten başımızda Ünal Aysal varken ben ekonomik olarak hiç bir endişe taşımıyorum. 70 yaşında ve kişisel serveti milyar dolarları bulmuş bir adamın parayı kontrol etmekten şirket yönetmekten anlamadığını söylemek çok ütopik olur.

footballer33
14.Temmuz.2012, 02:06
galatasarayın sisteminden pek haberiniz yok.

yapılan transferlerin maddi olarak hiçbir fazlalığı yok. aksine, clye direk gidecek ve şampiyon kapatmış bir takım için çok çok az paralar ödendi.

forvette as isim en başta elmander. 2 forvetin biri kesin oydu, pres gücü yüksek, takım savunmasının belkemiklerinden. umut elmander'in her maçta oynayıp pestilinin çıkmaması için "kiralandı". elmander 30-40 umut da 25-30 maç oynayacak.(takribi)

geçen sezonki en büyük eksikliğimiz bitirici bir forvetin olmayışıydı. baros çok formdan düştü. çok zeki olmasına rağmen artık burada pek bir geleceği kalmadı kendisinin.

burak bu yönden müthiş bir transfer. böyle bir santroforu 5 milyona alabilmek çok büyük şans.(türk olması çok çok önemli )

burak takımın en büyük gol silahı olacak. takımda en başta yazılacak futbolcu desek abartı değil. müthiş hızlı, gol koşuları olan, ve en mükemmeli de çok iyi bir bitirici artık burak.

sercan yıldırım, mehmet batdal bunlar fiyaskolardı ve terim farkında. göndermek için yer aranan futbolcular bunlar.

hakan balta'nın yerine oynayabilecek tek isim çağlar değil. culio var, gitmezse riera var.

ayrıca alternatifin önemini böylesi belirten biri olarak sen neden bu transferlerin fazla olduğunu düşündün? burada çelişki var.

eboue'nin yerine sabri çok iyi bir yedek. sabri'den daha iyi bir türk bek söyle bana? gökhan gönül? bir tek o . yedeğe koyduğun adam da gökhan gönül kadar olamaz zaten.

hamit de geldi o da sağ bek oynayabiliyor. bunu biliyorsundur herhalde. bu rekabet yaratır sabri nin de düşen performansının geriye getireblir, getirmese bile bu amaçla yapılmış bir transfer var ortada, hamle önemli.
Ben, ilk yazdığımı dikkatle okursan yapılan transferleri eleştirmedim ve maddiyatı da ağzıma hiç almadım; sadece bir bölgede yığılma olurken, diğer bölgelerin unutulduğundan bahsettim. Belki de unutulmuyordur da, hocanızın bu yönde bir talebi olmuyordur.

Aslına bakarsan, senin söylediklerin sezon içerisinde görebileceğimiz şeyler. Mesela Hamit sağ beke değil, orta sahaya alındı; ama sağ bekte de oynama özelliği var, doğru. Bunu zaten her takım kendi içinde halletmeye çalışıyor. Bir futbolcu sakatlandığında ya da cezalı duruma düştüğünde yerine o bölgenin devşirmesi de geçebiliyor. Bu yönden bakarsak söylediklerinde haklısın.

Son olarak, alternatifin önemini belirttim; fakat bir bölgeye 5 tane transfer yapılırken diğer bölgelere adam alınmasın da demedim. Bence, sen ilk yazdığımı bir daha oku! :)

ForCimbom
14.Temmuz.2012, 02:30
Ben, ilk yazdığımı dikkatle okursan yapılan transferleri eleştirmedim ve maddiyatı da ağzıma hiç almadım; sadece bir bölgede yığılma olurken, diğer bölgelerin unutulduğundan bahsettim. Belki de unutulmuyordur da, hocanızın bu yönde bir talebi olmuyordur.

Aslına bakarsan, senin söylediklerin sezon içerisinde görebileceğimiz şeyler. Mesela Hamit sağ beke değil, orta sahaya alındı; ama sağ bekte de oynama özelliği var, doğru. Bunu zaten her takım kendi içinde halletmeye çalışıyor. Bir futbolcu sakatlandığında ya da cezalı duruma düştüğünde yerine o bölgenin devşirmesi de geçebiliyor. Bu yönden bakarsak söylediklerinde haklısın.

Son olarak, alternatifin önemini belirttim; fakat bir bölgeye 5 tane transfer yapılırken diğer bölgelere adam alınmasın da demedim. Bence, sen ilk yazdığımı bir daha oku! :)

hangi bölge yahu?

forvetten bahsediyorsan açıklamadım mı?

sercn- mehmet batdal hiçbir şekilde( mehmet batdal kim yahu? oldu olacak anıl dilaver falan yazın. bir maç oynadı veya oynamadı) düşünülmüyor.

baros gidici.

umut bulut takımın en kritik adamlarından elmander'in performansını artırmak, sezon içinde onun olmadığı maçlarda takım savunmasının istikrarını sağlamak için, çok GEREKLİ bir transfer olarak alındı.

burak yılmaz geçen sezonun en büyük eksiklerinden son vuruş sıkıntısını gidermek için alındı. baros, necati, (sercan'ı bilmemneyi geçtim) bunlar son vuruş yapamayan adamlar, necati zaten o tip bir adam değil, baros da eski yeteneklerinden çok uzakta.

başka daha önemli hangi bölgeye transfer gerekli ki?

istenilen bütün transferler yapıldı neredeyse.

sağ kanat ve sol kanatta biraz eksiklik vardı, birine çift yönlü çok tempolu hamit alındı, diğerine geçen sezonki yine en büyük eksiklerden biri olan delici, dribblingçi adam amrabat alındı.

ortada selçuk-melo yedekleri en başta culio( ki sezon içinde oynadığını çok göreceğiz, selçuk ve melo'nun dinlenmesini sağlayarak performanslarını artıracak) ceyhun, yekta rotasyondaki diğer isimler. yine hamit-engin-emre üçlüsünden ilk 11'de ortalama 1'inin oynadığını düşünürsek hamit başta olmak üzere engin ve biraz da emre de göbeği yedekleyebilen isimler(sistem 442 anlamışsındır)

bir başka eksik, tandemdeki rotasyondu belki biraz. bence aslen semih-ujfa cl seviyesinde değil zaten, ama semih'te ısrar edilecek. etkisiz rotasyon elemanı servet gitti zaten. dany alındı çok ucuza türkiyedeki en iyi stoperlerden, gelişme potansiyeli olan bir adam. ujfa-semih-dany stoperde hep göreceğimiz isimler. gökhan zan geçen sezon çok çok formdaydı semih şapkadan çıkmasa çok iyi bir sezon geçirebilirdi aslında. inanılmaz fit durumda, çok iyi çalışıyor güçlenmiş durumda. 2 elemanlık yer için 4 oyuncu. yetersiz diyen var mı? hakan balta stoperde de çok iyi onu da say(zira onu yedekleyen adam sayısı da çok fazla)

orta sahada kanat rotasyonu riera aydın yiğit emre çolak. engin 11 değişmeli oynayacak.

sağ bek/ve rotasyonu dediğim gibi tsl'nin açık ara en iyisi.

nerede elzem bir eksik var şimdi bu kadroda?

footballer33
14.Temmuz.2012, 02:43
hangi bölge yahu?

forvetten bahsediyorsan açıklamadım mı?

sercn- mehmet batdal hiçbir şekilde( mehmet batdal kim yahu? oldu olacak anıl dilaver falan yazın. bir maç oynadı veya oynamadı) düşünülmüyor.

baros gidici.

umut bulut takımın en kritik adamlarından elmander'in performansını artırmak, sezon içinde onun olmadığı maçlarda takım savunmasının istikrarını sağlamak için, çok GEREKLİ bir transfer olarak alındı.

burak yılmaz geçen sezonun en büyük eksiklerinden son vuruş sıkıntısını gidermek için alındı. baros, necati, (sercan'ı bilmemneyi geçtim) bunlar son vuruş yapamayan adamlar, necati zaten o tip bir adam değil, baros da eski yeteneklerinden çok uzakta.

başka daha önemli hangi bölgeye transfer gerekli ki?

istenilen bütün transferler yapıldı neredeyse.

sağ kanat ve sol kanatta biraz eksiklik vardı, birine çift yönlü çok tempolu hamit alındı, diğerine geçen sezonki yine en büyük eksiklerden biri olan delici, dribblingçi adam amrabat alındı.

ortada selçuk-melo yedekleri en başta culio( ki sezon içinde oynadığını çok göreceğiz, selçuk ve melo'nun dinlenmesini sağlayarak performanslarını artıracak) ceyhun, yekta rotasyondaki diğer isimler. yine hamit-engin-emre üçlüsünden ilk 11'de ortalama 1'inin oynadığını düşünürsek hamit başta olmak üzere engin ve biraz da emre de göbeği yedekleyebilen isimler(sistem 442 anlamışsındır)

bir başka eksik, tandemdeki rotasyondu belki biraz. bence aslen semih-ujfa cl seviyesinde değil zaten, ama semih'te ısrar edilecek. etkisiz rotasyon elemanı servet gitti zaten. dany alındı çok ucuza türkiyedeki en iyi stoperlerden, gelişme potansiyeli olan bir adam. ujfa-semih-dany stoperde hep göreceğimiz isimler. gökhan zan geçen sezon çok çok formdaydı semih şapkadan çıkmasa çok iyi bir sezon geçirebilirdi aslında. inanılmaz fit durumda, çok iyi çalışıyor güçlenmiş durumda. 2 elemanlık yer için 4 oyuncu. yetersiz diyen var mı? hakan balta stoperde de çok iyi onu da say(zira onu yedekleyen adam sayısı da çok fazla)

orta sahada kanat rotasyonu riera aydın yiğit emre çolak. engin 11 değişmeli oynayacak.

sağ bek/ve rotasyonu dediğim gibi tsl'nin açık ara en iyisi.

nerede elzem bir eksik var şimdi bu kadroda?
Uzun uzun yazmana gerek yoktu, beklerden bahsettim ben.

Culio, Riera, Hamit gibi orta saha özellikli futbolcularınız beklerde de oynayabiliyorsa zaten sorun yok; ama bir H.Balta veya Eboue kadar verim sağlar mı, o tartışılır.

Benim anlatmak istediğim, devşirme değil; o bölgenin adamı olan yedeklerinizin yetersiz oluşuydu. Sabahtan beri anlatmak istediğim buydu; fakat ya ben anlatamadım ya da sen anlayamadın söylemek istediğimi.

Sabri'yi, hatta Ujfalusi'yi ve Dany'yi sağ bek için iyi bir yedek olarak görebiliriz de, Çağlar için aynı şeyi düşünmüyorum. Culio ve Riera sol beke yeter diyorsan ona sözüm yok; ama kalacaklar mı takımda acaba, daha o belli değil.

Forvete, 3-4 tane transfer yapılıyorsa eldekilerden de bir o kadarı gidici demektir, onda anlaştık zaten.

ForCimbom
14.Temmuz.2012, 02:53
Uzun uzun yazmana gerek yoktu, beklerden bahsettim ben. Culio, Riera, Hamit gibi orta saha özellikli futbolcularınız beklerde de oynayabiliyorsa zaten sorun yok; ama bir H.Balta veya Eboue kadar verim sağlar mı, o tartışılır. Benim anlatmak istediğim, devşirme değil; o bölgenin adamı olan yedeklerinizin yetersiz oluşuydu. Sabahtan beri anlatmak istediğim buydu; fakat ya ben anlatamadım ya da sen anlamayamadın söylemek istediğimi. Sabri'yi sağ bek için iyi bir yedek olarak görebiliriz de, Çağlar için aynı şeyi düşünmüyorum. Söylediğim şey sol ve sağ bek. Sağ beki de geçtim, sol bek. Forvete, 3-4 tane transfer yapılıyorsa eldekilerden de bir o kadarı gidici demektir, onda anlaştık zaten.

şöyle de bakmak lazım biraz.

fm'deki gibi beğenmediğimiz adamı pat diye yollamak gerçek hayatta mümkün olmuyor. klüplerin finans dengeleri çok hassas, çok dikkatli korunmak zorunda. oyun olmadığı için risk var yani :) .

misal yiğit gökoğlan alındı bildiğin fos adam. ama 3-5 milyon yatırım var söz konusu. yekta kurtuluş mesela fos olmasa da verimsiz kalan bir adam. çağlar birinci türk olarak kalburüstü bir sol bek, geldiğinden beri sakat, verim alınamadı.

şimdi biz rotasyona adam alacağız diye as oyuncunun kalitesine çok yakın bir adam almak istersek bu riskli bir yatırım olur. forvet için daha düşünülebilir bir durum ama sol bektir sağ bektir bunlar daha istikrarlı mevkiler ve zaten sakatlık oranı daha düşük mevkiler. sen mesela sol bekin hakan balta ise ya çok genç potansiyelli yabancı bir sol bek bulmalısın ya da çağlar'dır, hasan ali kaldırımdır bu gibi adamları rotasyona rekabete sokarsın. ya da yabancı bir as adam alırsın hakan balta'yı hem sol bek hem stoper yedeği olarak tutarsın. ama yabancı kontenjanı olayı var, sağ bekte eboue ile yaptığımız gibi bir şeyi sol bekte de yapmak lüks olur. olmaz yani.

culio'dan aslında bence mükemmel bir sol bek yaratılabilir. bir kere ciğersiz bir adam acayip enerjili, özverili. agresif, sert ve güçlü bir adam. müthiş hücum bindirmeleri seyrederiz, top ayağına çok yakıştığı için pas yapabildiği için hücum yönünden harika ötesi olur sol bek için. defansif bilgisi hakan balta kadar üst düzey olmasa da yine belli bir seviyenin üstünde olduğu için hiç öyle hata yapan adam kaçıran bir adam da olmaz.bence culio sol bek için biçilmiş kaftandır.

dediğim gibi rotasyona alınacak adamlar ya böyle umut bulut gibi ucuz maliyetli risksiz, kiralık transferler olabilir, ya da direk forma şansı bulamayacağını önceden bilip kabul eden genç yetenekler almakla olur. yani seviye meselesi, ayrıca kontenjan meselesi. çok zengin, kısıtlamaya tabi tutulmayan bir takım değiliz. o yüzden bence ufak tefek 1 veya 2 tane rotasyon elemanı olarak transfer daha yapılırsa kusursuz olacak bu t. sezonu. ama mesela forvete yok çilekmiş sarışınmış bir adam daha alınırsa o abartı olur yanlış olur. yapılacağını da sanmıyorum burak geldikten sonra...

Facx
14.Temmuz.2012, 02:54
daha temmuzun 14 ündeyiz varsın olsun bi solbek alternatifimiz olmasın önümüzde düz hesap 45 gün var elbet başka oyuncularda rotasyon amaçlı olarak gelebilir veya gelecek vaadeden birileri transfer edilebilir

byariff
14.Temmuz.2012, 03:01
hamit,burak,amrabat,melo hepsini varsayiyorum , su an transfere gerek yok yahu bi eldekileri yolluyalim acilen ondan sonra dusunuruz yine transferi.

