View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk
davidvilla
18.Ocak.2013, 10:38
Fatih Terim 1461 Trabzon a kaybettiğimiz maçın sonunda takımda temizlik yapacağının sinyalini vermişti.Önce ceyhun şimdi sercan sırada da çağlar var sanırım bursa ilgileniyormuş.
Stoper diye aglıyor hocamız Hakan Balta'yı alternatif tutuyor da sormak istiyorum acaba bir gun olsun Ceyhun'u stoperde denedi mi bu adam?
Gncl1905
18.Ocak.2013, 11:04
Bu adam gelecek haberleri çıktığında finallerim yeni başlamıştı. Bugün bitiyor adam hala gelecek. Transfer sezonunun bitmesine de 13 gün kaldı. Sonumuz hayrola.
Redrum
18.Ocak.2013, 12:58
Stoper diye aglıyor hocamız Hakan Balta'yı alternatif tutuyor da sormak istiyorum acaba bir gun olsun Ceyhun'u stoperde denedi mi bu adam?
İlla ki denemiştir, adamlar her gün idman yapıyor. Fatih Terim adama bir lig maçında bile ilk 11de şans vermemişse, harbiden hem yeterince iyi değildir, hem de yeterince çalışkan değildir. İkisinden biri olsa oynatırdı.
davidvilla
18.Ocak.2013, 13:03
İlla ki denemiştir, adamlar her gün idman yapıyor. Fatih Terim adama bir lig maçında bile ilk 11de şans vermemişse, harbiden hem yeterince iyi değildir, hem de yeterince çalışkan değildir. İkisinden biri olsa oynatırdı.
Fatih Terim'in hiç şans vermeden gönderdiği ve ardından niye gönderdik ya bu adamı dediğimiz adamlar oldu geçmişte o açıdan dedim.
Redrum
18.Ocak.2013, 13:08
Fatih Terim'in hiç şans vermeden gönderdiği ve ardından niye gönderdik ya bu adamı dediğimiz adamlar oldu geçmişte o açıdan dedim.
Ben de eskiden çok eleştirirdim ama takımın teknik direktöründen daha iyi gözlemleyemeyeceğimizi düşünüyorum artık... Kim vardı öyle mesela örnek verebilir misin? Benim aklıma gelmedi de.
davidvilla
18.Ocak.2013, 13:34
Ben de eskiden çok eleştirirdim ama takımın teknik direktöründen daha iyi gözlemleyemeyeceğimizi düşünüyorum artık... Kim vardı öyle mesela örnek verebilir misin? Benim aklıma gelmedi de.
İlk akla gelen felipe var. O dönemde gönderilmeseydi çok işe yarardı bence. Yok zamanda gayet idare edebilecek bir oyuncuydu. Jardel de var o kadar para verilmesine ragmen, koşmuyor diye bir anda harcadıgı bir oyuncu. Fleurquin de var ön libero olarak biz gönderdikten sonra İspanya liginde bir takımın kaptanlıgına kadar yükselmişti onu da "keşke göndermeseydik" demiştik.
Öyle ilk bakışta gonderdiği adamlar evet dunya yıldızı olmadı ama Gs takımına katkı saglayabileceklerini düşündüğümüz oyuncular oldu. Keşke göndermeseydik dediğimiz oldu. Ceyhun da öyle olabilir. Katkı sağlayabilirdi stoperde. Herkes Serdar Aziz diyor. Fatih Terim de istiyor. Ama stoperde Serdar Aziz bence Ceyhun'u bile aratabilir. (Gerçi biz Gslılar olarak Ceyhun'u stoperde göremedik ama) Felipe'nin gönderilmesi Fabio'ya bel baglanması durumu gibi.
Daha eskiye gidersek ; bizim altyapımızdan yetişip Fatih Terim'in istemeyip gönderdiği Ceyhun Eriş var Mehmet Yozgatlı var. İkisi de Fenerbahçe'de oynadı. Sonra Alp vardı yine kalsa bize çok yararı dokunurdu diye düşünürdük o zamanlar. Zrilyon tane anadolu takımında oynadı çocuk sonra.
Yeni dönemde de ilk akla gelen 750bin euro satın alma opsiyonlu Insua var. Şu an Sporting Lisbon'da direkt oynuyor. Onu da Fatih Terim istememişti. Fellik fellik sol bek aramazdık şimdi.
Bir de inatla üzerinde durduğu oyuncular var. Onları say say bitmez zaten ama bu 3.dönemde biraz daha bu inatlardan kurtulmuş gibi duruyor tabi hakkını vermek lazım.
İnternette Fatih Terim'in beğenmediği oyuncular diye özel bir yazı olmadığı için 10 senelik hatıralara dayalı söylüyorum. O zamanlar hissettiklerimi söylüyorum.
Not: Mehmet'i sanırım Fatih Terim göndermemişti tam hatırlayamıyorum şimdi.
Redrum
18.Ocak.2013, 14:10
Tabii ki hatalar olmuştur ama Felipe - Terim muhabbeti aynı Alex - Kocaman muhabbeti gibiydi mesela, Alex bile dayanamadı, Felipe'nin o kadar nufüzu yoktu o da gitti mecburen. Ama iyi topçuydu. Jardel yüksek maliyettendi yanlış hatırlamıyorsam. Insua'nın neden bonservisini almadık diye herkes çok dil dökmüştü burada aslında. Onu ben de anlamıyorum. Acilen Türk Stopere ihtiyacımız var Serdar Aziz ile Ömer Toprak'ın bonservisleri muhtemelen aynı paraya gelir keşke Ömer Toprak'ı alabilsek ama Türkiye'ye gurbetçi oyuncularımız hiç sıcak bakmıyorlar.
uAburak89
18.Ocak.2013, 15:30
@timblnt
Palermo yöneticisi Pietro Lo Monaco, Milan Baros için bugün İstanbul'da.
uAburak89
18.Ocak.2013, 17:49
Profesyonel futbolcularımızdan Sercan Yıldırım'ın 2012-2013 sezonu 2.yarısı için Sivasspor Kulübü Derneği'ne geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Sivasspor Kulübü Derneği, Şirketimize 150.000 EUR ödeyecektir.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=256841
Homer J.S
18.Ocak.2013, 18:10
Devre arasında yapacağımız tek transfer M'Bengue olacak gibi bir his var içimde, umarım yanılırım
Night_Mare17
18.Ocak.2013, 18:28
Irmak Sneijder ile görüşmüş görüntüler var.
Irmak soruyor Galatasaray'a yakın mısın ? Sneijder diyor '' Evime yakınım , hahahha ( evini gösteriyor ) Çok iyiydi ya :D
C h A o S
18.Ocak.2013, 19:48
M'Bengue: ''Galatasaray cezbedici''
Fransa'nın Toulouse takımında oynayan Cheikh M'Bengue Galatasaray'la ilgili açıklamalarda bulundu.
Senegalli futbolcunun sözleri, sol kanada takviye yapmak isteyen Fatih Terim'in yüzünü güldürecek.
Galatasaray'ın Carlinhos'ta ilerleme kaydedemedikten sonra rotasını çevirdiği Senegalli sol bek Cheikh M'Bengue,Sarı-Kırmızılı ekibi cezbedici olarak tanımladı.
Galatasaray'ın ara transferde kadrosuna katmak istediği Toulouse'un Senegalli sol beki Cheikh M'Bengue, Sarı-Kırmızılı ekibin cezbedici bir takım olduğunu, ancak günün birinde Toulouse'dan ayrılacaksa bunun ara transfer döneminde değil sezon sonunda olacağını ifade etti.
L'Equipe'e konuşan ve transfer tekliflerine açık olduğunu ifade eden 24 yaşındaki savunmacı, "Transfer tekliflerine açığım, kariyerime başka bir kulüpte devam etmeye niyetim var. Bununla birlikte, transfer olacaksam ara transfer yerine sezon sonunda olmak isterim" diye konuştu.
Cheikh M'Bengue, "Galatasaray cezbedici bir takım. Oynadıkları Türkiye Ligi de sürekli üstüne koyan ve yatırım yapılan bir lig. Ayrıca Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde de gruplardan çıktılar ve çeyrek final oynama şansları var. Çok yetenekli oyunculardan oluşan bir kadro görüyoruz ve çok kaliteli bir takım, ama şu an için sadece bağlantıdayız. Gelecek neler getirecek göreceğiz" ifadelerini kullandı.
William Rookwood
18.Ocak.2013, 20:11
Gelirse muazzam olur.
davidvilla
19.Ocak.2013, 10:38
Irmak Sneijder ile görüşmüş görüntüler var.
Irmak soruyor Galatasaray'a yakın mısın ? Sneijder diyor '' Evime yakınım , hahahha ( evini gösteriyor ) Çok iyiydi ya :D
Adam iyice makaraya almaya başladı. Koskoca klubü ne hallere düşürdünüz sayın yönetim.
KanaKe
19.Ocak.2013, 11:55
galatasaraya yakinmisin demiyorki bir takimla anlasmaya yakinmisin diyor galatasarayi kücük düsürdügü felan yok ama bencede gelmeyecek gelseydi coktan gelirdi.
meddah
19.Ocak.2013, 12:28
Not: Mehmet'i sanırım Fatih Terim göndermemişti tam hatırlayamıyorum şimdi.
Yozgatlı'yı Terim göndermemişti ama alınırken çok da istediğini sanmam. Daha çok, Galatasaray başkanlığına oynadığı iddia edilen Cem Uzan'ın kıyaklarından biri olarak aksetmişti o dönem basına.
sakary Ali
19.Ocak.2013, 18:28
Mehmet Yozgatlı Lucescu döneminde ayrıldı fazla şans bulamadığı için. Gerçi Terim döneminde de fazla şans bulamamıştı.
Geçen gün bir programa konuktu :)
Corpus
19.Ocak.2013, 21:57
34cimbom34 @34cimbom34
2 haberim var size 1 tanesi iyi 1 tanesi kötü
iyi haber: sneijder ile hiçbir sorun yok anlaşmayı kabul etmiş ve bunu bildirmiş
kötü haber : menejeri para istiyor bu paranın 750 bin euro olduğu konuşuluyor
Trabzonspor
19.Ocak.2013, 22:04
34cimbom34 @34cimbom34
2 haberim var size 1 tanesi iyi 1 tanesi kötü
iyi haber: sneijder ile hiçbir sorun yok anlaşmayı kabul etmiş ve bunu bildirmiş
kötü haber : menejeri para istiyor bu paranın 750 bin euro olduğu konuşuluyor
Wesley kabul ettiyse o menejer olayı çözülr yahu kötü haber değilki o
uAburak89
19.Ocak.2013, 22:06
Aynen, artık kimseye inanmıyorum. Çok mantıksız konuşulanlar, menajer sorunu falan gülüp geçiyorum. Ortada dönen rakamlardan sonra 750 bin euro değil, 1.5 milyon euro istese ne olur ? Her türlü halledilir, mühim olan adamın gelmek istemesi, gerisi hikaye.
Gncl1905
19.Ocak.2013, 22:18
Gelse bile sevinecek güç kalmadı zaten. Hoşgelmiş derim anca :)
himone
19.Ocak.2013, 23:38
Sneijder gerçekten geldiğinde kimse inanmayıp karşılamaya gitmeyecek :D.
uAburak89
20.Ocak.2013, 00:24
Lütfi Arıboğan İtalya'ya gitmiş şeklinde söylentiler var, yarın bitecekmiş bu iş olumlu veya olumsuz.
Suicider
20.Ocak.2013, 00:56
Sıktı bu iş artık.Aslında şu ana kadar geçen süre bir transfer için çok normal uzun bir süre değil.Ama bizim ülkede transfer ne kadar uzarsa medyanın okadar işine geliyor bu durum.Her gün yeni senaryolar üretiliyor gelsin reytingler.
Ayrıca takımın oynadığı oyun hiç iç açıcı değil.Sneijder eğer gelirse de her şey süper olmayacak.Takımın özellikle defansta genel olarak problemleri var.Antremanlar da bu eksikliklerin çözülmesi gerek.
uAburak89
20.Ocak.2013, 01:00
Tecrübeli bir stopere ihtiyaç var, savunmada ciddi organizasyon sıkıntıları var. Geçen sen Ujfalusi hem oynuyor hem de oynatıyordu, Semih'i yönlendiriyordu. Zamansız ve talihsiz sakatlığı çok etkiledi, yerini dolduramıyoruz, Dany'nin cengaverlikleri idare etti ama dün çok kötüydü, yediğimiz goller ve verdiğimiz pozisyonlar ibretlik.
Hücumda da tıkanma sorunu var, açamıyoruz oyunu. Sneijder veya bir başkası şart gibi, çilingir lazım, şapkadan tavşan çıkaracak, oyun görüşü iyi bir isim şart.
Night_Mare17
20.Ocak.2013, 01:12
Bir Galatasaray yöneticisi Milano'ya uçmuş arkasından 1-2 saat sonra Galatasaray sekreteri de Milano'ya uçmuş diyorlar. İmzalar atılır inşallah.
BİTSİN ARTIK BU ÇİLEEE
erdem344
20.Ocak.2013, 01:48
Tecrübeli bir stopere ihtiyaç var,
Hücumda da tıkanma sorunu var, açamıyoruz oyunu. .
Nokta iki tesbit.
Geçen sene ujfanın duran toptan gol attırdığını hatırlar gibiyim karabük maçıydı galiba hızla kullandı gol oldu pozisyon
Hucumda tıkanmanında 2 3 nedeni var bir hamit varki evlere şenlik ofans anlamında hiç birşey yapmıyor bekleki ayda yılda bir şut atsın iyiki bizi reddetmiş
diğer sorunda topla beraber dikine giden bir amrabat var selçuk durağan oynuyor melo çok kötü hamit zaten yok forvette de elmander eski gücünde değil burak bekleki top gelsin önüne
byariff
20.Ocak.2013, 03:14
geçen sene"ki performansa ulasamamizin sebebi burak-umut ikilisi. bu arada bizim yonetim sneijdere saliya kadar cevap veriyorsan ver yoksa iptal etcez demis yabanci basinlarda boyle haber cikti.
Alicanfmfan
20.Ocak.2013, 05:06
Belki komik olacak, ancak bizim iyi bir forvete ihtiyacımız olduğu kesin.
lionelforlan
20.Ocak.2013, 06:31
Belki komik olacak, ancak bizim iyi bir forvete ihtiyacımız olduğu kesin.