SaLviO
14.Temmuz.2012, 03:01
hepsi iyi oyuncular tamam ama amrabat sanki daha iyisi olabilirdi orası için

ForCimbom
14.Temmuz.2012, 03:04
hepsi iyi oyuncular tamam ama amrabat sanki daha iyisi olabilirdi orası için

bence de.

oraya 7-8 milyon avroya amrabat'tan daha iyisi bulunabilirdi.

ama amrabat çok daha risksiz, ne olduğu belli, bu ligde iş yapabileceğini kanıtlamış bir adam. bu çok önemli. ne transferler ne 7-8 milyon eurolar gördük çöpe giden.

footballer33
14.Temmuz.2012, 03:04
@ForCimbom

Nihayet anlaştığımıza sevindim. :) Söylediklerine de genel olarak katılıyorum. Tespitlerin yerinde. Önemli olan ise, Fatih Terim'in tercihleri olacak tabii ki. :)

ForCimbom
14.Temmuz.2012, 03:09
@ForCimbom

Nihayet anlaştığımıza sevindim. :) Söylediklerine de genel olarak katılıyorum. Tespitlerin yerinde. Önemli olan ise, Fatih Terim'in tercihleri olacak tabii ki. :)

eyw.

haklısın fatih terim aslında ayrı bir pencere.

ben iyi bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum. en önemlisi, cl'de iddialı olabilecek bir kadro olduğunu düşünüyorum . benim için en zevklisi, önemlisi cl. umarım bu sene güzel maçlar izleriz artık.

E.Cartman
14.Temmuz.2012, 03:42
Burak, Amrabat pazartesi açıklanır artık. Melo'da çarşamba falan açıklanır yüksek ihtimal. Malum KAP sabah 9 akşam 5 haftanın 5 günü çalışıyor :D

Lorik Cana19
14.Temmuz.2012, 12:22
Eminim ki elimizde Amrabat'tan daha iyi alternatifler (Nene, Assaidi(?), Bastos) vardı ama G.Saray'da oynamak için bu kadar şeyi gözden çıkarması, futbol hayatını riske atması Fatih Hoca'yı baya bir etkilemiş olsa gerek. Ve eminim ki biraz uğraşsak Nene'yi alırdık ama Amrabat'ın Galatasaray için bu kadar iştahlı olması, ligi tanıması gibi faktörler onun seçilmesinde çok etkili oldu.

Sol bek konusuna gelince, orada oynatabileceğimiz 4 tane oyuncu var. Bir transfer oraya olmaz daha. Müsrif olur bence. Hakan'ın alternatifleri Çağlar ve Culio'dur orada. Bir de mecbur kalırsak Riera da var. Culio'dan çok iyi sol bek olur bence.

vego
14.Temmuz.2012, 12:26
Burak, Amrabat pazartesi açıklanır artık. Melo'da çarşamba falan açıklanır yüksek ihtimal. Malum KAP sabah 9 akşam 5 haftanın 5 günü çalışıyor :D
Pazar günü bildirim geldiği oluyor.Sadece tek şirket oluyor ama :n:.GS oluyor genelde :n:

MeliksahAydogan
14.Temmuz.2012, 12:28
Eminim ki elimizde Amrabat'tan daha iyi alternatifler (Nene, Assaidi(?), Bastos) vardı ama G.Saray'da oynamak için bu kadar şeyi gözden çıkarması, futbol hayatını riske atması Fatih Hoca'yı baya bir etkilemiş olsa gerek. Ve eminim ki biraz uğraşsak Nene'yi alırdık ama Amrabat'ın Galatasaray için bu kadar iştahlı olması, ligi tanıması gibi faktörler onun seçilmesinde çok etkili oldu.

Sol bek konusuna gelince, orada oynatabileceğimiz 4 tane oyuncu var. Bir transfer oraya olmaz daha. Müsrif olur bence. Hakan'ın alternatifleri Çağlar ve Culio'dur orada. Bir de mecbur kalırsak Riera da var. Culio'dan çok iyi sol bek olur bence.

Kesinlikle ama Riera gönderilecek 3 alternatif var yinede bütün sezonu idare edebiliriz diye düşünüyorum tabiki uzun vadede 1 yerli solbek lazım.

lionelforlan
14.Temmuz.2012, 12:30
Arkadaşlar ben ce melo gelecek çünkü sayın haznedaroğlu şöyle açıklama yapmış....

http://radyospor.com/Futbol/155416/Melo-tamam (http://http://radyospor.com/Futbol/155416/Melo-tamam)

MeliksahAydogan
14.Temmuz.2012, 12:43
Yahu tamam transferler çok güzel ama Melo ilk adım olmalıydı neyse geç olsun güç olmasın İnşallah Hamit ve Burak gibi Amrabat'ın ve Melo'nunda imza attığını görürüz başka kimselere ihtiyaç yok.

Gelecek vaadeden oyuncu transferi olabilir yinede.

byariff
14.Temmuz.2012, 13:28
Bosuna Demiyoruz AMK alin diye :D :D

Amrabat : 2000'de Uefa kupasına sevinen müslüman bir çocuktum.

Amrabat:"Galatasaray'ın 2000 Avrupa Şampiyonu olmasna sevinen Müslüman bir çocuktum.O zaman 13 yaşındaydım.Allah'a şükür Galatasaray'dayım."

Amrabat : Galatasaray'da kalıcı olmak ve kulübün efsaneleri arasına girmek istiyorum. GS TARAFTARI BAMBASKA.

Amrabat : Ailem benden mutlu. Fatih Terim'i utandırmayacağım.

Amrabat: 'Allah'a şükür G.Saray'dayım.'

http://i.imgur.com/mhf5E.jpg

caglaruzun
14.Temmuz.2012, 13:35
Amrabat ne zaman dönücek olimpiyatlardan bilginiz var mı?

KanaKe
14.Temmuz.2012, 13:54
amrabat'ta bizim türk oyunculara cekmis :) bileklerini kessek kani sari kirmizi akiyordur Allah bilir :D

MeliksahAydogan
14.Temmuz.2012, 13:59
Amrabat ne zaman dönücek olimpiyatlardan bilginiz var mı?

Kardeş benim de merak ettiğim konu bu az önce baktım Fas U23 takımı ilk turda Honduras U23 ile eşleşmiş çok rahat geçerler ama diğer eşleşmeleri bilmiyorum.

Hugo
14.Temmuz.2012, 14:13
amrabat'ta bizim türk oyunculara cekmis :) bileklerini kessek kani sari kirmizi akiyordur Allah bilir :D

Bizim UEFA Kupasını almamıza sevinip Galatasaraylı olmuş olabilir çok mantıklı geliyor bana. Adam Müslüman, Galatasaray bir Türk takımı sonuçta. Ben de bizden sonra UEFA Kupasını Liverpool aldığında onları tutmaya başlamıştım mesela hem bizim aldığımız kupayı aldılar hem final maçı zevkliydi diye :) O yıldan beri tutarım Liverpoolu.

E.Cartman
14.Temmuz.2012, 14:31
Bu Ünal Başgan felaket bi adam ya :n::n:

http://img842.imageshack.us/img842/4796/adszzjh.jpg

Önder HOCA
14.Temmuz.2012, 14:40
http://www.sporx.com/futbol/superlig/trabzonspor/trabzonspor-ile-g-saray-arasinda-yuksek-gerilimSXHBQ287331SXQ

Aydin
14.Temmuz.2012, 14:50
haberlede çıkanlar doğru muydu bilmiyorum ama sözleşmesine "5m getiren alır" maddesi koydurduğunuz bir adam için 7m teklif edilmişti sanırım. yani 2m euro sırf "dostluk" bozulmasın, ayıp olmasın diye önerilmişti.

bu mudur dostluk yani? yerler öyle dostluğu. aziz yıldırım içeri atılır atılmaz "kupamızı isteriz" diyen de başkasıydı sanki ha. bir de dostluktan bahsediyor.

RaSenGan
14.Temmuz.2012, 15:18
Melo'yu da sayarsak bunun dışında Brezilyalı genç ve geleceğe yatırım olarak bir oyuncu alınıp transferi kapatacağımız söyleniyor.

bySperman
14.Temmuz.2012, 15:29
Neymar olur bence :D :D

RasAnt
14.Temmuz.2012, 15:32
Bencede Neymar çilek olur gitmişken Gansoyuda muz olarak alırsınız CL de final garanti sonra gelsin kiwiler,portakallar,şeftaliler...

bySperman
14.Temmuz.2012, 15:36
İkisine 3 milyon + 2 genç oyuncu verdik mii tamamdır :cool:

MeliksahAydogan
14.Temmuz.2012, 15:37
Fenerbahçe Neymar'ı bitirmiş :D :D :D :D :D yattı bizim iş tüh ! :D

goosfraba
14.Temmuz.2012, 15:39
Fenerbahçe Neymar'ı bitirmiş :D :D :D :D :D yattı bizim iş tüh ! :D

hocam kaç numara giyecek?

kalemci
14.Temmuz.2012, 15:40
Kardeş benim de merak ettiğim konu bu az önce baktım Fas U23 takımı ilk turda Honduras U23 ile eşleşmiş çok rahat geçerler ama diğer eşleşmeleri bilmiyorum.

Eşleşme yok. Honduras, İspanya ve Japonya ile aynı gurupta.

MeliksahAydogan
14.Temmuz.2012, 15:41
Eşleşme yok. Honduras, İspanya ve Japonya ile aynı gurupta.

Özür dilerim yanlış bakmışım sanırım link atar mısın hocam ?

ShevAnil
14.Temmuz.2012, 15:51
Beyler çilek milek derken meyve tabağı geldi önümüze hala ne çileği :n:

William Rookwood
14.Temmuz.2012, 15:55
Bence Şampiyonlar ligi için yetersiz transferler. Burak'ın Şampiyonlar liginde ki performansını görmüştüm. Keza Elmander'de çok golcü bir isim değil ileride sıkıntı çekebiliriz diye düşünüyorum. Çilek diye tabir edilen yıldız bir santrafor, Türk bir sağ kanat ile bitirelim transfer sezonunu.

LadroN
14.Temmuz.2012, 16:05
Bu seneki transferler gene lig icin yapildi zaten.

ForCimbom
14.Temmuz.2012, 16:25
Bence Şampiyonlar ligi için yetersiz transferler. Burak'ın Şampiyonlar liginde ki performansını görmüştüm. Keza Elmander'de çok golcü bir isim değil ileride sıkıntı çekebiliriz diye düşünüyorum. Çilek diye tabir edilen yıldız bir santrafor, Türk bir sağ kanat ile bitirelim transfer sezonunu.

burak'ın trabzon'daki şampiyonlar ligi performansı = galatasaraydaki şampiyonlar ligi performansı diye birşey yok.

burak çok yetenekli bir forvet. ben tam cuk oturacak bi oyun yapısı olduğunu düşünüyorum galatasaray için.

elmander ve burak birbirini çok güzel tamamlayacaktır. şampiyonlar ligi için kadro kalitesi gayet yeterli. fatih terim faktörünü, takımın birliktelik yapısını, uyumunu gözardı etmemek lazım.

E.Cartman
14.Temmuz.2012, 16:28
Valla CL'de kötü performans gösterirsek asıp kesmeyelimde adamları başka bişey istemiyorum. UEFA kupasını kazanan takım Chelsea'den 5 yemişti CL'de.

MeliksahAydogan
14.Temmuz.2012, 16:33
Valla CL'de kötü performans gösterirsek asıp kesmeyelimde adamları başka bişey istemiyorum. UEFA kupasını kazanan takım Chelsea'den 5 yemişti CL'de.

Aynen bende bunu düşünüyodum :)

Suicider
14.Temmuz.2012, 16:35
Sürekli bizim para hesabını yapanlar için bu çalışma biraz olsun açıklayıcı olacaktır.

http://s7.directupload.net/images/120714/ppe6msuk.jpg

lionelforlan
14.Temmuz.2012, 16:58
Arkadaşlar merak etmeyin bir yönetci lig tv de bir yıldız santrafor alacağız dedi

E.Cartman
14.Temmuz.2012, 17:21
Arkadaşlar merak etmeyin bir yönetci lig tv de bir yıldız santrafor alacağız dedi

http://www.ligtv.com.tr/haber/galatasaraya-mujde-3

Nedvedmania
14.Temmuz.2012, 17:26
Çilek için umutlanabilirsiniz artık :D

caglaruzun
14.Temmuz.2012, 17:30
Santrafor dememiş yalnız hocamız kimi isterse başkanımız onu alır demiş. Yıldız olacak ama mevki olarak umarım düzgün bir bölgeye yapılır. Bu politika hiç hoşuma gitmedi Ünal Aysal olsun diğer konuşan yöneticiler olsun sadece taraftarı ayağa kaldıracak yıldız bir transfer yapma peşinde gibi geldi bana.

attirson
14.Temmuz.2012, 17:32
Bu saatten sonra çilek olsa olsa defansa olur bence daha hücumsal bir transfere gerek yok.

Önder HOCA
14.Temmuz.2012, 17:32
G.Töre 5milyondan satış listesine konmuş

Hamburg Gökhan Töre'yi satış listesine koydu. Bu transferde Töre'yi alan takımın ödeyeceği bonservisin yüzde 50'si ise eski kulübü Chelsea'nin kasasına gidecek. Töre Chelsea'den Hamburg'a 1.3 milyon euro'ya transfer olurken, Maviler sözleşmeye böyle bir madde koydurmuştu. Töre için ise herhangi bir Avrupa takımının 5 milyon euroluk teklifi yeterli olacaktır.

C h A o S
14.Temmuz.2012, 17:33
Santrafor dememiş yalnız hocamız kimi isterse başkanımız onu alır demiş. Yıldız olacak ama mevki olarak umarım düzgün bir bölgeye yapılır. Bu politika hiç hoşuma gitmedi Ünal Aysal olsun diğer konuşan yöneticiler olsun sadece taraftarı ayağa kaldıracak yıldız bir transfer yapma peşinde gibi geldi bana.

Çok ilginç insanlarız.Transfer yapılmaz eleştirirz.Yaparız yine eleştiririz.:D

E.Cartman
14.Temmuz.2012, 17:36
En kral çilek Gökhan Töre olur bence. Eğer kendini geliştirebilirse muhteşem olur. Bundan iyisi Şam'da kayısı :D

ShevAnil
14.Temmuz.2012, 17:39
Melo gelsin, transfer bitsin, ama Melo gelmiyorsa, çilek bu bölgeye olsun. Her yer de bol bol alternatifimiz mevcut. Bir de elimizdeki fazlalıkları gönderebilsek çok iyi olacak.

caglaruzun
14.Temmuz.2012, 17:42
Çok ilginç insanlarız.Transfer yapılmaz eleştirirz.Yaparız yine eleştiririz.:D

Yapılan transferleri her türlü eleştirmen lazım. Her alınanı oh almış başkanım eyvallah deyip geçelim mi? Ben sadece ismi olan bir futbolcu istemiyorum adam gibi oynayan hırslı genç bir oyuncu istiyorum çok mu şey istiyorum? Çilek olacaksa da genç olsun yani :D

C h A o S
14.Temmuz.2012, 18:05
Yapılan transferleri her türlü eleştirmen lazım. Her alınanı oh almış başkanım eyvallah deyip geçelim mi? Ben sadece ismi olan bir futbolcu istemiyorum adam gibi oynayan hırslı genç bir oyuncu istiyorum çok mu şey istiyorum? Çilek olacaksa da genç olsun yani :D

Haklısın.Ünal Aysal'ın tarih mevzusunu bir kenara koyarsak bu yönetim hem geçen sene hemde bu sene iyi kadro kurdu.Biraz daha ağzı sıkı olsa Aysal daha tadınca olacak her şey.