Sadece ben düşünmüyormuşum demek ki ....
Bence de bizim Drogra gibi komple bi forvete ihtiyacımız var ...
Drogba derken oyun tarzı anlamında
lionelforlan
20.Ocak.2013, 14:52
Beyler :(
Şınayder yattı
Ahahahahaha :D
byariff
20.Ocak.2013, 15:28
yenge turkce mesaj yazmis geliyorlar galiba :D
https://twitter.com/YolantheCabau/status/292954473012289538
uAburak89
20.Ocak.2013, 15:33
Sneijder'ı alamasak bile eşini transfer edeceğiz anlaşılan. :D
Kaka Leite
20.Ocak.2013, 15:35
yenge turkce mesaj yazmis geliyorlar galiba :D
https://twitter.com/YolantheCabau/status/292954473012289538
Ben de geleceklerini düşünüyorum.
Yengemiz de çok güzel maşAllah ya :0:
europeanconquer
20.Ocak.2013, 15:37
Gelmezse artık kesicem kendimi :(
uAburak89
20.Ocak.2013, 15:56
Arıboğan'ın yanına Sinan Kalpakçıoğlu da gitmiş, görevinin sözleşme hazırlamak olduğu söyleniyor. Irmak Kazuk da tek sorun menajerinin komisyonu iki katına çıkarması dedi, bu doğruysa çözülemeyecek şey değildir. Bugün bitsin şu iş, bir de stoper alsınlar önümüze bakalım.
Sirius Black
20.Ocak.2013, 16:11
Yenge gelsin Sneijder kalsın. :D
europeanconquer
20.Ocak.2013, 16:22
Ünal Başgan döktürmüş :n:
https://twitter.com/UnalBasgan/status/292959552805150720
Kaka Leite
20.Ocak.2013, 16:25
Ünal Başgan döktürmüş :n:
https://twitter.com/UnalBasgan/status/292959552805150720
https://twitter.com/UnalBasgan/status/288726644590538752
Bence bu süper ya :D
Tribun Dergi @tribundergi
SON DAKIKA - Sneijder: "Moratti ile gorustum. Ona hak veriyorum. Fakat Inter ve taraftarini seviyorum. Galatasaray icin suan yorum yapamam."
:icon_mad: transfer döneminin bitmesine 10 gün kaldı hala yorum yapamıyo
uAburak89
20.Ocak.2013, 17:06
Şu açıklamaları Sneijder değil başka oyuncu yapsa çoktan küfür yemişti, adı Sneijder olunca kimse bir şey diyemiyor.
Corriere dello Sport'a göre son görüşmeden sonra Sneijder evet diyecekmiş.
Türk basını komisyon sorunu diyor, İtalya basını Inter'de kalmak istiyor diyor, İngiliz basını L'pool diyor, Tottenham diyor. Komedi.
europeanconquer
20.Ocak.2013, 17:55
Asıl Sneijder'in ne dediği önemli zaten. :)
O da maşallah,etrafına gülücük dağıtıyor :n:
uAburak89
20.Ocak.2013, 17:59
Amkspor @Amkspor
Flaş...Flaş..Flaş... Lütfi Arıboğan ve Sinan Kalpakçıoğlu dün gece geç saatlere kadar Welsey Sneijder'in evindeydiler.
Amkspor @Amkspor
Sneijder bu sabah, G.Saray'ın teklifini kabul ettiğini söyledi ve bugün Moratti'yle yaptığı toplantıda teklife 'evet dediğini söyledi
Amkspor @Amkspor
Wesley Sneijder şu anda Inter kulübü ile olan sözleşmesini feshediyor.
europeanconquer
20.Ocak.2013, 18:00
İki Cuma'dır da zaten uçakla İstanbul'a geliyordu. :n:
lionelforlan
20.Ocak.2013, 18:22
İki Cuma'dır da zaten uçakla İstanbul'a geliyordu. :n:
2 haftalık rötar
ozan42
20.Ocak.2013, 18:26
İnterle sözleşmesini neden feshetsinki adama bonservis vericek gs :D
Karşılıklı fesih için görüştüler bence. Sneijder'in mantıklı olan kabul etmemesi ama oynamak istiyorsa kabul edebilir. Alacaklarına karşılık gibi tuhaf bir Türk takımı mantığı ile kabul ettirmiş olabilir fesihi. Inter yarım sezon daha ödeyeceği vergi dahil 6 Milyon Euro ve eğer söylenen doğru ise 2 Milyon Euro eski ödemeden 8 Milyon Euro kazanmış olur. O para ile de yarı maaşını kabul edecek Keisuke Honda'yı getirirler. Önümüzdeki sezonluk yüklü ödemeden de kurtulmuş olurlar.
Fesih olursa transfer sezonunu beklemesine de gerek yok. İngiltere'de serbest oyuncular sonradan da imzalayabiliyor. Bence serbest olursa İngiliz takımına gitmesi daha olası. Çünkü İngiliz takımları bonservis de vermeyecekleri için yıllık maaşını arttırabilir, dolayısı ile Sneijder'in istediği ile orta yolda buluşabilirler. Inter feshetmezse Galatasaray'ın şansı var, yoksa bence İngiltere'ye doğru gidiyor bu yol.
erdemzorer10
20.Ocak.2013, 18:31
@ozan42 Transfer olurken önceki kulüp ile olan sözleşme devam ediyorsa fesih işlemi yapılması gerekli önce
bir de şöyle birşey var inter resmi sitesinde
http://www.turkfutbol.com/detay.asp?id=1291
ozan42
20.Ocak.2013, 18:31
Quaresma transferıde boyle gunlerce,haftalarca surmustu sonunda geldı bakalım sneijder de baya uzun surdu bakalım gelecek mi :D
ozan42
20.Ocak.2013, 18:33
[QUOTE=erdemzorer10;2403808]@ozan42 Transfer olurken önceki kulüp ile olan sözleşme devam ediyorsa fesih işlemi yapılması gerekli önce
bir de şöyle birşey var inter resmi sitesinde
[url]http://www.turkfutbol.com/detay.asp?id=1291[/u
Gs zaten oyuncuyu bonservis bedeli karşılığında almayacak mı hatta 8m euro felan deniliyordu, neden sneijder sözlesmesini fesh ediyor
erdemzorer10
20.Ocak.2013, 18:35
Gs zaten oyuncuyu bonservis bedeli karşılığında almayacak mı hatta 8m euro felan deniliyordu, neden sneijder sözlesmesini fesh ediyor
Transferlerde yürürlülük bu şekilde.Galatasaray oyuncunun bonservisini alırken oyuncuyla sözleşme yapabilmek için oyuncunun herhangi bir bağlılığının kalmamış olması gerekiyor.Yani İnter yine bonservisini alacak sonra oyuncuyla olan bağını kesecek sonrası da eski tadımız olmasa da bayram havası :)
byariff
20.Ocak.2013, 18:39
hadi hayirli olsun.
http://inciswf.com/3covxrba.swf
Transferlerde yürürlülük bu şekilde.Galatasaray oyuncunun bonservisini alırken oyuncuyla sözleşme yapabilmek için oyuncunun herhangi bir bağlılığının kalmamış olması gerekiyor.Yani İnter yine bonservisini alacak sonra oyuncuyla olan bağını kesecek sonrası da eski tadımız olmasa da bayram havası :)
Oyuncu, kulüp adına feshedemez. Kulüpler sözleşme fesih bedeli ödedikten sonra transfer gerçekleşir. Önce fesih sonra transfer diye bir durum yok. Bonservis kavramı kalktığı için sözleşmenin iptaline ait yeni takımın ödediği bedel olarak ifade edilen kavramın adı bu. Bonservis kavramında sözleşme bitse de hak sahibisin ama artık bonservis diye bir kavram kalmadığı için sözleşme devam ederken sözleşmenin bağlayıcılığının iptali için ödenen kavram oluyor sözleşme fesih bedeli.
Nocna Mora
20.Ocak.2013, 18:44
http://img448.yukle.tc/images/1783SNEIJDERr.jpg
erdemzorer10
20.Ocak.2013, 18:47
Oyuncu, kulüp adına feshedemez. Kulüpler sözleşme fesih bedeli ödedikten sonra transfer gerçekleşir. Önce fesih sonra transfer diye bir durum yok. Bonservis kavramı kalktığı için sözleşmenin iptaline ait yeni takımın ödediği bedel olarak ifade edilen kavramın adı bu. Bonservis kavramında sözleşme bitse de hak sahibisin ama artık bonservis diye bir kavram kalmadığı için sözleşme devam ederken sözleşmenin bağlayıcılığının iptali için ödenen kavram oluyor sözleşme fesih bedeli.
Bahsedilen fesih olayı Sneijder'in İnterle olan karşılıklı feshi gibi birşey değil.Yani boşta kalma gibi bir durumu yok Sneijder'in.Transferin yürürlülüğü süresince gerçekleşen bir olay.
europeanconquer
20.Ocak.2013, 18:49
Inter ile anlaştık zaten Sneijder'de evet dedikten sonra paranın ödenmesi çok basit.Senaryolar kurmayın bence.
Bahsedilen fesih olayı Sneijder'in İnterle olan karşılıklı feshi gibi birşey değil.Yani boşta kalma gibi bir durumu yok Sneijder'in.Transferin yürürlülüğü süresince gerçekleşen bir olay.
O süreç dediğiniz gibi değil. Oyuncu, kulüp adına görüşemez fesihi için. Zaten Moratti biz bedelde anlaştık dedi. Galatasaray FIFA'nın transfer sistemine kayıt girişi yapar, Inter onaylar. Karşılığında banka aracılığı yapılır ile ya da ödeme yoksa protokol işler.
Aksine karşılık fesih var demek oluyor bu dediğiniz. Yanlış anlatıyorsunuz süreci. Sneijder'in tek yapacağı gideceği takımın sözleşmesini okuyup imza atmak.
europeanconquer
20.Ocak.2013, 19:22
Sneijder BBC Sport'a Liverpool'da oynamak isterim demiş diye haber çıkıyor ama BBC Sport'un ne Twitter sayfasında ne de internet sayfasında öyle bir şey yok :n: ya da ben görmedim.
Amkspor @Amkspor
Sneijder, Inter ile alacak sözleşmesini imzalayıp pazartesi (yarın) İstanbul'a gelecek. Transfer pazartesi resmen açıklanacak.
Amkspor @Amkspor
Flaş...Flaş...Flaş...Wesley Sneijder bu sabah kendisini 3,5 yıl G.Saraylı yapan sözleşmeye imza attı.
erdemzorer10
20.Ocak.2013, 19:23
O süreç dediğiniz gibi değil. Oyuncu, kulüp adına görüşemez fesihi için. Zaten Moratti biz bedelde anlaştık dedi. Galatasaray FIFA'nın transfer sistemine kayıt girişi yapar, Inter onaylar. Karşılığında banka aracılığı yapılır ile ya da ödeme yoksa protokol işler.
Aksine karşılık fesih var demek oluyor bu dediğiniz. Yanlış anlatıyorsunuz süreci. Sneijder'in tek yapacağı gideceği takımın sözleşmesini okuyup imza atmak.
Ben de diyorum ki sizin dediğiniz gibi Sneijder'in boşta kalma gibi bir durumu yok.Yanlış konu üzerine konuşuyorsunuz.Fesih olayı Sneijder ile İnter arasında Sneijder'in bonservisini eline alması tarzı gibi bir durum anlamında değil.Dolayısıyla bonservissiz gitmesi gibi bir durum söz konusu değil.
Ben de diyorum ki sizin dediğiniz gibi Sneijder'in boşta kalma gibi bir durumu yok.Yanlış konu üzerine konuşuyorsunuz.Fesih olayı Sneijder ile İnter arasında Sneijder'in bonservisini eline alması tarzı gibi bir durum anlamında değil.Dolayısıyla bonservissiz gitmesi gibi bir durum söz konusu değil.
Sneijder ile Inter arasında fesih diye bir durum yok. Yanlış biliyorsunuz. Öyle bir konu olması teknik açıdan mümkün değil. Tabi karşılık fesih söz konusu değil ise.
Transferlerde sözleşme fesihleri kulüpler arasında yapılır. Lütfen artık kabul edin. İlgili kural bu.
Sneijder BBC Sport'a Liverpool'da oynamak isterim demiş diye haber çıkıyor ama BBC Sport'un ne Twitter sayfasında ne de internet sayfasında öyle bir şey yok :n: ya da ben görmedim.
Amkspor @Amkspor
Sneijder, Inter ile alacak sözleşmesini imzalayıp pazartesi (yarın) İstanbul'a gelecek. Transfer pazartesi resmen açıklanacak.
Amkspor @Amkspor
Flaş...Flaş...Flaş...Wesley Sneijder bu sabah kendisini 3,5 yıl G.Saraylı yapan sözleşmeye imza attı.
Gerrard, Sneijder ile oynamak isterim demiş.
erdemzorer10
20.Ocak.2013, 19:29
Karşılıklı fesih için görüştüler bence. Sneijder'in mantıklı olan kabul etmemesi ama oynamak istiyorsa kabul edebilir. Alacaklarına karşılık gibi tuhaf bir Türk takımı mantığı ile kabul ettirmiş olabilir fesihi. Inter yarım sezon daha ödeyeceği vergi dahil 6 Milyon Euro ve eğer söylenen doğru ise 2 Milyon Euro eski ödemeden 8 Milyon Euro kazanmış olur. O para ile de yarı maaşını kabul edecek Keisuke Honda'yı getirirler. Önümüzdeki sezonluk yüklü ödemeden de kurtulmuş olurlar.
Fesih olursa transfer sezonunu beklemesine de gerek yok. İngiltere'de serbest oyuncular sonradan da imzalayabiliyor. Bence serbest olursa İngiliz takımına gitmesi daha olası. Çünkü İngiliz takımları bonservis de vermeyecekleri için yıllık maaşını arttırabilir, dolayısı ile Sneijder'in istediği ile orta yolda buluşabilirler. Inter feshetmezse Galatasaray'ın şansı var, yoksa bence İngiltere'ye doğru gidiyor bu yol.