BaGa TaRKaN
14.Temmuz.2012, 18:09
Çilek Ne Yahu. Muz Adam Alın Daha İyi. Muz Gibisi Var mı ?

Gerçi Muz Sabri'miz Var :D Ama Her Muz, Sabri Gibi Olacak Değil Ya :n:

bySperman
14.Temmuz.2012, 18:11
Beyler,aslında bu sıcaklarda karpuz iyi gider :zuhaha

ForCimbom
14.Temmuz.2012, 18:12
Beyler,aslında bu sıcaklarda karpuz iyi gider :zuhaha

al karpuz :0:

http://bayrakyayincilik.com/wp-content/uploads/2011/05/karpuz-zapata.jpg

E.Cartman
14.Temmuz.2012, 18:13
Çilek Ne Yahu. Muz Adam Alın Daha İyi. Muz Gibisi Var mı ?

Gerçi Muz Sabri'miz Var :D Ama Her Muz, Sabri Gibi Olacak Değil Ya :n:

Aha dede geri döndü :D

bySperman
14.Temmuz.2012, 18:13
Zapata reyizide yad etmiş olduk :zuhaha

BaGa TaRKaN
14.Temmuz.2012, 18:15
Aha dede geri döndü :D

Çok Kalıcı Değilim ;;) 15 Gün Sonra Emir Altına :s7:

C h A o S
14.Temmuz.2012, 18:16
Bild,Melo'nun Bayern Münih'in transfer listesinde olduğunu yazmış.Hissediyorum valla aradan bir takım çıkıp alacak Melo'yu.

Bayern Münih'in yeni sportif direktörü Matias Sammer'in kendisi gibi bir orta saha oyuncusu aradığına değinirken; Felipe Melo'yu da adaylar arasında gösterdi.

Sporx'de DHA kaynaklı haberde Melo için son turların olduğu yazılmış.9 milyon'dan 8 milyon euroya çekmeye çalışıyormuşuz.Gerçekten baya indirim bekliyoruz.Yav deli olucam Amrabat'a gözünü kırpmadan veriyorsun parayı,geçen sene takımın dinamosu Melo için nelerin pazarlığını yapıyorsun.1 milyon euro fazla ver al !

Melo'nun bonservisi için 9 milyon euroda diretirken, sar kırmızılılar bu rakamı 8 milyonun altına çekmeyi hedefliyor.

byariff
14.Temmuz.2012, 18:25
Beyaz Tv : Galatasaray'ın yeni transferi Amrabat İstanbul'a geldikten sonra ilk özel röportajını beyaz tv'ye verdi 20:40'da spor bülteninde

bySperman
14.Temmuz.2012, 18:26
Adam sonunda istediğine kavuştu.O heyecanla canlı yayında düşüp bayılsa şaşırmam :D

Facx
14.Temmuz.2012, 18:32
Bencede Neymar çilek olur gitmişken Gansoyuda muz olarak alırsınız CL de final garanti sonra gelsin kiwiler,portakallar,şeftaliler...

Bide Lucası alırız hindistan cevizi parçacığı olarak :icon_smile: :D

MeliksahAydogan
14.Temmuz.2012, 18:33
Beyaz Tv : Galatasaray'ın yeni transferi Amrabat İstanbul'a geldikten sonra ilk özel röportajını beyaz tv'ye verdi 20:40'da spor bülteninde

Hocam çok hızlısın ya bizede haber bırak :D :D tam yazacaktım baktım Arif Reis yazmış :)

bySperman
14.Temmuz.2012, 18:35
Adamın hızına yetişmek mümkünat dahilinde değil :D

MeliksahAydogan
14.Temmuz.2012, 18:36
Adamın hızına yetişmek mümkünat dahilinde değil :D

Aynen hocam :D :D :D

MeliksahAydogan
14.Temmuz.2012, 18:37
Bu adam Allah'ın izni ile İnşallah yılın transferi olacak ;

http://img441.imageshack.us/img441/3183/nordinamrabat213589b19f.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/441/nordinamrabat213589b19f.jpg/)

bySperman
14.Temmuz.2012, 18:39
Bir adamada photoshop ile forma giydirmeseniz olmak gökmenin gazetesi :D

MeliksahAydogan
14.Temmuz.2012, 18:40
Bir adamada photoshop ile forma giydirmeseniz olmak gökmenin gazetesi :D

Orası öyle ama çok yakışmış yalansa yalan de hocam :D :D :D :D

bySperman
14.Temmuz.2012, 18:41
O forma şerefiyle giyen herkese yakışır :cool:

MeliksahAydogan
14.Temmuz.2012, 18:48
O forma şerefiyle giyen herkese yakışır :cool:

Tabi ki :cool:

KanaKe
14.Temmuz.2012, 18:55
G.Saray’ın Nordin Amrabat’ın borservis bedeli için Kayserispor’a 8 milyon euro, PSV’ye 1.6 milyon euro ve Faslı yıldıza da 800 bin euro olmak üzere toplam 10.4 milyon euro ödemesi gerektiği ortaya çıktı.

İki yıl önce PSV'den Kayserispor'a transfer olan Nordin Amramat'ın bonservisinin yüzde 70'inin Kayserispor'a, yüzde 20'sinin PSV ve yüzde 10'unun da Nordin Amrabat'ın şahsına ait olması Faslı yıldızın bonservis maliyetinin 8 milyon euro ile sınırlı olmadığını gösterdi.

erdemzorer10
14.Temmuz.2012, 19:04
Amrabat takımın "yeni Ardası" olacak gibi görünüyor.Ama neden kampa değil de İstanbul'a geldiğini anlamadım oradan geçecek sanırım Avusturya'ya.Bu arada forvete bir takviye daha yapılacaksa kesinlikle adam geçebilen,driblingi ;asist yetisi olan yaratıcı bi oyuncu olmalı.Şuanki forvet rotasyonumuzda olmayan bi seçenek bu.Ki çiftli forvette tadından yenmez öyle bir oyuncu.

MeliksahAydogan
14.Temmuz.2012, 19:11
Amrabat takımın "yeni Ardası" olacak gibi görünüyor.Ama neden kampa değil de İstanbul'a geldiğini anlamadım oradan geçecek sanırım Avusturya'ya.Bu arada forvete bir takviye daha yapılacaksa kesinlikle adam geçebilen,driblingi ;asist yetisi olan yaratıcı bi oyuncu olmalı.Şuanki forvet rotasyonumuzda olmayan bi seçenek bu.Ki çiftli forvette tadından yenmez öyle bir oyuncu.

Hocam şu an pres yapan , rakip defansı yoran , teknik , uzun boylu bir Elmander'imiz var zaten , yanına aranan adam tam olarak Burak adam geçiyor , hızlı , driblingde yapabiliyor ve bitirici.

Facx
14.Temmuz.2012, 19:19

2 gün sonra istanbula dönücek zaten takım ?

erdemzorer10
14.Temmuz.2012, 19:27
Hocam şu an pres yapan , rakip defansı yoran , teknik , uzun boylu bir Elmander'imiz var zaten , yanına aranan adam tam olarak Burak adam geçiyor , hızlı , driblingde yapabiliyor ve bitirici.

Hocam ben daha bi 10.5 numara tarzından bahsediyorum aslında.İkinci forvet de diyebiliriz.Matias Suarez,Matias Zarate ; bence bu tarz bi oyuncu almalıyız şayet forvet alacaksak.

erdemzorer10
14.Temmuz.2012, 19:28
2 gün sonra istanbula dönücek zaten takım ?

taşlar yerine oturdu :)

MeliksahAydogan
14.Temmuz.2012, 19:30
Hocam ben daha bi 10.5 numara tarzından bahsediyorum aslında.İkinci forvet de diyebiliriz.Matias Suarez,Matias Zarate ; bence bu tarz bi oyuncu almalıyız şayet forvet alacaksak.

Mauro Zarate olmasın hocam ? :D :D :D

erdemzorer10
14.Temmuz.2012, 20:35
Mauro Zarate olmasın hocam ? :D :D :D

aynen öyle elim kolum birbirine dolandı heyecandan :D

RaSenGan
14.Temmuz.2012, 20:46
http://b1207.hizliresim.com/z/g/9qq1b.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Yüzünde güller açıyor Amrabat'ın :)

MeliksahAydogan
14.Temmuz.2012, 20:53
http://b1207.hizliresim.com/z/g/9qq1b.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Yüzünde güller açıyor Amrabat'ın :)

Ya adam çok istekli , oyununa vs. kesinlikle yansıyacak :)

lionelforlan
14.Temmuz.2012, 20:55
Arkadaşlar hayırlı olsun melo bu hafta içinde açıklanacak kaynak:lig tv

Börk
14.Temmuz.2012, 21:42
G.Saray’ın Nordin Amrabat’ın borservis bedeli için Kayserispor’a 8 milyon euro, PSV’ye 1.6 milyon euro ve Faslı yıldıza da 800 bin euro olmak üzere toplam 10.4 milyon euro ödemesi gerektiği ortaya çıktı.

İki yıl önce PSV'den Kayserispor'a transfer olan Nordin Amramat'ın bonservisinin yüzde 70'inin Kayserispor'a, yüzde 20'sinin PSV ve yüzde 10'unun da Nordin Amrabat'ın şahsına ait olması Faslı yıldızın bonservis maliyetinin 8 milyon euro ile sınırlı olmadığını gösterdi.

Ambarat kendi parasından vazgeçmiş diyorlardı.

William Rookwood
14.Temmuz.2012, 21:59
Aykut takımdan ayrıldı mı bu arada idmanlarda gözükmüyor

bySperman
14.Temmuz.2012, 22:02
Sözleşmesi bitmişti herhalde.

Nocna Mora
14.Temmuz.2012, 22:53
Daha ne transferi yapacagiz cok merak ediyorum. Her bolgede adam bollugu yasaniyor.

byariff
14.Temmuz.2012, 23:26
Çilek Olacak arkadaslar Haluk Yurekli soledi brezilyadan oldugunu soledi kanat ve forvet oynuyormus genç bir isimmis bonservisi 13m euro falan diyorlar ismi sir gibi saklaniyormus.

ForCimbom
14.Temmuz.2012, 23:34
Çilek Olacak arkadaslar Haluk Yurekli soledi brezilyadan oldugunu soledi kanat ve forvet oynuyormus genç bir isimmis bonservisi 13m euro falan diyorlar ismi sir gibi saklaniyormus.

yanlış işler bunlar biraz. amrabat ı aldıktan sonra bir de bu olursa yani. ya amrabat ı alma bunu al, ya da sadece amrabat'ı.

MeliksahAydogan
14.Temmuz.2012, 23:39

Gerek yok Çileğe vs. takımın dengesini bozmaya herşey tam görünüyor.

Melih Sabanoglu vazgeçildiğini çileğin alınmayacağını söyledi.

Facx
14.Temmuz.2012, 23:43

ünal başgan böyle pasta yapmasını nerden öğrendi ? :D

William Rookwood
14.Temmuz.2012, 23:58
Gelsin artık bu çilek :D

pele96
15.Temmuz.2012, 00:17

Daha ne forveti :D

Corpus
15.Temmuz.2012, 00:18
Willian , Dentinho falan olabilir mi bu çilek.

RaSenGan
15.Temmuz.2012, 00:22
13 milyon euro verilir mi iyi sallamış kim salladıysa :D

E.Cartman
15.Temmuz.2012, 02:35
Hay senin menejer gibi

melih sabanoglu ‏@melihsabanoglu (https://twitter.com/melihsabanoglu) son dakika. an itibariyle galatasaray melo'yla yaptığı görüşmelerde masadan kalktı. nedeni menejerinin de para istemesi.

William Rookwood
15.Temmuz.2012, 02:42
Sanmıyorum bu yüzden vazgeçeceklerini

Börk
15.Temmuz.2012, 02:44
blöftür o blöf sakin olun :)

E.Cartman
15.Temmuz.2012, 02:45
blöftür o blöf sakin olun :)

Aynen blöftür. Bu da geleneklerimizden biri, blöfsüz transfer yapamıyoruz :D

Börk
15.Temmuz.2012, 02:48
sonuçta melo galatasaray'ı istiyor,juventus'la da anlaşılmış menejer böyle bir şey beklemiyordur tabi bu bir ihtimal ve umarım öyledir.

E.Cartman
15.Temmuz.2012, 02:51
(https://twitter.com/melihsabanoglu)melih sabanoglu ‏@melihsabanoglu (https://twitter.com/melihsabanoglu) eğer melo istediği şartlarda indirim yapmazsa bu transfer gerçekleşmez. çünkü her transferin bir rasyoneli var. sevgiler.

tek tek yanıt veremeyeceğim. ama istenilen şartlarda (menecer + kendisine verilecek para + juve) melo'nun transferi yanlış olur.

Berk'in dediği gibi blöf yapmışlar fiyat kırmak için eğer böyleyse cidden.

Aydin
15.Temmuz.2012, 03:05
an itibariyle derken, şu saatte mi pazarlık yapıyor bu adamlar?

Corpus
15.Temmuz.2012, 03:06
Şafak vakti hücuma kalkarız.

ForCimbom
15.Temmuz.2012, 03:43
melo alınmıyorsa bu transfer dönemi için yaptığım bütün övgüleri geri alıyorum. melo yerine saçma sapan bir tercih yapılırsa geçen sezonki takımın da gerisine gideriz çok net.

barahir
15.Temmuz.2012, 03:53
an itibariyle derken, şu saatte mi pazarlık yapıyor bu adamlar?

Abdurrahim Albayrak 2 gün önce "Artık uyumak istiyorum" diye twit atmıştı..

mpaker66
15.Temmuz.2012, 12:46
melo alınmaz, alanso,ramires gelse bile muhalefet olurum.

MeliksahAydogan
15.Temmuz.2012, 12:53
melo alınmaz, alanso,ramires gelse bile muhalefet olurum.

Bende çünkü Selçuk ile yakaladıkları uyumu bizim Ligde uzun zamandır hiçbir takımda göremedim.