Buyrun bahsettiğim olay budur.Yani karşılıklı fesih gibi bir durum söz konusu değil.Dolayısıyla böyle bir konu üzerine konuşmanın anlamlı olmadığını düşünüyorum.
europeanconquer
20.Ocak.2013, 19:29
Geçen hafta da Brendan Rodgers Sneijder transferinin gerçekleşeceğini düşünmüyorum dedi.
uAburak89
20.Ocak.2013, 19:34
Transfer bitmiş olsa resmen açıklanırdı.
europeanconquer
20.Ocak.2013, 19:36
https://twitter.com/hlmzcn
Şu adam Sneijder Galatasaray'da diyor.Ünal Aysal'la fotoğrafını paylaştı,Ünal Aysal Sneijder Galatasaray'da demiş ancak Galatasaray başkanı öylesine birine niye söylesin ki transferi ?
Buyrun bahsettiğim olay budur.Yani karşılıklı fesih gibi bir durum söz konusu değil.Dolayısıyla böyle bir konu üzerine konuşmanın anlamlı olmadığını düşünüyorum.
Sizin söylediğiniz iki tarafın arasında en son yaptıkları protokol. Transfer gerçekleşirken evrakların arasına konur ve iki taraf da imzalar. Öncesinde yapılan bir işlem değil. Giden gelen bir çok evrak oluyor, Federasyon onaylıyor. Bunun için toplantı yapılmaz.
uAburak89
20.Ocak.2013, 19:38
https://twitter.com/hlmzcn
Şu adam Sneijder Galatasaray'da diyor.Ünal Aysal'la fotoğrafını paylaştı,Ünal Aysal Sneijder Galatasaray'da demiş ancak Galatasaray başkanı öylesine birine niye söylesin ki transferi ?
Büyük ihtimal goygoy bu. :D
http://s14.directupload.net/images/130120/pttoo4eq.png
Hatta amkspor haberi bile buradan araklama olabilir. :D
europeanconquer
20.Ocak.2013, 19:40
Ama adam yalan söyleyen Fenerli olsun dedi :n:
"Moratti ile aramızda bulunan iyi ilişkilerden ötürü güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Fazlası değil. Moratti Galatasaray'a gideceğimi düşündüğünü belirtmiş fakat hâlâ kalmam için ufak da olsa bir şans var. Başkan'ın söyledikleri doğru. Inter taraftarları kalmamı istiyorlar. Bana gore dünyadaki en iyi taraftarlar. Burada bütün kupaları kazandım ve çok mutluyum. Fakat şu an 'çok mutluyum' ya da 'çok mutluydum' ifadelerinden hangisini söylemem gerektiğine karar veremiyorum. İki seçenekten biri gerçekleşecek, bekleyip görelim."
Israrla kalmaktan bahsediyor. Buradan basının transferi bitti yarın geliyora getirmesine çok şaşırıyorum.
Flawless Victory
20.Ocak.2013, 19:55
Sneijder transferi çok yükseldi, en iyisi vazgeçilsin. Takımı da belli ki kötü etkiliyor.
europeanconquer
20.Ocak.2013, 19:56
Eylül'den beri top oynamıyor ve çok mutlu.Bence bunlar göstermelik.Galatasaray'a geldi diyemem ama çıkıp da çok mutluyum dersen yemezler.
ForsakeN
20.Ocak.2013, 20:08
Sneijder gelmeye pek niyetli değil gibi. Umarım geldikten sonra da aynı şekilde isteksiz davranmaz da futbolunu oynar, aldığı parayı hakeder
europeanconquer
20.Ocak.2013, 20:23
Gelsinde taraftar gaza getirir onu.
Edit:
O elindeki kağıt Inter'e verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür belgesidir umarım :(
Gerçi plaket falan verirler kağıt ney lan :n:
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/185556_537546989603014_884408346_n.jpg
C h A o S
20.Ocak.2013, 20:31
Sneijder'in İngiltere isteği olmayınca,İnter'de istemediği için tek seçeneği olan Galatasaray'a gelicek gibi.Bu durumda gelmeye pek can atmıyor denebilir.Ama tutupta maçlarda sahada gezincek değil.Galatasaray onun için bir şans.Burada ligin tozunu attırabilir.Türkiye'ye gelip fomumu yakalıyıp tekrar kendimi avrupaya göstericeğim diye bir hedefte koymuş olabilir.Bu durumda Manu,Liverpool gibi takımlar tekrar ilgilenir.Zaten iyi bir fiyata satarız.Hele bir gelse zaten camiayı ve taraftarı yeniden havaya sokar.
sui generis
20.Ocak.2013, 20:38
İnter isteği nasıl olmuyor ki ? adam isterse kalır , kim engelleyebilir ?
Night_Mare17
20.Ocak.2013, 20:44
Çok büyük ihtimalle bitti bu iş. Bu arada ısrarla 10 gündür bu adamı getirtmemeye çalışan birileri var forumda.
ReaList
20.Ocak.2013, 20:46
Çok büyük ihtimalle bitti bu iş. Bu arada ısrarla 10 gündür bu adamı getirtmemeye çalışan birileri var forumda.
Forumda o kadar güçlü adamlar var mı yahu : )
Not: Aykut Kocaman ben değilim
uAburak89
20.Ocak.2013, 20:50
:D Gelmesini istemeyenler olabilir buna da saygı duymak lazım. :) Bilmiyorum burada var mı twitter'dan oyuncuya gelme falan diyenler, ama o bile etkili olmaz tıpkı sevgi gösterisinde bulunup gel diyenlerinkinin boşa olduğu gibi. :) Okuduğunu bile sanmıyorum.
Sneijder Inter'de kalabilir ama bence son seçeneği bu, çünkü kulüp resmen git diyor. Bu anlaşma ile devam etmek kariyeri için sıkıntılı olabilir. Bu transfer biraz evlenmeyi düşünmeyen kızı babasından istemeye benziyor, bu kadar uzun sürmesi bundan olsa gerek.
europeanconquer
20.Ocak.2013, 21:07
http://live.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/sneijder-3-5-yillik-imzayi-attiSXHBQ311755SXQ
Özkan Doğan Sneijder ile imzalar atıldı demiş.
Özkan Doğan kim la ?
uAburak89
20.Ocak.2013, 21:11
Özkan Doğan, Irmak Kazuk'un bilgi aldığı kişi. Bu transferle ilgilenen menajer Özkan Doğan diye başlayan bir cümlesi kalmış aklımda.
Suicider
20.Ocak.2013, 21:32
La Gazzetta dello Sport : Son Dakika| Sneijder Galatasaray'a ''evet'' dedi, imza önümüzdeki saatlerde atilacak.
hadi bakalım.
uAburak89
20.Ocak.2013, 21:37
Şöyle bir şey var ama. :D
https://twitter.com/DenizUlke/status/293049104790069249
Lucas Neill
20.Ocak.2013, 21:38
Bu sefer geldi heralde.
byariff
20.Ocak.2013, 21:41
bu arkadasida tebrik etmek lazim medyaya dusmeden solemisti herkes umidini kesmisti bu arkadas israrla gelcek dedi ve geldi :D
https://twitter.com/34cimbom34
Kaan Souza
20.Ocak.2013, 21:44
Hayırlı olsun
uAburak89
20.Ocak.2013, 21:47
Gelmemiş beyler. :D
@DenizUlke
Bilgi'de Finaller bittiği için öyle yazdım. Ne alaka/)
OrcunFB
20.Ocak.2013, 21:49
Yalnız buna güldüm. :D
uAburak89
20.Ocak.2013, 21:53
Ligtv son dakika geçiyor, yine mi timsah olacak bakalım.
byariff
20.Ocak.2013, 21:53
yok yok geldi arkadaslar rahat olun :D
C h A o S
20.Ocak.2013, 21:55
"Sneijder 3.5 yıllık imzayı attı"
Galatasaray'da Wesley Sneijder transferi ile yakından ilgilendiğini dile getiren Özkan Doğan, Hollandalı futbolcunun sarı-kırmızılı kulüp ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.
- SPORX - Galatasaray'da Wesley Sneijder'in transferinin mutlu sonla tamamlandığına yönelik flaş açıklama menajer Özkan Doğan'dan geldi.
Sneijder'in transferi ile yakından ilgilendiğini dile getiren menajer Özkan Doğan, Hollandalı futbolcunun Galatasaray ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı. Özkan, "Transferde resmi imzalar atıldı. Sneijder, Galatasaray'a hayırlı olsun" dedi.
Sneijder'in transferinde Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun ile birlikte büyük bir çaba harcadıklarını ifade eden Özkan, "Sneijder'in ailesi ile yakında tanıdığım için ikna etme durumuyla ben ilgilendim. Sneijder'in menajeri Lerby, oyuncunun İngiltere'ye gitmesini istiyordu ancak Galatastaray bu transferde çok ısrarcı oldu. Sneijder, Inter ile arasındaki sorunları da çözdü ve transfer gerçekleşti" ifadelerini kullandı.
Wesley Sneijder transferi hakkında Galatasaray'ın kısa bir süre içerisinde resmi açıklama yapması bekleniyor.
darkkobal123
20.Ocak.2013, 21:56
Bu sefer harbiden geldi gibi. :icon_biggrin:
C h A o S
20.Ocak.2013, 21:57
Ben hala resmi açıklamayı bekliyorum.Ve halada inanamıyorum valla.28 yaşında Sneijder Türkiye'ye gelecek.Dünya çapında ses getirir bu transfer.Ve diğer yıldız transferler için önümüz açılır.En azından Sneijder gittiğine göre bir bildiği vardır diyen oyuncular olur.Her yönden bize kazanç getirecek bir transfer.Hadi açıklayında rahat edelim.
ReaList
20.Ocak.2013, 21:59
Bu transfer şimdiden Galatasaray'a hayırlı olsun, yalnız bunca adam konuştu Sneijder transferi hakkında, özellikle transferde yetkili isimler -ben kaçırdıysam affola- ama transfer hakkında Fatih Terim'in F'si bile geçmemesi beni şaşırtıyor. Sanki yönetim alıp arada yaptıkları halı saha maçlarında bu oyuncuyu oynatacak : )
Düşünsenize bir de Fatih Terim Sneijder'i bir kaç maç oynatmıyor ya da yedeklerden alıyormuş, olaylar olaylar.
C h A o S
20.Ocak.2013, 22:01
Bu transfer şimdiden Galatasaray'a hayırlı olsun, yalnız bunca adam konuştu Sneijder transferi hakkında, özellikle transferde yetkili isimler -ben kaçırdıysam affola- ama transfer hakkında Fatih Terim'in F'si bile geçmemesi beni şaşırtıyor. Sanki yönetim alıp arada yaptıkları halı saha maçlarında bu oyuncuyu oynatacak : )
Düşünsenize bir de Fatih Terim Sneijder'i bir kaç maç oynatmıyor ya da yedeklerden alıyormuş, olaylar olaylar.
Sneijder'e bu kadar para verip kenarda oturtmak sıkar biraz.Fatih Terim bile olsa.:)
ozan42
20.Ocak.2013, 22:04
Yani Fatih terim istemiyosa alın bize kıralayın barı :D
erdem344
20.Ocak.2013, 22:05
bu sefer geldi hayırlı olsun
E.Cartman
20.Ocak.2013, 22:06
Ben Sneijder'in en azından geldikten 2-3 hafta sonra 45+ süre alabileceğini düşünüyorum. Muhtemelen kenarda oturacaktır. Ondan sonrası da form durumuna göre belli olur. Takımın başında başka biri olsa sıkar biraz diyebilirdim ama Fatih Terim'e işlemez kolay kolay.
uAburak89
20.Ocak.2013, 22:06
Fatih Terim çok daha başka sıkıntıları olduğu için dikkat edersen hiçbir transfer hakkında konuşmadı. Kendisi 1 ya da 2 transfer demişti ancak en ufak açıklama yapmadı. Hocanın istemediği adam için bu kadar uğraşılmaz, bu paralar söz konusu olmaz. Ayrıca yanlış anlaşılan bir durum var, Fatih Terim başkan bana Sneijder mi Diego mu dedi ben de madem imkanımız var bu ikisine hayır, Kaka'ya evet dedim şeklinde konuştu. Buradan çıkan anlam, Sneijder'ı istemiyordan ziyade ilk tercihi değil olmalı bence. Başkan hoca listeyi verdi, Sneijder vardı diyorsa, doğrudur. Çok sert açıklamalar yapan hoca yoksa çoktan ben istemedim Sneijder falan derdi rahatlıkla.
Corpus
20.Ocak.2013, 22:48
Beyler geldi mi gelmedi mi ? :D Şuna bir açıklık getirelim artık.
ozan42
20.Ocak.2013, 22:57
İnter avrupa kupaları için Sneijderi listeye kaydetmiştir muhtemelen o zaman Gsda avrupada oynamayacak mı simdi Sneijder
uAburak89
20.Ocak.2013, 22:59
İnter avrupa kupaları için Sneijderi listeye kaydetmiştir muhtemelen o zaman Gsda avrupada oynamayacak mı simdi Sneijder
Inter Avrupa liginde mücadele ediyor, gelirse oynayacak her türlü.
erdem344
20.Ocak.2013, 22:59
inter avrupa liginde . Sıkıntı yok yani şınayder oynar avrupada
C h A o S
20.Ocak.2013, 23:00
edit......
uAburak89
20.Ocak.2013, 23:05
Şansal Büyüka ve Erhan Telli 20.50'de imzaladı diyor Sneijder için, bu haberler balon çıkarsa yalnız ciddi fiyasko olacak basın adına.