Tabi bizim zamanındaki B.A.M üçlüsü hariç :D :D :D

Barış Özbek - Mustafa Sarp - Ayhan Akman bu adamları al Barça'da Xavi - Busquest - İniesta 'nın yerine koy Barça küme düşmeye oynar o derece :D :D :D :D :D

lionelforlan
15.Temmuz.2012, 13:19
Nedir bizim bu menajerlerden çektiğimiz

Sirius Black
15.Temmuz.2012, 13:35
FM'de bile uyuz olurum çok para isteyen menajerlere. :D Agent Fee'ymiş peh. :D

Lorik Cana19
15.Temmuz.2012, 13:45
Bu Melih Şabanoğlu biraz dönek bir herife benziyor. 13 Temmuz'da Melo işi tamam diyordu, kesin anlaşma sağlandı diyordu, dün gece de iş olmayacak diyor. Bir de bir taraftarın ''Melo olmazsa İnler alınır mı?'' sorusuna da ''Melo'nun maliyeti İnler'in maliyetinin 2 katı oldu'' diyecek kadar da cahil bir adam. Melo olmazsa da boşluğu Danny ile doldurulur diyor. Cahil bir adam. Onun sözüne asla inanmam. Bu saatten sonra Melo'yu elinden kaçırmaz yönetim.

MeliksahAydogan
15.Temmuz.2012, 13:48
Bu Melih Şabanoğlu biraz dönek bir herife benziyor. 13 Temmuz'da Melo işi tamam diyordu, kesin anlaşma sağlandı diyordu, dün gece de iş olmayacak diyor. Bir de bir taraftarın ''Melo olmazsa İnler alınır mı?'' sorusuna da ''Melo'nun maliyeti İnler'in maliyetinin 2 katı oldu'' diyecek kadar da cahil bir adam. Melo olmazsa da boşluğu Danny ile doldurulur diyor. Cahil bir adam. Onun sözüne asla inanmam. Bu saatten sonra Melo'yu elinden kaçırmaz yönetim.

Melo'nun maliyeti İnler'in maliyetinin 2 katı ise İnler'i alalım :D :D :D

Sol bek'e de yabancı genç bir isim alabiliriz o zaman :)

Düz mantık hayat kurtarır :)

Aydin
15.Temmuz.2012, 13:50
Melo işi tam anlamıyla yatsaydı herhalde bütün sitelerde haber olurdu.

Lorik Cana19
15.Temmuz.2012, 13:50
Melo'nun maliyeti İnler'in maliyetinin 2 katı ise İnler'i alalım :D :D :D

Sol bek'e de yabancı genç bir isim alabiliriz o zaman :)

Düz mantık hayat kurtarır :)

Kesinlikle öyle. Melo olmazsa anca boşluğu İnler doldurur. Hem de bir kontenjan avantajımıza olur.

berkay123456
15.Temmuz.2012, 13:52
Gökhan gelmez arkadaşlar, hayal kurmayın.

Lorik Cana19
15.Temmuz.2012, 13:56
Gökhan gelmez arkadaşlar, hayal kurmayın.

Arzu edilen seksi bir kulübüz, belli olmaz. :D

berkay123456
15.Temmuz.2012, 14:01
Gelmesini Melo'dan 10 kat daha çok isterim ama gelmez.

RaSenGan
15.Temmuz.2012, 14:28
3-4 güne açıklanır Melo rahat olun :)

Facx
15.Temmuz.2012, 14:32
FM'de bile uyuz olurum çok para isteyen menajerlere. :D Agent Fee'ymiş peh. :D

bende oyuncunun yıllık ücretini komik derecede düşürüp menajere bol para veriyom kabul ediyolar :D acaba gerçekte de öyle yapsak yermi oyuncu :D

MeliksahAydogan
15.Temmuz.2012, 14:49
alper mert ‏@alpermertt

SON DAKİKA: Şuanda Nordin Amrabat kendisini resmen Galatasaraylı yapan sözleşmeye imza atıyor. GS camiasına hayırlı uğurlu olsun

MeliksahAydogan
15.Temmuz.2012, 14:53
alper mert ‏@alpermertt

Amrabat ve Burak konusunda resmi açıklamalar yarın yapılır diyebilirim arkadaşlar

Lorik Cana19
15.Temmuz.2012, 14:58
Amrabat ve Burak tamam zaten. Melo gelsin de, çilek falan istemiyorum. :D En kilit transfer Melo. Melo gelirse içim çok rahatlayacak. Gelmezse bu yapılan transferlerin bir önemi olmaz.

MeliksahAydogan
15.Temmuz.2012, 15:01
Amrabat ve Burak tamam zaten. Melo gelsin de, çilek falan istemiyorum. :D En kilit transfer Melo. Melo gelirse içim çok rahatlayacak. Gelmezse bu yapılan transferlerin bir önemi olmaz.

Aynen geriye birtek Melo kaldı yarın Amrabat ve Burak kesin açıklanacakta hatta belki biri bu gece , ister misin yanlarına birde Melo açıklansın vallahi müthiş olur.

MeliksahAydogan
15.Temmuz.2012, 15:05
Dr.Gürkan Kubilay ‏@DrGurkanKubilay

Ünal Aysal'ın ÇİLEK'i ; Nuri Şahin ! Ama, mevsimi geçmeden alınır mı? Bilmem :)

Lorik Cana19
15.Temmuz.2012, 15:08
Aynen geriye birtek Melo kaldı yarın Amrabat ve Burak kesin açıklanacakta hatta belki biri bu gece , ister misin yanlarına birde Melo açıklansın vallahi müthiş olur.

__________________Muslera______________
__________Eboue-Tomas-Semih-Hakan_______
_________Hamit__Selçuk__Melo__Amrabat____
_________________Burak-Elmander__________

Ligde ilk 2'ye kesinlikle girecek ve Şampiyonlar Ligi'nde de en kötü UEFA'ya gidebilecek bir kadro kesinlikle. :0:

MeliksahAydogan
15.Temmuz.2012, 15:14
Benim şahsi fikrim bu sene Galatasaray açık ara favori !

Aykut Kocaman misali.

kalemci
15.Temmuz.2012, 15:20
Ligde maçlara çıkmadan direk şampiyonluk kupasını versinler o zaman. Melikşah öyle istedi deriz kimse sesini çıkaramaz.

Kaka Leite
15.Temmuz.2012, 15:20
Ligde Şampiyonluk garanti , ŞL'de ise çok büyük şanssızlık yaşayıp ölüm grubuna falan düşmezsek üst tur garanti ama Çeyrek Final görürüz İnşallah bu sene başarı sayalır kesinlikle sonra bunu Lig şampiyonluğu ile birlikte istikrarlı hale getirmeliyiz.

Oynamayalım o zaman kardeşim ?
Ne gerek var ki ?

Şu tarz yorumlara hastayım zaten o garanti bu garanti biz söyleyince kesin olan birşey olmuyor zaten...

Ancak ben bu söylenenleri bir yerden hatırlıyorum ve malesef sonunuda hatırlıyorum.Bakalım :)

Ben bir tek sanada kızmıyorum twitter'a gir çok var böyle insanlar yok Los Galacticos Galatasaraymış sen o isen diğerleri nedir ? derler adama.

byariff
15.Temmuz.2012, 15:27
Aykut Kocaman ligi 15 yildir domine ediyoruz diyorsa meliksahin boyle demesi bence normal :)

Nese konuya gelirsek onceki sayfalardada dedim Dany melonun yerine on libero olabilir arkadaslar demedi demeyin.

bySperman
15.Temmuz.2012, 15:29
Melo kesinlikle alınacaktır.Taraftarın bu denli sevdiği bir adamı almamazlık etmez yönetim :cool:

C h A o S
15.Temmuz.2012, 15:29
Bende hiç sevmiyorum daha lig başlamadan şöyle garanti diye konuşulmasını.Lig transferlerle kazanılmıyor.Takım olmak önemli.Ne geliyorsa zaten baştan tabiri caizse havalanmalardan geliyor.Geçen sene kadromuzdan ötürü değil bana göre takım uyumu çok iyi olduğu için başarı geldi.

erdemzorer10
15.Temmuz.2012, 15:30
Melo alınmazsa o bölgeye başka bir transfer muhakkak yapılır bence

kalemci
15.Temmuz.2012, 15:30
Arif, şimdi Aykut Kocamanla Melikşah'ı mı kıyaslıyoruz ? Aykut Kocaman dediği için Melikşah'ın da deme hakkı var tabi.

IcedEarth
15.Temmuz.2012, 15:31
Melo'yu almıyorlarsa Xabi Alonso'yu alsınlar. Demesi basit alması zor, süreniz bir buçuk ay.

Kaka Leite
15.Temmuz.2012, 15:34
Melo'yu almıyorlarsa Xabi Alonso'yu alsınlar. Demesi basit alması zor, süreniz bir buçuk ay.

Bence fazla gaza geldi taraftar hayal kırıklığı yakın olabilir.

goosfraba
15.Temmuz.2012, 15:38
Aykut Kocaman ligi 15 yildir domine ediyoruz diyorsa meliksahin boyle demesi bence normal :)

Nese konuya gelirsek onceki sayfalardada dedim Dany melonun yerine on libero olabilir arkadaslar demedi demeyin.

15 değil 10 yıl dedi ki, dediğinde de haklı. son 10 yılda sadece bir kez 7. olduk sanırım ve gerisi ilk 3.

böyle yorumlarla ancak kendinizi antipatikleştirirsiniz. bir 5 yıl da kendinden koymuşsun :D

IcedEarth
15.Temmuz.2012, 15:40

İstediğim oyuncuyu istediğim gibi beklerim kimse karışamaz, bu bir.

Ben onu sadece Melo transferinin önemini vurgulamak için söyledim, yoksa gerçekten Xabi Alonso'yu beklediğim filan yok, bu da iki.

ForCimbom
15.Temmuz.2012, 15:41
Sen önce bi üslubuna dikkat et..

Ben onu sadece Melo transferinin önemini vurgulamak için söyledim, yoksa gerçekten Xabi Alonso'yu beklediğim filan yok, bu da iki.

usta çok fena korku var suyun karşısında. mazur görmeliyiz :)

byariff
15.Temmuz.2012, 15:42
15 değil 10 yıl dedi ki, dediğinde de haklı. son 10 yılda sadece bir kez 7. olduk sanırım ve gerisi ilk 3.

böyle yorumlarla ancak kendinizi antipatikleştirirsiniz. bir 5 yıl da kendinden koymuşsun :D

Tabi canim biz uydurduk yine siz kendi medyaniza inani onlar 10 dedi :)

erdemzorer10
15.Temmuz.2012, 15:43

Göktuğ'nun bunu ne amaçla söylediği çok açık bi daha oku ona göre yorum yap bence.

IcedEarth
15.Temmuz.2012, 15:43
usta çok fena korku var suyun karşısında. mazur görmeliyiz :)

Adam bizim transfer konusundan ayrılmaz oldu, her gördüğüne cevap atıyor valla :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
15.Temmuz.2012, 15:44
iyi de arif, herkes biliyor 2000 yilina kadar GS sampiyon oldu. 15 yil mumkun mu sence dominasyondan bahsetmek icin. akil var nizam var, ama son 10 yil yani BJK nin 100. yil sampiyonlugundan sonra hep FB vardi on planda. maalesef ki durum bu, kabul etmek lazim :]

IcedEarth
15.Temmuz.2012, 15:44
Göktuğ'nun bunu ne amaçla söylediği çok açık bi daha oku ona göre yorum yap bence.

Eyvallah başgan :)

erdemzorer10
15.Temmuz.2012, 15:46
Eyvallah başgan :)

Galatasaray transfer bölümü değil de Galatasaray'ın transfer politikasını yerme; mali düzenleme,Fenerbahçe'yi yüceltme bölümü maşallah :D

Kaka Leite
15.Temmuz.2012, 15:46
Sen önce bi üslubuna dikkat et..

Afedersinde sanki Ronaldoyu almışcasına tepkiniz var ayırt edilmiyor ki neyi bekleyip beklemediğiniz.

IcedEarth
15.Temmuz.2012, 15:48
Galatasaray transfer bölümü değil de Galatasaray'ın transfer politikasını yerme; mali düzenleme,Fenerbahçe'yi yüceltme bölümü maşallah :D

He, takımı övünce topa tutuluyorsun, işe bak :zuhaha

Afedersinde sanki Ronaldoyu almışcasına tepkiniz var ayırt edilmiyor ki neyi bekleyip beklemediğiniz.

İyi de güzel kardeşim sana ne? İstersem Messi'yi takımda görmek isterim derim, sen ne hakla bana o üslupla cevap veriyorsun?

Kaka Leite
15.Temmuz.2012, 15:49
He, takımı övünce topa tutuluyorsun, işe bak :zuhaha

İyi de güzel kardeşim sana ne? İstersem Messi'yi takımda görmek isterim derim, sen ne hakla bana o üslupla cevap veriyorsun?

Üslüp'ta bişey yoktu.

Bende sana soruyorum.''Sanane ne istersem söylerim ?'' buda benim hakkım sonuçta.

bySperman
15.Temmuz.2012, 15:49
Ey Galatasaray Transfer bölümü gençliği,birinci vazifen Galatasaray'ı yerip Fenerbahçe'yi yüceltmektir :zuhaha

byariff
15.Temmuz.2012, 15:50
iyi de arif, herkes biliyor 2000 yilina kadar GS sampiyon oldu. 15 yil mumkun mu sence dominasyondan bahsetmek icin. akil var nizam var, ama son 10 yil yani BJK nin 100. yil sampiyonlugundan sonra hep FB vardi on planda. maalesef ki durum bu, kabul etmek lazim :]

ben aykut hocanin dedigini diyorum son 15 yilda galatasarayin 8 fenerbahcenin 5 sampiyonlugu var

son 10 yila bakalim hadi fenerbahcenin 4, 1 tanesi saibeli galatasarayin 3 hadi saibeliyide saymiyorum 4 sampiyonlugu var bumu ligi domine etmek demek istedigim aykut hoca bunu diyorsa meliksahi birakinda bu yilda biz sampiyonuz desin cok yuklenmeyin :D :D

IcedEarth
15.Temmuz.2012, 15:51
Üslüp'ta bişey yoktu.

Bende sana soruyorum.''Sanane ne istersem söylerim ?'' buda benim hakkım sonuçta.

Ben takımım hakkında yorum yapıyorum, sen direk beni hedef alıyorsun arada öyle bir fark var.

ForCimbom
15.Temmuz.2012, 15:52
ben aykut hocanin dedigini diyorum son 15 yilda galatasarayin 8 fenerbahcenin 5 sampiyonlugu var

son 10 yila bakalim hadi fenerbahcenin 4, 1 tanesi saibeli galatasarayin 3 hadi saibeliyide saymiyorum 4 sampiyonlugu var bumu ligi domine etmek demek istedigim aykut hoca bunu diyorsa meliksahi birakinda bu yilda biz sampiyonuz desin cok yuklenmeyin :D :D

son 10 senede galatasarayın 4 şampiynoluğu yok mu hocam?

son 11 sene mi oluyor o 2002'de de şamp. olmuştuk.

Nedvedmania
15.Temmuz.2012, 15:55
Arkadaşlar konunun adı transfer haberleri. Şampiyonluk sayımız muhabbetini sohbet alanında devam ettirin lütfen.

Diğer konu hakkında ise isteyen istediği transferi bekleyebilir. Biraz sakin olun :)

E.Cartman
15.Temmuz.2012, 15:56
La şu bölümde bi türlü transfer konuşamıyoruz. Az birbirinize laf atmadan durun ya atcaksanız da burda atmayın. Öyle kimse şampiyonluk garanti, yok çeyrek final falan demesin. Böyle böyle gaza geliyosunuz ilk mağlubiyette teknik heyetin kellesi gidiyor sonra. Kağıt üzerinde ligde ilk 2 garanti, Fenerbahçe'yle çekişiriz. Ama futbol bu büyük konuşmamak lazım. CL'de de üst turlarda gözüm yok UEFA'ya gidelim daha iyi. UEFA'ya gidersek en azından bi yarı final oynama şansımız var.

MeliksahAydogan
15.Temmuz.2012, 15:58
Ligde maçlara çıkmadan direk şampiyonluk kupasını versinler o zaman. Melikşah öyle istedi deriz kimse sesini çıkaramaz.

Hocam yeter artık bütün yorumlarımda birşey buluyorsun nedir bu saçmalık ?

Oynamayalım o zaman kardeşim ?
Ne gerek var ki ?

Şu tarz yorumlara hastayım zaten o garanti bu garanti biz söyleyince kesin olan birşey olmuyor zaten...

Ancak ben bu söylenenleri bir yerden hatırlıyorum ve malesef sonunuda hatırlıyorum.Bakalım :)

Ben bir tek sanada kızmıyorum twitter'a gir çok var böyle insanlar yok Los Galacticos Galatasaraymış sen o isen diğerleri nedir ? derler adama.

Peki garanti vs. bırakın Aykut Kocaman eğer diyorsa ligin açık ara favorisiyiz vs. öyle mi oluyor bu kişisel bir yorumdur bana görede Galatasaray bu sezonun açık ara favorisi bütünleşmiş bir takımın üstüne eksikler iyi etüt edilmiş ve iyi transfer yapılmış daha da yapılacağı söyleniyor.

bySperman
15.Temmuz.2012, 16:00
Birgün de şu futbol bölümünde tartışma çıkmasın .

MeliksahAydogan
15.Temmuz.2012, 16:02
Birgün de şu futbol bölümünde tartışma çıkmasın .

Hocam ben isteyerek mi çıkardım zaten ortam gergin kıvılcım arıyor bazılar , bende kendimce şahsi fikrimi belirten yorum yapınca hobaaa bu nedir ya !

bySperman
15.Temmuz.2012, 16:03
Sana demedim zaten :cool:
Edit: ben editledim zaten :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
15.Temmuz.2012, 16:04
Burak transferinin gerceklestigine inanamiyorum. Trabzonlu arkadaslarin ne kadar ofkeli olduklarini tahmin edebiliyorum. Burak'in Trabzon deplasmanlari kabus gibi gececek, Karadenizliler sozunde durmayanlari pek tasvip etmez.

bySperman
15.Temmuz.2012, 16:05
Ne yapackalar ? Vuracak halleri yok ya :zuhaha

TeNaciOUS MidFieLdeR
15.Temmuz.2012, 16:06
Ne yapackalar ? Vuracak halleri yok ya :zuhaha

onu hic dusunmemistim ama olasiliklar icine koyabiliriz, hersey mumkun Turkiyede :] Sadri Senerin sarfettigi sozler cok sertti.

bySperman
15.Temmuz.2012, 16:06
İçime kurt düştü şimdi :D

attirson
15.Temmuz.2012, 16:10
Geçen sene bizim takıma yapılanlar bu sene Gs'ye de yapılacak bence.

MeliksahAydogan
15.Temmuz.2012, 16:11
Sana demedim zaten :cool:
Edit: ben editledim zaten :)

Hocam özür dilerim sana söylüyor gibi olduda biliyorum bana söylemediğini açıklık getireyim diye yaptım :)

bySperman
15.Temmuz.2012, 16:12
Tamam panpa :)

MeliksahAydogan
Geçen sene bizim takıma yapılanlar bu sene Gs'ye de yapılacak bence.

Geçen sene sizin takıma ne yapıldı ki ?

bySperman
Patagonya'da mı yaşıyon hemşerim ?

Zekirdek
15.Temmuz.2012, 16:18
Geçen sene sizin takıma ne yapıldı ki ?

Sıcaklar sana yaramamış galiba. Bu sorman bile abes kaçar.

MeliksahAydogan
15.Temmuz.2012, 16:46
Patagonya'da mı yaşıyon hemşerim ?

Sıcaklar sana yaramamış galiba. Bu sorman bile abes kaçar.

Şike olayından mı bahsediyorsunuz benim üyelik tarihi 10.Ayın 2011 geçen yaz burda değildim.

Addolorato
15.Temmuz.2012, 16:48
Şike olayından mı bahsediyorsunuz benim üyelik tarihi 10.Ayın 2011 geçen yaz burda değildim.

Usta gerçek hayattan bahsediyorlar. Buradan değil. Ekim 2011'de doğmadın ya.

lexoqe
15.Temmuz.2012, 17:17
"Pato Transferi çok zor"

NTV Spor Galatasaray Muhabiri Irmak Kazuk, sarı kırmızılılardaki son gelişmeleri aktardı. Kazuk, teknik direktör Fatih Terim'in Pato'nun transferinin çok zor olduğuna dikkat çektiğini söyledi.

http://img6.mynet.com/spr5/pato-52194_501.jpg

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Pato'yu transfer etmelerinin çok zor olduğunu belirttiğini ifade eden Irmak Kazuk, tecrübeli teknik adamın Adebayor ve Dzeko gibi yıldız isimler için fiyat sordurdurduğunu; ancak çok yüksek rakamlar nedeniyle bu transferlerden vazgeçildiğini belirtti.

Başkan Ünal Aysal'ın Galatasaray'a bir dünya yıldızını daha kazandıracağını söylediğini hatırlatan Irmak Kazuk, genelde yapılan yorumlarda bu ismin Nene olabileceğinin altının çizildiğini ifade etti.

Kaynak: Mynet

bySperman
15.Temmuz.2012, 17:18
Çok zor değil imkansız.Formda bir Pato dünyadaki her takımda rahatlıkla oynar.Üstelik çokta genç.

Addolorato
15.Temmuz.2012, 17:22
Bu kadar forvet varken Pato gereksiz olur :p

mwaru
15.Temmuz.2012, 17:28
Galatasaray bildiğim kadarıyla klasik 442 oynuyor değil mi ? buna göre hamit sağda mı oynayacak hamit göbekte daha etkili olmaz mı acaba ? çünkü benim bildiğim hamit topuz gibi kanat oynar top sürme hız pozisyon alma özellikleri o kadar iyi değil fakat top alma dağıtma liderlik etme şut özellikleri iyi olan futbolcu yanılıyor muyum ?

Kaka Leite
15.Temmuz.2012, 17:33
Galatasaray bildiğim kadarıyla klasik 442 oynuyor değil mi ? buna göre hamit sağda mı oynayacak hamit göbekte daha etkili olmaz mı acaba ? çünkü benim bildiğim hamit topuz gibi kanat oynar top sürme hız pozisyon alma özellikleri o kadar iyi değil fakat top alma dağıtma liderlik etme şut özellikleri iyi olan futbolcu yanılıyor muyum ?

Benim görüşüm Hamit'i sağ beke koyarım :)

Kanat'a da Eboue'yi koyarım mis gibi olur bence Hamit milli takım maçlarında gördüğüm kadarı ile Sağ bekte çok iyi.

bySperman
15.Temmuz.2012, 17:35
Zaten maç içinde değişmeli oynarlar :) Hamit'i istememdeki esas nedenlerden biride buydu :)

byariff
15.Temmuz.2012, 17:37

Yaniliyorsun dostum. Evet 442 oynucaz ama gecen yilda izledysen takimi emre ve engin kanat oynamiyordu daha cok ic alanda pres yapip rakibi boguyorlardi terimin sistemi bole yani ortada pres yapmak ztn sistem daha cok 4132 seklinde

mwaru
15.Temmuz.2012, 17:40
Hamiti beke koymak ondan faydanlama oranını düşürür gibi geliyor bana sanırım sağ kanatta oynayacak eğer melo gelir ise gelmezse ortaya alıp sağa ya bir isim alırlar yada amrabatı orada oynatabilirler sola da culio bildiğim kadarıyla amrabat sağda da oynayabiliyor çünkü.

ForCimbom
15.Temmuz.2012, 17:43
Hamiti beke koymak ondan faydanlama oranını düşürür gibi geliyor bana sanırım sağ kanatta oynayacak eğer melo gelir ise gelmezse ortaya alıp sağa ya bir isim alırlar yada amrabatı orada oynatabilirler sola da culio bildiğim kadarıyla amrabat sağda da oynayabiliyor çünkü.

sana göre eksik olan pozisyon alması çok daha kritikleşiyor göbeğe geçtiğinde. melo'nun pozisyon alması sezileri harika. selçuk ve melo oyun zekalarıyla harika savunma yaptılar.

hamit sağ kanada geçmeli çünkü ciğersiz bir adam. takım savunması ekstradan güçlenecek ve içeri doğru katettiğinde de zaten ortalama düzeyde pasör özellikleriyle hücuma katkıda bulunacak.

Fearless Coward
15.Temmuz.2012, 17:59
Bu arada Melo olmazsa üzülmeye gerek yok Ünal Başgan Colman'ı getirir en kötü :)

mpaker66
15.Temmuz.2012, 18:32
melo, pato, di maria transferleriyle kapatalım transferi :)
O değilde melo gelmeli yahu.yoksa kötü olur. :(

Sirius Black
15.Temmuz.2012, 19:40
Necati, Baros, Sercan gibi isimler varken Pato'ya ne hacet. :p

Önder HOCA
15.Temmuz.2012, 20:03
Hamit'i Munich'le şl maçında izlemiştimde bazen oyunun temposu arttığında çok hızlı karar veremyor ve pres altında top kaybı yapabiliyor yani göbekte sıkıntı yaratabilir onun için en hayırlısı çizgi

edit: Dediğim maçta 2 sene önce Bayern Real maçıydı sanırım

ForCimbom
15.Temmuz.2012, 20:14
Hamit'i Munich'le şl maçında izlemiştimde bazen oyunun temposu arttığında çok hızlı karar veremyor ve pres altında top kaybı yapabiliyor yani göbekte sıkıntı yaratabilir onun için en hayırlısı çizgi

edit: Dediğim maçta 2 sene önce Bayern Real maçıydı sanırım

evet aynen öyle hocam mental yetileri maç boyu sürekli top kullanan göbek oyuncusu kadar iyi değil. kanatta olması daha hayırlı.

uAburak89
15.Temmuz.2012, 20:17
Ambarat yatar mı diye bir umut bekliyorum. Bir yandan Fatih Terim bu kadar ısrarlıysa alınmalı diyorum ama Kayserispor'a 1 euro verilmesi bile canımı sıkıyor.

Melo gelsin artık ve Melo ile transfere nokta konulsun. Forvete gerek yok gibi. Elmander, Burak, Umut, Necati var. Baros ve Sercan gider herhalde, Sercan kalsa bile yedek beklemeyi sorun edecek, huzursuzluk yapabilecek bir isim değil.

byariff
15.Temmuz.2012, 22:07
Evet haber dogru Hurriyette var. Ercan saatciyi zaten kaale almamak lazim.

William Rookwood
15.Temmuz.2012, 22:14
Ercan Saatçi kadar gereksiz bir adam tanımıyorum yanında mıymış telefon görüşmesini yaparken o X kişinin ismini niye yazmamış. Bizde yazalım X kişi Y kişi diye al sana haber

ForCimbom
15.Temmuz.2012, 22:22
Galasararay’ın, Real Madrid’ten transfer ettiği Hamit Altıntop'u zorda bırakacak telefon görüşmesi yayınlandı. Ercan Saatçi'nn bugün Hürriyet'teki köşesinde yazdığı ayrıntılara Fatih Terim ve yönetimin tepkisi merak konusu..

İşte Saatçi'nin o yazısı

H: Alo kardeşim...?

X: Naber Hamitciğim...

H: Yaa n’apalım şu takım işini düşünüyorum...

X: Ne oldu ki? H: Şimdi beni Galatasaray istiyor ama...

X: Ama?

H: - Yaa ben Fatih Hoca’yla çalışmak istemiyorum...

X: Niye?

H: Yaaa biliyorsun, gurbetçileri pek sevmiyor... Senden rica etsem beni Aykut Hoca’yla görüştürür müsün? Onunla çalışmayı çok istiyorum...

X: Tamamdır kardeşim...

Kaynak: DipnotTV

Böyle bir haber okudum. Doğruluk payı var mı? Konusmus mu bu şekilde? Sonuçta Ercan Saatçi hizmet ettiği takım Fenerbahçe. Olmadı diye karalama yapmış olabilir mi?

ercan saatçi antu temsilcisi gibi bir şey.

mantıklı bir şey yazması şaşırtıcı o adamın.

europeanconquer
15.Temmuz.2012, 23:54
Ercan Saatçi müzisyenlikten başka bir halt yapamaz.Gerçi onu da yapabiliyor mu bilmiyorum.Başka bir şey yapınca görüyoruz olanları,her tarafından subjektiflik akıyor.Başta Hamit Fatih Hoca ile çalışmak istemese niye bize gelsin ? Kafasında zoru mu var bu adamın ? Valla iyi güldürdün Ercan Saatçi :D Ercan Saatçi'nin yazdıklarını okumanıza gerek yok,zaman kaybı.

DisCo
16.Temmuz.2012, 00:13
Ercan Saatçi'ye yapılan yorumlarda üslubu pek doğru bulmuyorum. Mutlaka yaptığı yanlışlar vardır ve bunları anlatırken onu okuyan ve beğenen kişilerin burada olduğunu unutmamak lazım.

Burada ciddi bir iddia var ve bu iddianın muhattabı olan Hamit'ten bir açıklama gelmelidir.

europeanconquer
16.Temmuz.2012, 00:20
Oho ooo her adamın yazdığı ciddiye alınacaksa günde 5-10 tane yalanlama yapması gerekir kulüplerin. X oyuncu diye iddaa atıyor ortaya.Eğer öyle bir şey varsa oyuncunun da adını vereceksin hiç değilse bir kanıtın olur,giderler sorarlar oyuncaya konu netliğe kavuşur,o kadar.Böyle adı bende kalsın saçmalıkları ile habercilik olmaz.Ben Ercan Saatçi'ye karşı uslubları gayet normal buluyorum ve az bile söylediğimizi düşünüyorum.Olmaz olsun böyle spor yazarı.

DisCo
16.Temmuz.2012, 00:26
X kişi dediği Volkan Demirel oluyor.

Zaten oraya Volkan, Alex, X, A yazmasının bir önemi bulunmuyor. Haberin içeriğine bakmak lazım.

Fenerbahçe sürekli biz istersek alırız, almadık artıklarımızı Galatasaray alıyor havası oluşturmaya çalışıyor. Millette inanmak için böyle olayları bekliyor zaten.

Galatasaray'a düşen bu tarz basit eylemlere gerekli karşılığı vermektir.