Gncl1905
20.Ocak.2013, 23:06
Resmi açıklama yapılsada rahatlasak.
erdemzorer10
20.Ocak.2013, 23:07
Şansal Büyüka çok net konuştu..Resmi sözleşme 20.50de imzalanmış.Hadi artık resmi açıklama
uAburak89
20.Ocak.2013, 23:09
20.45'miş beyler. :D Şimdi heyecanlandım resmen, resmi site ve dergi editörümüz;
https://twitter.com/mehmetsenol/status/293072242768769025
nannar
20.Ocak.2013, 23:10
gelse ne olcek arkadaş? Emre Çolak ve Aydın'ı kiraya verip hayırlı bir iş yapmalı F.T. , Yoksa taraftarı kanser eder bu 2 adam :) Bir de 4-4-2'ye devam ettikçe iyice futboldan sogudum.Forvetlerin biri sürekli saçma sapan işler yapıyor.Birbirini tamamlayan adamlar değil eldeki santraforlar. Sözde Elmander kafa golü atacak ve burak kenarlara kaçacak, ama kasımpaşa maçında nedense burak paşa hep 6 pasta gezinirken elmander köşe gönderinin oralarda topla buluştu!!!! böle saçma bir düzende bırakın sneijder'i, Messi bile gelse olmaz :)
byariff
20.Ocak.2013, 23:10
Wesley Sneıjder !!!! :D
Night_Mare17
20.Ocak.2013, 23:11
Nerede açıklama yönetim bana bir şeyler oluyor açıklayına artık dayanamıyorumm
uAburak89
20.Ocak.2013, 23:13
Nerede açıklama yönetim bana bir şeyler oluyor açıklayına artık dayanamıyorumm
http://www.youtube.com/watch?v=KgK8kORmIWU
Alınma sakın, direk aklıma bu geldi de. :D
byariff
20.Ocak.2013, 23:15
http://i.troll.ws/fd969d53.jpg
Night_Mare17
20.Ocak.2013, 23:17
http://www.youtube.com/watch?v=KgK8kORmIWU
Alınma sakın, direk aklıma bu geldi de. :D
O videoyu bildiğimden dolayı yazdım zaten :D Mutlu bana bir şeyler oluyor yazacaktım ama herkes bilmeyebilir burada :D
Corpus
20.Ocak.2013, 23:22
1.70 boyu var türlü türlü huyu var. Hadi oğlum Wesley, bekletme bizi
C h A o S
20.Ocak.2013, 23:24
Açtım Sneijder türküsü dinliyorum.Tavsiyemdir dinleyin heyecanınız yatışır.
http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/galatasaray/sneijder-gel-cimboma-turkusuSXTVQ41838SXQ
Night_Mare17
20.Ocak.2013, 23:41
Sneijder yarın açıklanacak , İstanbul'a gelecek. Salı günü imza töreni var. ( Lig Tv : Şansal Büyükağa )
europeanconquer
20.Ocak.2013, 23:46
Gece yarısı açıklanır mı acaba ? Haftasonları Kap'a bildirim olmuyor diye biliyorum.Neyse gelsinde ne zaman açıklandığı önemli değil.
Night_Mare17
20.Ocak.2013, 23:47
Gece yarısı açıklanır mı acaba ? Haftasonları Kap'a bildirim olmuyor diye biliyorum.Neyse gelsinde ne zaman açıklandığı önemli değil.
Fenerbahçe Kuyt'ı pazar günü bildirmişti.
europeanconquer
20.Ocak.2013, 23:49
Fenerbahçe Kuyt'ı pazar günü bildirmişti.
Neyse önemi yok zaten.Tahmin yürüttüm sadece.
uAburak89
20.Ocak.2013, 23:56
KAP 7/24 açık ama haberler doğruysa açıklama yarın olacakmış.
Bu arada Hollanda'da kanallar son dakika geçiyormuş transferi.
Raheem Lawal.
20.Ocak.2013, 23:57
http://www.webaslan.com/futbol/sneijder-3-5-yillik-imzayi-attiSXHBQ56134SXQ
Suicider
21.Ocak.2013, 00:02
Gelse de artık 2-3 ay boyunca maliyet hesaplarını yapsak transferin bütün heyecanını kaçırsak ondan sonra gidip muhasebeci de işe başlasak.
KaRaBükLü KraL
21.Ocak.2013, 00:03
Baya heyecan yaptım olacak inşallah :)
Homer J.S
21.Ocak.2013, 00:03
Bu transfer gerçekleşirse gidip okuldaki kantincinin suratına bana yapıp verdiği ve "Bak bakayım Sneijder içinde mi" dediği kağıt uçağı fırlatıcam, yapıcam bunu
zeck17
21.Ocak.2013, 00:06
transferi ilk ibrahim seten bilmiş baksanıza https://twitter.com/ibrahimseten/status/289729998007447552
uAburak89
21.Ocak.2013, 00:06
Açıklama olacaksa da yarın olacak;
https://twitter.com/mehmetsenol/status/293086661519220737
Menajeri Lerby de Hollanda basınına doğrulamış, henüz bitmedi ama olumlu yönde imza yarın atılır demiş.
Nocna Mora
21.Ocak.2013, 00:11
http://www.galatasaray.org/
a giriş sayfası gelmeden direk siteye giriyor. Bitti sanırım artık tamamen.. Hayırlı olsun ;)
Corpus
21.Ocak.2013, 00:12
http://www.galatasaray.org/
a giriş sayfası gelmeden direk siteye giriyor. Bitti sanırım artık tamamen.. Hayırlı olsun ;)
Bende giriş sayfası var
europeanconquer
21.Ocak.2013, 00:16
Bende de direk anasayfaya yönlendirdi.
Edit:Yok şimdi yeniledim tekrar bonus çıktı :n:
Önder HOCA
21.Ocak.2013, 00:28
yuh şu 2 haftadır çok dikkatlisiniz :D
uAburak89
21.Ocak.2013, 00:35
Ben bi haber aldım. :D :D
FC Internazionale profesyonel oyuncularından Wesley Sneijder'in transferi için Kulübü ve oyuncunun kendisiyle mutabakata varılmıştır. Gerçekleşecek sağlık kontrollerinin ardından anlaşma imzalandığında şartları hakkında kamuoyuna açıklama yapılacaktır.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=256948
zeck17
21.Ocak.2013, 00:36
Gncl1905
21.Ocak.2013, 00:36
Ben bi haber aldım. :D :D
FC Internazionale profesyonel oyuncularından Wesley Sneijder'in transferi için Kulübü ve oyuncunun kendisiyle mutabakata varılmıştır. Gerçekleşecek sağlık kontrollerinin ardından anlaşma imzalandığında şartları hakkında kamuoyuna açıklama yapılacaktır.
Sonunda. Hoşgeldin WS10 :)
Nedvedmania
21.Ocak.2013, 00:37
Geldi be geldi beeee !!!!
uAburak89
21.Ocak.2013, 00:37
Türk futbol tarihinin en büyük transferi bence. Yaşı, kariyeri, ismiyle çok büyük transfer. İnşallah performansı da çok büyük olur, hayırlı olsun. :)
nannar
21.Ocak.2013, 00:38
hadi hayırlı olsun...
Night_Mare17
21.Ocak.2013, 00:38
Geldiiii Geldiiii Allahhımmmm Sana şükürler Olsun Wesley Sneijder Galatasaray'da !!!!!!!
europeanconquer
21.Ocak.2013, 00:39
Beyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer oynayıınnnnnnnn laaaaaaaaaaaaan
http://inciswf.com/1302803070.swf
Oceanus
21.Ocak.2013, 00:39
Geldi be sonunda Helal olsun. Türk Futbol tarihinin en Büyük Transferi.
uAburak89
21.Ocak.2013, 00:40
Elim ayağım titredi, GS TV'de klip dönüyor. Şaka gibi geliyor hala ya.
Burak Akmanoğlu
http://galatasaray.com/
Bordo61Mavi
Buyuk transfer hatta isim olarak Turkiye ligine gelen en iyisi. InsAllah hayirli olur
KaRaBükLü KraL
21.Ocak.2013, 00:41
İşte bu be sonunda :) İnşallah performansıda bir Hagi etkisi yaparda başarılı dönemlere yelken açarız yeniden.
erdem344
Hayırlı uğurlu olsun 28 yaşında şınayeri getirmek büyük iş
4 4 1 1e döner galatasaray bu adamın form tutması kondisyon yüklenmesi falan filan derken biz şampiyon oluruz :D :D :D
Night_Mare17
Goooooooool !!