Tüm bunlara rağmen neticede Fenerbahçe'ye yaranmaya çalışan bir yazar ve Fenerbahçe'den savunma yapacak çıkacaktır. En azından bunun için burada aksiyon olmasına gerek yok diye düşünüyorum. Yanlış da olabilirim.

europeanconquer
16.Temmuz.2012, 00:35
Abi senin sakinliğini hayretle karşılıyorum ama ben sakin olamıyorum.Ercan Saatçi ve Hıncal Uluç gibi spor yazarları (!) oldukça ben çıldırıyorum.Böyle doğruluk payı olmadan sadece yorum katarak yapılan haberlere de uyuz oluyorum.Şimdi Fatih Terim'in gurbetçilere farklı davrandığı akıl karı iş mi ? Engin,Hakan,Ceyhun ve Aykut gibi gurbetçiler var takımımız da.Ayrıca yanı başında Ümit Davala var.Bu adamları kayırmadı Hamit'i mi kayırcak ?

erdemzorer10
16.Temmuz.2012, 00:41
Ali Yıldırım'ın açıklamalarından sonra Hamit'i Galatasaray'ın transfer etmesine elbet bir kılıf gerekmektedir.Dolayısıyla ; spor yazarlığını ve şuanda yaptığı Hürriyet spor müdürlüğüne nasıl geldiğini hepimizin bildiği Ercan Saatçi üstlenmiş bu görevi.Gayet normal beklenen hareketler kendisinden bu sefer de geçen seferki gibi çıkıp yalvar yakar özür dilemesin de Galatasaray camiasından taraftarından.Bari yaptığı işin arkasında durabilsin de gereken cevapları gerek Hamit gerekse yönetim ve hocamız verebilsin

bySperman
16.Temmuz.2012, 00:43
Eğer yalansa suça girmiyor mu ? İftiradan dolayı ?

DisCo
16.Temmuz.2012, 00:54
Abi senin sakinliğini hayretle karşılıyorum ama ben sakin olamıyorum.Ercan Saatçi ve Hıncal Uluç gibi spor yazarları (!) oldukça ben çıldırıyorum.Böyle doğruluk payı olmadan sadece yorum katarak yapılan haberlere de uyuz oluyorum.Şimdi Fatih Terim'in gurbetçilere farklı davrandığı akıl karı iş mi ? Engin,Hakan,Ceyhun ve Aykut gibi gurbetçiler var takımımız da.Ayrıca yanı başında Ümit Davala var.Bu adamları kayırmadı Hamit'i mi kayırcak ?

Ercan Saatçi'nin görevi bu olduğu için olması gerekeni yapıyor. Bende gerek Galatasaray'a gerekse diğer takımlara kendini adamış kişileri hoş karşılamıyorum.

Burada taraftardan ziyade yönetimlerin bu kişilere dur demesi gerekiyor. Galatasaray tarafı gerginlik çıkmaması adına Fenerbahçe'yi muhattap almadan Ercan Saatçi ile hesaplaşmalıdır. Bunu sağladıkları zaman kimse kolay kolay böyle haberler yapamaz.

bySperman
16.Temmuz.2012, 01:02
Eğer yarın Hamit çıkıp bunları yalanlarsa ve Ercan Saatçi aksini kanıtlayamazsa ne olacak ? Nasıl insan içine çıkacak ? Yüzü kızarmayacak mı ? Ben bu medyada sürekli yalan haber yapanları gördükçe insanlığımdan utanıyorum.

erdemzorer10
16.Temmuz.2012, 01:08
Ercan Saatçi'nin görevi bu olduğu için olması gerekeni yapıyor. Bende gerek Galatasaray'a gerekse diğer takımlara kendini adamış kişileri hoş karşılamıyorum.

Burada taraftardan ziyade yönetimlerin bu kişilere dur demesi gerekiyor. Galatasaray tarafı gerginlik çıkmaması adına Fenerbahçe'yi muhattap almadan Ercan Saatçi ile hesaplaşmalıdır. Bunu sağladıkları zaman kimse kolay kolay böyle haberler yapamaz.

Zaten öyle olmalı katılıyorum ama bu haberlere inanıp savunabilecek birçok insan var.Haberin amacı çok açık ve net Fenerbahçe yönetimine iyi görünme çabası,elinden geldiğince Ali Yıldırım'ın açıklamalarına kılıf uydurmaktır.Yoksa Hamit'in Fatih Terim'le çalışmayı istememesine rağmen daha düşük bir ücrete Galatasaray'a imza atması bu haberin kalitesini çok net gösteren bir durumdur.

Benim üzüldüğüm nokta malesef böyle taraflı spor yazarları ülkemizde çok önemli noktalara geliyorlar.Yoksa Ercan Saatçi muhattap alınacak ve cevap verilecek biri muhakkak ki değildir.Öyle ki bir önceki olaydaki çırpınışları yalvar yakar özür dilemeleri hala akıllardadır.

erdemzorer10
16.Temmuz.2012, 01:09
Eğer yarın Hamit çıkıp bunları yalanlarsa ve Ercan Saatçi aksini kanıtlayamazsa ne olacak ? Nasıl insan içine çıkacak ? Yüzü kızarmayacak mı ?

Kendisinin böyle huyları yoktur.Adeta holigan zihniyetiyle spor yazarlığı yapmaktadır.

bySperman
16.Temmuz.2012, 01:14
Holigan olup olmamakla değil insan olup olmamakla alakalı bence :cool:

DisCo
16.Temmuz.2012, 01:23
Zaten öyle olmalı katılıyorum ama bu haberlere inanıp savunabilecek birçok insan var.Haberin amacı çok açık ve net Fenerbahçe yönetimine iyi görünme çabası,elinden geldiğince Ali Yıldırım'ın açıklamalarına kılıf uydurmaktır.Yoksa Hamit'in Fatih Terim'le çalışmayı istememesine rağmen daha düşük bir ücrete Galatasaray'a imza atması bu haberin kalitesini çok net gösteren bir durumdur.

Benim üzüldüğüm nokta malesef böyle taraflı spor yazarları ülkemizde çok önemli noktalara geliyorlar.Yoksa Ercan Saatçi muhattap alınacak ve cevap verilecek biri muhakkak ki değildir.Öyle ki bir önceki olaydaki çırpınışları yalvar yakar özür dilemeleri hala akıllardadır.

Beklenti olmasa bu tarz yaklaşmazdı. Yani olayı şöyle düşünürsek kimse spor gazetesi almasa spor gazeteleri çıkmazdı.

Ercan Saatçi tarzında kişilere her takımın ihtiyacı var ki hepsi kendi çevresinde bunları barındırıyor. Elde iki seçenek var ya bu kişilerin yazdıklarına inanan kitleleri yok edeceksin ya da bu kişilere prim verdirmeyeceksin.

Eğer çözümü yakalayamazsak Hamit'in transferi tarihe bu şekilde geçecektir.

europeanconquer
16.Temmuz.2012, 01:40

Haklısın abi,zaten benim Fenerbahçe'ye bir şey demem olanaksız.Birbirinden tamamen alakasız konular.Hatta Ercan Saatçi'nin koyu Fenerli olmasına rağmen aklımdan Fenerbahçe ile alakalı bir şey geçmedi çünkü alakası yok.Sen nerden çıkardın ? :D Ha tabi bu haberden yararlanıp Fenerbahçe'ye laf atmaya çalışan zeki arkadaşlar da çıkacaktır.

DisCo
16.Temmuz.2012, 01:51
Haklısın abi,zaten benim Fenerbahçe'ye bir şey demem olanaksız.Birbirinden tamamen alakasız konular.Hatta Ercan Saatçi'nin koyu Fenerli olmasına rağmen aklımdan Fenerbahçe ile alakalı bir şey geçmedi çünkü alakası yok.Sen nerden çıkardın ? :D Ha tabi bu haberden yararlanıp Fenerbahçe'ye laf atmaya çalışan zeki arkadaşlar da çıkacaktır.

Galatasaray tarafı derken yönetimi kastettim. Belki taraftar diye okuduysan ya da tarafı kısmından bize bir paye çıkardıysan yanlış anlaşılma olmuş. :)

Sadece bu konularda değil diğer konularda da yönetimin direk mevzuyu çözmesi lazım. Geçmişte stad meselesinde de sessiz kaldılar. İddialar aldı başını yürüdü. Sen taraftar olarak istediğin kadar yaz havadır.

mwaru
16.Temmuz.2012, 02:04
o değilde şuan fener yönetiminde ki bazı isimlerin susması gerekiyor çünkü çok gereksiz demeçler verebiliyorlar bir zamanlar gs'de de vardı adını hatırlayamadım kel biriydi hatta biri de tromsöye elenirsek ülkeyi terk ederiz minvalinde açıklamalar yapmıştı şimdi de bu bayrağı ali yıldırım ve ömer temelli aldı herkesi alabiliriz vb.

bySperman
16.Temmuz.2012, 02:08
betimlemene hayran kaldım :D :D

mwaru
16.Temmuz.2012, 02:10
betimlemene hayran kaldım :D :D

:D harbi kimdi o ismini bi türlü hatırlayamadım

http://i.imgur.com/ne8Ab.gif

bySperman
16.Temmuz.2012, 02:13
Aklıma gelen kişiyi tahmin ettin sanırım :D :D :D

meddah
16.Temmuz.2012, 02:14
Kel olan galiba Ergun Gürsoy. Tromso'ye elenilince ülkeyi terkedecek olan Turgay Kıran'dı.

byariff
16.Temmuz.2012, 02:20
Galatasaray PSV ile Amrabat'in yetistirme parasi olarak 500.000 Eur'ya anlasmis (BeyazTV)

bySperman
16.Temmuz.2012, 02:22
Ne alaka anlamadım. :(

ForCimbom
16.Temmuz.2012, 02:42
Ne alaka anlamadım. :(

amrabat transferindeki problem psv konusuydu diye iddialar vardı. psv ye yetiştirme bedeli ödenmesi konusunda mutabakat aranıyordu. bu haber de bu sorunun, "nasıl"ıyla birlikte, çözüldüğünü belirtiyor. budur.

RaSenGan
16.Temmuz.2012, 04:24
Tüm gazeteciler,duyumcular bir yıldız oyuncu alınacağını söyleyip duruyor.Zor gibi duruyor ama hadi diyelim aldık.Forvet olsa Elmander yedek kalacak.Kanat olsa 8 milyon Euro verdiğimiz Amrabat yedek kalacak.Orta saha olsa Melo alınmayacak.Diğer bölgeler zaten olmaz.Kim bu yıldız ve nereye niye alınacak :D

E.Cartman
16.Temmuz.2012, 04:37
Çilek sol beke gelicek. Ashley Cole ya da Evra olacak. Melo gelmeyecek İnler gelecek. Hadi bakalım kuyuya taş atan deli ben olayım bu sefer :n::n:

MeliksahAydogan
16.Temmuz.2012, 11:25
Tüm gazeteciler,duyumcular bir yıldız oyuncu alınacağını söyleyip duruyor.Zor gibi duruyor ama hadi diyelim aldık.Forvet olsa Elmander yedek kalacak.Kanat olsa 8 milyon Euro verdiğimiz Amrabat yedek kalacak.Orta saha olsa Melo alınmayacak.Diğer bölgeler zaten olmaz.Kim bu yıldız ve nereye niye alınacak :D

Ünal Başkan söz verdim illa tutacam diye takımın dengesini bozacak ya off bu kadar dengeli ve uyumlu bir takım kurmuşken.

Nedvedmania
16.Temmuz.2012, 12:08
Forvet gelirse Elmander asla yedek kalmaz. Niye Elmander yedek kalsın ki ? Umut kalır yedek.

Ünal Başkan söz verdim illa tutacam diye takımın dengesini bozacak ya off bu kadar dengeli ve uyumlu bir takım kurmuşken.

Yahu takıma kaliteli bir yıldız gelecek ne dengesinden bahsediyorsun ? Sanki Mustafa Sarp'ı alacağızda takımın dengesi bozulacak. Yıldız diyoruz yıldız. Niye bozulsun denge ? Takıma güç getirecek birisini alacaklar. Saçma birisini alacaklarını mı düşünüyorsun ?

DisCo
16.Temmuz.2012, 12:15
Biraz oyuncu satışı yapmamız lazım. Gelecek vaadetmeyen ve varlığı ile katkı sunamayacak oyuncular var.

erdemzorer10
16.Temmuz.2012, 12:17
Leandro Damiao ismi geçiyor çilek olarak ama kaynak Takvim olunca inanmak gelmiyo içimden

mpaker66
16.Temmuz.2012, 12:34
Leandro Damiao ismi geçiyor çilek olarak ama kaynak Takvim olunca inanmak gelmiyo içimden

En sağlam kaynaklarda onu söylüyor zaten. Bi girişim var muhtemelen.

Time Cris
16.Temmuz.2012, 12:47
Arkadaşlar forumlarda geçen konuşmalar var.Size şunu söyliyeyim çilek AllRounder bir arkadaş.Damiao değil yani.Ama zaten bu çilek veto edilecek büyük ihtimal F.T tarafından.Şu an Melo ve Gökhan Töre için uğraşılıyor.Gökhan Töre için çok ısrarcı değiliz.Brezilya'dan genç bir sol bek bakılıyor.Bakalım.

lionelforlan
16.Temmuz.2012, 12:58
Arkadaşlar forumlarda geçen konuşmalar var.Size şunu söyliyeyim çilek AllRounder bir arkadaş.Damiao değil yani.Ama zaten bu çilek veto edilecek büyük ihtimal F.T tarafından.Şu an Melo ve Gökhan Töre için uğraşılıyor.Gökhan Töre için çok ısrarcı değiliz.Brezilya'dan genç bir sol bek bakılıyor.Bakalım.

allrounder derken

Hugo
16.Temmuz.2012, 13:04
allrounder derken

Farklı mevkilerde oynayabilen bir oyuncu demek istiyor sanırım.

erdemzorer10
16.Temmuz.2012, 13:05
Sol beke yabancı düşünülüyorsa direk Taye Taiwo'ya gidelim.Gerçekten yıllardır o adamı istiyorum gelirse bi tarafta Eboue bi tarafta Taiwo yıllar sonra çift bekle oynamış oluruz.Ama kontenjan problemi düşünülünce zor gibi geliyo bana

Melo transferinden sonra işleri biraz rölantiye alabiliriz.Önce gönderilecek isimleri netleştirip sonra gerekirse transfer çalışmalarını sürdürmek daha mantıklı geliyor bana.Bu süreçte de alınabiliyorsa Gökhan Töre,Alper Potuk ve Sercan Sararer gibi genç isimleri hem geleceğe yatırım hem de kadro derinliği açısından çok isterim

lionelforlan
16.Temmuz.2012, 13:08
Sol beke yabancı düşünülüyorsa direk Taye Taiwo'ya gidelim.Gerçekten yıllardır o adamı istiyorum gelirse bi tarafta Eboue bi tarafta Taiwo yıllar sonra çift bekle oynamış oluruz.Ama kontenjan problemi düşünülünce zor gibi geliyo bana

Melo transferinden sonra işleri biraz rölantiye alabiliriz.Önce gönderilecek isimleri netleştirip sonra gerekirse transfer çalışmalarını sürdürmek daha mantıklı geliyor bana.Bu süreçte de alınabiliyorsa Gökhan Töre,Alper Potuk ve Sercan Sararer gibi genç isimleri hem geleceğe yatırım hem de kadro derinliği açısından çok isterim

bence sadece gökhan gelse yeter sercan la ikisi beraber gelrse kanat bolluğu yaşanır

erdemzorer10
16.Temmuz.2012, 13:20
bence sadece gökhan gelse yeter sercan la ikisi beraber gelrse kanat bolluğu yaşanır

Gönderilecek oyuncular düşünüldüğünde bence iki oyuncu da rotasyona girer.Sercan son yıllarda izlediğim en yetenekli yerli kanat oyuncusu çok isterim takımımızda görmeyi

Nedvedmania
16.Temmuz.2012, 13:27
Ünal Aysal:Biz başarılı oldukça taraftarımız mutlu olacak,onlar da kulübüne katkı yapacak ve büyüyeceğiz.

Ünal Aysal:Ben Galatasaray taraftarının bizim yaptığımız fedakarlığa cevap vereceğini düşünüyorum.

Ünal Aysal:Yaptığımız transferleri harcama olarak değil de yatırım olarak bakmak lazım.Bizler başarıya yatırım yaptık.

Ünal Aysal:Takım başarılı oldukça kulübümüz ve taraftarımız mutlu olacak,onlar Galatasaray'a katkı yapacak ve büyüyeceğiz.

Ünal Aysal:Yaptığımız transferler taraftarın takıma yaptığı katkının karşılığıdır.Attığımız her adım planlı ve bütçe dahilinde..

mwaru
16.Temmuz.2012, 13:35
Kel olan galiba Ergun Gürsoy. Tromso'ye elenilince ülkeyi terkedecek olan Turgay Kıran'dı.

Evet Ergün gürsoy.rahatladım.

William Rookwood
16.Temmuz.2012, 13:42
Berbatov 5 milyon euroya satılığa çıkarılmış. Bence Berbatov-Burak ikilisi mükemmel olur

uAburak89
16.Temmuz.2012, 13:43
Şampiyon kadroya haksızlık edilmeye başlandı. Elmander bile çıkıyorsa ilk 11'lerden, gidişat iyi değil. Dursun bu transfer hamleleri.

kasım akdemir
16.Temmuz.2012, 13:44
Berbatov 5 milyon euroya satılığa çıkarılmış. Bence Berbatov-Burak ikilisi mükemmel olur

Alalım almasına da 6 forvet adamını ne yapıcaz? yerinde bir transfer olmaz. Bence CUlio yada rierayı gönderip bir sol bek alınmalı ve tabi ki Melo

europeanconquer
16.Temmuz.2012, 13:50
Burak'tan o kadar çok şey beklemeyin derim ben.Geldi hoş geldi de Trabzon'da attığı kadar kaçırdığı var.Attıklarını nasıl attığı kaçırdıklarını nasıl kaçırdığı da önemli.O yüzden bu kulübün as forveti Elmander'dir gerisi teferuattır.

Flawless Victory
16.Temmuz.2012, 13:57
Tahminen Melo işi yatacak o yüzden Hamit alındı. Defansif de oynayabileceği için.

europeanconquer
16.Temmuz.2012, 14:51
3 tane yabancı futbolcu ile ilgileniyorduk.Amrabat,Melo ve çilek - :D - Amrabat geldi Melo ve çilek kaldı.Aslında çilek olmasa da olur ama Melo kesinlikle gelmeli.

RaSenGan
16.Temmuz.2012, 15:07
Forvet gelirse Elmander asla yedek kalmaz. Niye Elmander yedek kalsın ki ? Umut kalır yedek.

Umut zaten yedek.Yabancı sınırı var :)

MeliksahAydogan
16.Temmuz.2012, 16:13
Takım çok dengeli ve uyum sağlayabilecek (zaman gösterecek) bir kadro oldu sadece Melo kaldı Melo alınmalı ve transfer bitirilmeli tabi + olarak gelecek vaadeden oyuncular alınabilir.

Muslera
Eboue
Semih
Ujfalusi
Hakan
Hamit
Selçuk
Melo
Amrabat
Burak
Elmander

Çok harika kadro oldu bence bunun dışında birde ; Serkan Kurtuluş , Yiğit (Kiralık) , Riera , Culio , Kazım , Pino , Anıl Dilaver (Kiralık) , Baros , M.Batdal , Sercan (Kiralık) gönderilirse harika olacak.Belki Culio kalabilir ama kampta iyi performans göstermemiş deniyor , belki + bir Gökhan Töre , Sercan Sararer transferi olabilir belki diyorum.

byariff
16.Temmuz.2012, 16:19
nasil ya olurmu culio kampin en caliskanlarindan biri :D daha 2.ci kamp var.

MeliksahAydogan
16.Temmuz.2012, 16:31
nasil ya olurmu culio kampin en caliskanlarindan biri :D daha 2.ci kamp var.

Çalışkanda bugün bi gazetede kamp raporunu okudum Fatih Hoca hayal kırıklığına uğramış falan yazıyordu , beğenmemiş geçen seneki gibi değilmiş.

ShevAnil
16.Temmuz.2012, 16:36
Culio, Sercan, Aydın, Umut kampta en beğenilen isimlerin başlarında geliyorlar.

kalemci
16.Temmuz.2012, 16:37
Çalışkanda bugün bi gazetede kamp raporunu okudum Fatih Hoca hayal kırıklığına uğramış falan yazıyordu , beğenmemiş geçen seneki gibi değilmiş.

Hangi gazetede ?

uAburak89
16.Temmuz.2012, 16:38
http://imgim.com/2426incig6777572.jpg

İyimiş. :D

MeliksahAydogan
16.Temmuz.2012, 16:44
Hangi gazetede ?

Milliyet hocam tam bir bilgim yok ama böyle olduğu yazıyor yinede Culio'nun kalması taraftarıyım sol bek'de oynayabiliriz rotasyonla.

Addolorato
16.Temmuz.2012, 16:48
http://imgim.com/2426incig6777572.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fimgim.com%2F2426in cig6777572.jpg)

İyimiş. :D

Hürriyet'in gözünü seveyim. Fenerbahçe'nin uşakları.

RaSenGan
16.Temmuz.2012, 17:22

Euro değil Pound'a :)

E.Cartman
16.Temmuz.2012, 17:39
Galatasaray Leverkusen'de oynayan gurbetçi futbolcu forvet Samed Yeşil'le ilgileniyor. 23 maçta 19 gol atıp Bundesliga'nın en çok dikkat çeken forvet oyuncularından bir tanesi olan ve Almanya Ümit Milli Takımı'nda oynayan Samed Yeşil'le ilgili olarak yabancı basın organlarında ''Galatasaray genç oyunculara yatırım yapıyor'' başlıkları kullanıldı. (Lig TV)

meddah
16.Temmuz.2012, 17:48
Sanki sözü geçen performansı Bundesliga'da göstermiş gibi bir hava var haberde, ama Samed Yeşil'in bu haberdeki maç/gol istatistikleri genç milli takımlar seviyesine ait. Leverkusen'in U-19 takımında oynuyor daha çok, A takımla 1 maça çıktı geçen sezon.

Bir de, bu "çilek" olarak sembolize edilen transferin stoper olabileceğini kimse düşünmüyor mu acaba?

RaSenGan
16.Temmuz.2012, 17:55
Çilek olacak oyuncu büyük ihtimalle geleceğe yatırım olacak alınacak.Takım hazır kadro az çok belli gerekli takviyeler yapıldı.Şimdi de çilek bekleniyor :)

mpaker66
16.Temmuz.2012, 18:09
Çilek olacak oyuncu büyük ihtimalle geleceğe yatırım olacak alınacak.Takım hazır kadro az çok belli gerekli takviyeler yapıldı.Şimdi de çilek bekleniyor :)

Melo bekleniyor, sonra olursa çilek :)

europeanconquer
16.Temmuz.2012, 18:11
Aslında Twitter'da ''Stay with us Melo'' diye TT yapsak gelir mi acep ? :n:

RaSenGan
16.Temmuz.2012, 18:18
Melo'da sorun yokmuş zaten bonservis pazarlığı yapılıyormuş bir iki güne biter diyorlar.

Nedvedmania
16.Temmuz.2012, 18:22
Kaç haftadır 1-2 güne biter deniyor ama :D

europeanconquer
16.Temmuz.2012, 18:23
Melo bitsin de çilek olmasa da olur.

Nocna Mora
16.Temmuz.2012, 19:50
Burak'la resmi sozlesme imzalandi mi

attirson
16.Temmuz.2012, 19:53
Kaç haftadır 1-2 güne biter deniyor ama :D

Tam bunu diyicektim. :D

ForCimbom
16.Temmuz.2012, 20:17
beyler. çilek bu takımın yapısını bozar. ne az ne fazla prensibini benimsemek gerekiyor. bir noktadan sonra bardak taşıyor, forvete falan ihtiyaç kalmadı hatta yıldız olarak çilek olarak hiçbir yere adam ihtiyacımız yok.(melo hariç melo gelmiş varsayıyorum) çilek fazla kalori yapar bu takıma.

byariff
16.Temmuz.2012, 21:44
Galatasaray'da Afellay sesleri... (BeyazTv)

europeanconquer
16.Temmuz.2012, 21:46
Yalan haberdir.Affellay'ı alacağımızı zannetmiyorum.

Revolution
16.Temmuz.2012, 22:20
Afellay gelirse, Melo alınmaz. Melo'da herşey tamam ama neden bekletiliyor çıldıracağım.

byariff
16.Temmuz.2012, 22:22
Melo yerine dany olcak beklemeyin :D :D

lionelforlan
16.Temmuz.2012, 23:33
twitter da melo yarın istanbul da diyorlar...

Nedvedmania
17.Temmuz.2012, 11:26
Manu'nun resmi sitesi ve "Dimitar Berbatov (Galatasaray)"

http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Transfer-Speculation/2012/Jul/manchester-united-transfer-rumours-and-gossip-july-2012.aspx

LaigLeNoiR
17.Temmuz.2012, 11:29
Manu'nun resmi sitesi ve "Dimitar Berbatov (Galatasaray)"

http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Transfer-Speculation/2012/Jul/manchester-united-transfer-rumours-and-gossip-july-2012.aspx (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.manutd.com%2Fe n%2FNews-And-Features%2FTransfer-Speculation%2F2012%2FJul%2Fmanchester-united-transfer-rumours-and-gossip-july-2012.aspx)

This month's rumours (Bu ayki Transfer Dedikoduları)

Yani kesin birşey yok.

mpaker66
17.Temmuz.2012, 13:11
keşke çilek sercan saraer olsa.bircok yıldızın gelmesinden çok sevinirim.
Bu arada melo olmayacak gibime geliyor, çok uzadı.

GeNç KaRTaL
17.Temmuz.2012, 13:21
Acaba Melo'nun daha açıklanmaması alınmayacağının göstergesi de,ha bitti ha bitiyor diye yapılan açıklamalar da taraftarları kıllandırmamak için mi yapılıyor?

uAburak89
17.Temmuz.2012, 13:28
Menajeri 500.000 euro istiyormuş, Melo da sıkıntı yok ama hem menajeri hem kulübüyle ilgili sorunlar var bu çok belli. 2. kampa katılabilse çok iyi olacak.

MeliksahAydogan
17.Temmuz.2012, 13:33
keşke çilek sercan saraer olsa.bircok yıldızın gelmesinden çok sevinirim.
Bu arada melo olmayacak gibime geliyor, çok uzadı.

Çilek konusunda katılıyorum hocam bende çok sevinirim , Gökhan Töre 'de olabilir göndeririz Riera'yı.

Menajeri 500.000 euro istiyormuş, Melo da sıkıntı yok ama hem menajeri hem kulübüyle ilgili sorunlar var bu çok belli. 2. kampa katılabilse çok iyi olacak.

Ya 500.000 Euro veremeyecek kulüp müyüz halletmeleri gerek Juve ile 6.5 Mn €'ya anlaştık.

mpaker66
17.Temmuz.2012, 13:40
artık melo'nun opsıyonu bizde değil dolayısıyla öncelikte bizde değil. S.moskova 10m vermış juve'ye. Onu bize koz olarak kullanıyor gibime geliyor. Bizde melo'nun bizde oynama isteğini.

C h A o S
17.Temmuz.2012, 13:59
Milan Baros piyangosu

Çek golcü Milan Baros için Katar ve Çin'den önemli teklifler geldiği iddia edildi.
17 Temmuz 2012 Salı - 08:19 Milliyet

Galatasaray, Çek golcüyü gözden çıkarırken, en ciddi ve karlı teklif Çin'den geldi.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Katar, ABD ve Rusya'nın ardından Uzak Doğu'dan gelen öneriyi değerlendirmeye alan sarı-kırmızılılar, 2.8 milyon euroluk yıllık parasından da kurtulmuş olacak.

Avrupa Şampiyonası'nda Çek Milli Takımı'nda görev alan, ancak futboluyla hayal kırıklığı yaratan sarı-kırmızılı futbolcuyu satmaya hazırlanan Cim-Bom, şampiyona hedeniyle Baros'a bugüne kadar izin vermişti. Yarından itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacak olan golcü için Katar, ABD ve Rus kulüpleri teklif yapmış, ancak bunlarla anlaşma sağlanamamıştı.

1 yıl daha sözleşmesi bulunan oyuncuyu en yüksek bedelle elden çıkarmanın gayreti içinde bulunan sarı-kırmızılılara son teklif de Çin'den geldi. Son dönemde dünyaca ünlü yıldızlara inanılmaz paralar vererek kadrolar kuran Çin kulüpleri, transferin yeni gözdesi olurken, Galatasaray'ın Baros'un satışından yaklaşık 5.5 milyon euroluk bir gelir hedeflediği dile getirildi.

Galatasaray, yıldız futbolcusunu satması durumunda hem yüksek bir bonservis bedeli elde edecek, hem de Baros'a verilen yıllık 2.8 milyon euroluk paradan kurtulmuş olacak. Özellikle Burak'ın transferi sonrasında iyice gözden çıkarılan oyuncunun da iyi koşullarla ayrılabileceği vurgulandı.

MeliksahAydogan
17.Temmuz.2012, 14:16
Milan Baros piyangosu

Çek golcü Milan Baros için Katar ve Çin'den önemli teklifler geldiği iddia edildi.
17 Temmuz 2012 Salı - 08:19 Milliyet

Galatasaray, Çek golcüyü gözden çıkarırken, en ciddi ve karlı teklif Çin'den geldi.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Katar, ABD ve Rusya'nın ardından Uzak Doğu'dan gelen öneriyi değerlendirmeye alan sarı-kırmızılılar, 2.8 milyon euroluk yıllık parasından da kurtulmuş olacak.

Avrupa Şampiyonası'nda Çek Milli Takımı'nda görev alan, ancak futboluyla hayal kırıklığı yaratan sarı-kırmızılı futbolcuyu satmaya hazırlanan Cim-Bom, şampiyona hedeniyle Baros'a bugüne kadar izin vermişti. Yarından itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacak olan golcü için Katar, ABD ve Rus kulüpleri teklif yapmış, ancak bunlarla anlaşma sağlanamamıştı.

1 yıl daha sözleşmesi bulunan oyuncuyu en yüksek bedelle elden çıkarmanın gayreti içinde bulunan sarı-kırmızılılara son teklif de Çin'den geldi. Son dönemde dünyaca ünlü yıldızlara inanılmaz paralar vererek kadrolar kuran Çin kulüpleri, transferin yeni gözdesi olurken, Galatasaray'ın Baros'un satışından yaklaşık 5.5 milyon euroluk bir gelir hedeflediği dile getirildi.

Galatasaray, yıldız futbolcusunu satması durumunda hem yüksek bir bonservis bedeli elde edecek, hem de Baros'a verilen yıllık 2.8 milyon euroluk paradan kurtulmuş olacak. Özellikle Burak'ın transferi sonrasında iyice gözden çıkarılan oyuncunun da iyi koşullarla ayrılabileceği vurgulandı.

Baros gider ya 5.5 Mn € civarına Arap kulüplerine veya Çin'e ...

byariff
17.Temmuz.2012, 14:56
Galatasaray Başkan Yardımcısı Refik Arkan, sarı kırmızılı kulübün gündemindeki konularla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Refik Arikan : Hedefiniz büyükse yatırımarınız da büyük olur.

Refik Arikan : Burak Yılmaz'ın Galatasaray'a gelmek istediğini söyledi. Arkan, Hamit konusunda ise, "Gereğini yaptık, Hamit'i aldık.

Refik Arikan : Melo'ya hiçbir sıkıntı yaşamadıklarını belirten Başkan Yardımcısı Arkan, "Sıkıntı Juventus'tan kaynaklanıyor" dedi,

Refik Arikan : Dünyaca ünlü forvet oyuncusuyla ilgili müjdeyi de verdi: "Görüşmelerimizi yaptık. Fatih hocamız kararını verecek , , 9 numara olarak tarif edebileceğimiz bir forvet oyuncusu gündemde

Refik Arikan : MELO OLMAZSA AYNI AYARDA ALTERNATİFİ HAZIR , Hepimiz Melo'nun tekrar Galatasaray'a gelmesini çok arzu ediyoruz. Kimse merak etmesin. Öncelik Melo, olmazsa arkadaşlarımız alternatifler konusunda çalışmalarını canlı tutuyorlar, Melo olmazsa çok kısa bir sürede aynı kalitede bir oyuncuyu getireceğiz.

Daha Detayli Okumak Istiyenler buyursun.

http://www.radyospor.com/Futbol/155484/Galatasaray-isterse-alir

RaSenGan
17.Temmuz.2012, 14:59
Valla ben hala anlayamıyorum napıcaz bir forveti daha ?

E.Cartman
17.Temmuz.2012, 15:01
Amrabat'ın maliyeti daha düşükmüş!

G.Saray yönetiminin, Amrabat’ın bonservisi için kasasından çıkacak ücretin 9 milyon 800 bin Euro olduğu ileri sürülüyordu. Ancak Cimbom, bu işi toplamda 6.2 milyon Euro’ya bitirdi ve 3.6 milyon Euro kazançlı çıktı

10:37 | 17 Temmuz 2012http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2012/07/17/amrabat-in-maliyeti-daha-dusukmus--2444248.Jpeg
FASLI’DAN 2.4 MİLYON EURO’LUK JEST

Galatasaray (http://www.milliyet.com.tr/index/Galatasaray/default.htm)’ın son transferi Nordin Amrabat (http://www.milliyet.com.tr/index/Nordin%7EAmrabat/default.htm)’ın bonservisinin Sarı-Kırmızılı yönetime, söylendiği gibi toplamda 9 milyon 800 bin Euro’ya değil, 6 milyon 400 bin Euro’ya malolduğu ortaya çıktı. İlk başta Amrabat için Cimbom’un ödeyeceği bonservis (http://www.milliyet.com.tr/index/bonservis/default.htm) ücretinin dağılımı olarak şu açılım ortaya konmuştu: Kayserispor (http://www.milliyet.com.tr/index/Kayserispor/default.htm)’a 8 milyon Euro (http://www.milliyet.com.tr/index/8%7EMilyon%7EEuro/default.htm) ve PSV Eindhoven (http://www.milliyet.com.tr/index/PSV%7EEindhoven/default.htm)’a da 1.8 milyon Euro. Bu rakam da toplamda 9 milyon 800 bin Euro’yu buluyordu. Ancak işin aslının farklı olduğu ortaya çıktı. Aslan Amrabat ile anlaşırken, Faslı yıldız%30’luk bonservis payından (2.4 milyon Euro) vazgeçti. Böylece Kayseri (http://www.milliyet.com.tr/index/Kayseri/default.htm)’ye 5.6 milyon Euro bonservis ödendi. PSV’nin yetiştirici payı ise Kayseri daha önce 1 milyon (http://www.milliyet.com.tr/index/1%7EMilyon/default.htm) Euro’sunu ödediği için 800 bin Euro’ya düştü (anlaşma sonrası 600 bin Euro’ya indi). Yani G.Saray (http://www.milliyet.com.tr/index/G.Saray/default.htm)’ın Amrabat’ın bonservisi için kasasından çıkan para, sadece 6 milyon 200 bin Euro oldu.

PSV’YE 600 BİN EURO ÖDENECEK

Sarı-Kırmızılı yönetim, 5 senelik sözleşme (http://www.milliyet.com.tr/index/s%C3%B6zle%C5%9Fme/default.htm) imzaladığı Faslı futbolcu (http://www.milliyet.com.tr/index/futbolcu/default.htm) Nordin Amrabat’a ise maç başı ödemeler haricinde 6 milyon Euro garanti para ödeyecek. Bu arada Amrabat, dün menajeri ile Hollanda (http://www.milliyet.com.tr/index/Hollanda/default.htm)’ya giderek, PSV Eindhoven’li yöneticilerle yetiştiricik ücreti konusunda anlaştı. 800 bin Euro’luk ücret, 600 bin Euro’ya indirilirken, 4 taksitte ödenecek. Faslı yıldız, Hollanda’ya gitmeden havaalanında “En büyük hayalim Şampiyonlar Ligi (http://www.milliyet.com.tr/index/%C5%9Eampiyonlar%7ELigi/default.htm)’nde oynamaktı. Bunu da G.Saray forması altında gerçekleştirme şansı yakaladım. Artık daha çok çalışıp, formayı kapmak için elimden geleni yapacağım. G.Saraylı yöneticiler ve hocam Fatih Terim (http://www.milliyet.com.tr/index/Fatih%7ETerim/default.htm)’e bana bu şansı verdikleri için teşekkür ederim” dedi. Amrabat, Hollanda’da işlerini bitirdikten sonra ülkesinin milli takım (http://www.milliyet.com.tr/index/Milli%7ETak%C4%B1m/default.htm) kampına katılacak ve daha sonra olimpiyatlar için kafileyle Londra (http://www.milliyet.com.tr/index/Londra/default.htm)’ya gidecek.

PSV ile dostluk maçı

Sarı-Kırmızılılar, Amrabat sayesinde PSV Eindhoven ile bir özel maç (http://www.milliyet.com.tr/index/%C3%B6zel%7Ema%C3%A7/default.htm) yapacak. Yıldızın dün yetiştiricilik bedeli için yaptığı pazarlıklar sırasında iki takım yetkilileri tarihi daha sonra belirlenecek bir günde maç yapma konusunda anlaştı. Karşılaşmanın geliri ise 2 takım arasında yarı yarıya bölüşülecek. Böylece Cimbom, bir gelir kapısı daha yaratmış oldu.
(Habertürk)

RaSenGan
17.Temmuz.2012, 15:05
Melo için Ruslar 10 milyon Euro vermiş diyorlar o yüzden Juventus'un aklını çeliyormuş bu teklif.

MeliksahAydogan
17.Temmuz.2012, 15:12
Amrabat'ın maliyeti daha düşükmüş!

G.Saray yönetiminin, Amrabat’ın bonservisi için kasasından çıkacak ücretin 9 milyon 800 bin Euro olduğu ileri sürülüyordu. Ancak Cimbom, bu işi toplamda 6.2 milyon Euro’ya bitirdi ve 3.6 milyon Euro kazançlı çıktı

10:37 | 17 Temmuz 2012http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2012/07/17/amrabat-in-maliyeti-daha-dusukmus--2444248.Jpeg
FASLI’DAN 2.4 MİLYON EURO’LUK JEST

Galatasaray (http://www.milliyet.com.tr/index/Galatasaray/default.htm)’ın son transferi Nordin Amrabat (http://www.milliyet.com.tr/index/Nordin%7EAmrabat/default.htm)’ın bonservisinin Sarı-Kırmızılı yönetime, söylendiği gibi toplamda 9 milyon 800 bin Euro’ya değil, 6 milyon 400 bin Euro’ya malolduğu ortaya çıktı. İlk başta Amrabat için Cimbom’un ödeyeceği bonservis (http://www.milliyet.com.tr/index/bonservis/default.htm) ücretinin dağılımı olarak şu açılım ortaya konmuştu: Kayserispor (http://www.milliyet.com.tr/index/Kayserispor/default.htm)’a 8 milyon Euro (http://www.milliyet.com.tr/index/8%7EMilyon%7EEuro/default.htm) ve PSV Eindhoven (http://www.milliyet.com.tr/index/PSV%7EEindhoven/default.htm)’a da 1.8 milyon Euro. Bu rakam da toplamda 9 milyon 800 bin Euro’yu buluyordu. Ancak işin aslının farklı olduğu ortaya çıktı. Aslan Amrabat ile anlaşırken, Faslı yıldız%30’luk bonservis payından (2.4 milyon Euro) vazgeçti. Böylece Kayseri (http://www.milliyet.com.tr/index/Kayseri/default.htm)’ye 5.6 milyon Euro bonservis ödendi. PSV’nin yetiştirici payı ise Kayseri daha önce 1 milyon (http://www.milliyet.com.tr/index/1%7EMilyon/default.htm) Euro’sunu ödediği için 800 bin Euro’ya düştü (anlaşma sonrası 600 bin Euro’ya indi). Yani G.Saray (http://www.milliyet.com.tr/index/G.Saray/default.htm)’ın Amrabat’ın bonservisi için kasasından çıkan para, sadece 6 milyon 200 bin Euro oldu.

PSV’YE 600 BİN EURO ÖDENECEK

Sarı-Kırmızılı yönetim, 5 senelik sözleşme (http://www.milliyet.com.tr/index/s%C3%B6zle%C5%9Fme/default.htm) imzaladığı Faslı futbolcu (http://www.milliyet.com.tr/index/futbolcu/default.htm) Nordin Amrabat’a ise maç başı ödemeler haricinde 6 milyon Euro garanti para ödeyecek. Bu arada Amrabat, dün menajeri ile Hollanda (http://www.milliyet.com.tr/index/Hollanda/default.htm)’ya giderek, PSV Eindhoven’li yöneticilerle yetiştiricik ücreti konusunda anlaştı. 800 bin Euro’luk ücret, 600 bin Euro’ya indirilirken, 4 taksitte ödenecek. Faslı yıldız, Hollanda’ya gitmeden havaalanında “En büyük hayalim Şampiyonlar Ligi (http://www.milliyet.com.tr/index/%C5%9Eampiyonlar%7ELigi/default.htm)’nde oynamaktı. Bunu da G.Saray forması altında gerçekleştirme şansı yakaladım. Artık daha çok çalışıp, formayı kapmak için elimden geleni yapacağım. G.Saraylı yöneticiler ve hocam Fatih Terim (http://www.milliyet.com.tr/index/Fatih%7ETerim/default.htm)’e bana bu şansı verdikleri için teşekkür ederim” dedi. Amrabat, Hollanda’da işlerini bitirdikten sonra ülkesinin milli takım (http://www.milliyet.com.tr/index/Milli%7ETak%C4%B1m/default.htm) kampına katılacak ve daha sonra olimpiyatlar için kafileyle Londra (http://www.milliyet.com.tr/index/Londra/default.htm)’ya gidecek.

PSV ile dostluk maçı

Sarı-Kırmızılılar, Amrabat sayesinde PSV Eindhoven ile bir özel maç (http://www.milliyet.com.tr/index/%C3%B6zel%7Ema%C3%A7/default.htm) yapacak. Yıldızın dün yetiştiricilik bedeli için yaptığı pazarlıklar sırasında iki takım yetkilileri tarihi daha sonra belirlenecek bir günde maç yapma konusunda anlaştı. Karşılaşmanın geliri ise 2 takım arasında yarı yarıya bölüşülecek. Böylece Cimbom, bir gelir kapısı daha yaratmış oldu.
(Habertürk)

Demekki neymiş basının gazına gelip Amrabat'a o kadar verilir mi falan demeyecekmişiz çok iyi fiyata aldık ŞL'de kendini bir gösterirse 15-20 Mn € 'ya gidebilir.

uAburak89
17.Temmuz.2012, 15:16
Herhalde 4-3-3 oynayacağız ama, kanat özellikli isimler yerine, solda Elmander, sağda Burak, ortada da yeni transfer olacak. :D

Transfer neden olmuyor derken, yeter artık demeye başladık. Ayarsız bu yönetim. :D

Amrabat, Burak, Melo ve sol bek. Bir sene de tamamen dengeli bir kadromuz olsun.

MeliksahAydogan
17.Temmuz.2012, 15:18
Herhalde 4-3-3 oynayacağız ama, kanat özellikli isimler yerine, solda Elmander, sağda Burak, ortada da yeni transfer olacak. :D

Transfer neden olmuyor derken, yeter artık demeye başladık. Ayarsız bu yönetim. :D

Amrabat, Burak, Melo ve sol bek. Bir sene de tamamen dengeli bir kadromuz olsun.

4-3-3 ile çok iyi olacağımızı düşünmüyorum 4-4-2 çok iyiydi bence gelen transferler ile daha iyi olacak.Forvet transferi lüzumsuz ve yersiz bu saatten sonra sol beke ise yabancı alınacağını düşünmüyorum.

GeNç KaRTaL
17.Temmuz.2012, 15:24
Demekki neymiş basının gazına gelip Amrabat'a o kadar verilir mi falan demeyecekmişiz çok iyi fiyata aldık ŞL'de kendini bir gösterirse 15-20 Mn € 'ya gidebilir.

İyi de bu haberin de kaynağı basın.:icon_biggrin:

MeliksahAydogan
17.Temmuz.2012, 15:28
İyi de bu haberin de kaynağı basın.:icon_biggrin:

Hocam o anlamda değil sadece hata aramaya yönelik mi takılıyorsunuz bu forumda anlamadım ya.

İlk başta çıkan haberler ile şimdi çıkan haberler arasındaki farkı görülüyor açıkca , doğru sonradan ortaya çıkıyor.

Bekleyip görmek lazım gaza gelmemek lazım hiçbir şekilde yani onu anlatmaya çalıştım.

byariff
17.Temmuz.2012, 15:33
meliksah her habere inanma heleki haberturke. :D