Kaka Leite
21.Ocak.2013, 00:42
2 sezonda 11 kez sakatlanmış kendisi cidden yüksek bir rakam.
Mükemmel transfer orası ayrı gerek yaşı, kariyeri olarak da çok büyük bir transfer. Ancak ben halen Galatasaray'ın asıl ihtiyacı mıydı sorusunu soruyorum.
Yani soru şu Sneijder tabii her zaman takımın ihtiyacıdır ancak daha aksayan mevkiler varken Sneijder bilemiyorum. Tebrik ederim transferde emeği geçenin, sırf Sneijder için 2-3 maçına gitmeyi düşünüyorum Galatasaray'ın.
Partenopei
Hadi gözünüz aydın arakadaşlar :D
uAburak89
:D :D
http://www.sneijdergeldimi.com/
Burak Akmanoğlu
21.Ocak.2013, 00:43
Resmi site'de 3728 izleyici var !
Corpus
21.Ocak.2013, 00:43
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/320918_10200562165802998_1423226171_n.jpg
Hayaldi Gerçek Oldu ! :D
sneijderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr vay be harbi aldık :D
Night_Mare17
21.Ocak.2013, 00:44
Resmi site'de 3728 izleyici var !
O GsTv sitesi. www.galatasaray.org açıklama sitesi. Ama Kap'a bu haber girildi olay bitti ve yarın İstanbul'a geliyor Sneijder.
europeanconquer
Yarın akşamüstü İstanbul'da :)
zeck17
2 sezonda 11 kez sakatlanmış kendisi cidden yüksek bir rakam.
Mükemmel transfer orası ayrı gerek yaşı, kariyeri olarak da çok büyük bir transfer. Ancak ben halen Galatasaray'ın asıl ihtiyacı mıydı sorusunu soruyorum.
Yani soru şu Sneijder tabii her zaman takımın ihtiyacıdır ancak daha aksayan mevkiler varken Sneijder bilemiyorum. Tebrik ederim transferde emeği geçenin, sırf Sneijder için 2-3 maçına gitmeyi düşünüyorum Galatasaray'ın.
Kasımpaşa maçını izlediyseniz kesinlikle gerekliydi çünkü takım 4-4-2 oynuyordu önceki sezon necati hem forvet hem orta saha oynadığından orta saha da eksik olmuyorduk ama bu sezon 1 kişi eksikliği net görülüyor şimdi takım olarak 4-1-2-2-1 tarzında oynayacağız amrabata da böylece daha fazla alan kalacak orta saha için çok önemli transfer
uAburak89
21.Ocak.2013, 00:45
Yarın akşam üzeri geliyormuş, bir transfer daha olacakmış.
Emre kardeşim de klibi patlattı;
http://johanprd.blogspot.com/2013/01/wesley-sneijder-welcome-to-galatasaray.html
nannar
Başkan 1 transfer daha yapabiliriz dedi. ben buna daha çok sevindim...
zeck17
Son olarak transfer bitmemiş ünal aysal diyor
herhalde sol bek veya stoper de gelecek gibi
siteden indexi kaldırdılar donmalardan dolayı :D
Kaka Leite
21.Ocak.2013, 00:46
Kasımpaşa maçını izlediyseniz kesinlikle gerekliydi çünkü takım 4-4-2 oynuyordu önceki sezon necati hem forvet hem orta saha oynadığından orta saha da eksik olmuyorduk ama bu sezon 1 kişi eksikliği net görülüyor şimdi takım olarak 4-1-2-2-1 tarzında oynayacağız amrabata da böylece daha fazla alan kalacak orta saha için çok önemli transfer
Ortasaha'ya iyi de forvetten bir adamı alıp götürecek ki Galatasaray'ın 3 forveti bu kadar yüksek gol sayısına ulaşmışken.
Burada bırakmaya gelmiş, Ünal Aysal öyle dedi.
petrol_fb12
21.Ocak.2013, 00:46
Galatasaray ve Türk futbolu için önemli bir transfer Hayıırlı Uğurlu olsun.
Night_Mare17
21.Ocak.2013, 00:47
Ünal Aysal : Büyük hedefler büyük oyuncularla yakalanır.
Corpus
Yarın akşam üzeri geliyormuş, bir transfer daha olacakmış.
Emre kardeşim de klibi patlattı;
http://johanprd.blogspot.com/2013/01/wesley-sneijder-welcome-to-galatasaray.html
Kendisine sevgilerimi ilet. Sürekli takip ediyorum. Çalışmaları çok başarılı helal olsun.
RaSenGan
http://inciswf.com/hoba.swf
Corpus
21.Ocak.2013, 00:49
Sneijder ---> Arda x 5 :D
AYRICA
Ünal Aysal: Sneijder için Galatasaray'da oynamak büyük bir şans.:D Ünal Başgaaannn
Burak Akmanoğlu
O GsTv sitesi. www.galatasaray.org açıklama sitesi. Ama Kap'a bu haber girildi olay bitti ve yarın İstanbul'a geliyor Sneijder.
Girmiyor ki . :D
Partenopei
Türk futbolu için büyük oyuncu umarım beklenenlerin karşılığını verir Galatasaray'a hayırlı olsun :)
Night_Mare17
21.Ocak.2013, 00:50
Büyük Başkan Moratti !
Suicider
Olay budur geldi en sonunda gözümüz aydın :) Yönetime helal olsun büyük başarı bu adamı getirebilmek.
zeck17
Ortasaha'ya iyi de forvetten bir adamı alıp götürecek ki Galatasaray'ın 3 forveti bu kadar yüksek gol sayısına ulaşmışken.
Burada bırakmaya gelmiş, Ünal Aysal öyle dedi.
takım da forvetlere top taşıyamıyorduk ki zaten izlediğim çoğu maçta takımın forvetleri rakip tandem arasında kayboluyordu gol sayıları da yanıltıcı bir istatistik gibi çünkü umut'un attığı gollerin çoğu basit veya doğru yerde olduğundan olduğu gollerdi ve bu sene elmander de yavaş yavaş toparlanıyor
Nocna Mora
21.Ocak.2013, 00:51
Wesley Sneijder Hakkında Açıklama
FC Internazionale profesyonel oyuncularından Wesley Sneijder'ın transferi için kulübü ve oyuncunun kendisiyle mutabakata varılmştır.
Oyuncunun sağlık kontrollerinin ardından anlaşma imzalandığında şartları hakkında kamuoyuna açıklama yapılacaktır.
Ayrıca, oyuncunun varış saati bildirilecektir.
Galatasraay Spor Kulübü
Resmi sitede adamlar heyecandan Galatasaray'ı bile yanlış yazmışlar :n:
https://pbs.twimg.com/media/BBFK-KoCUAAOAZn.jpg
harbi geldi ya hala inanamıyorum :D
Gncl1905
21.Ocak.2013, 00:51
Hagi'nin oynadığı ülkeler kendi ülkesi, İspanya, İtalya ve Türkiye.
Sneijder'in oynadığı ülkeler kendi ülkesi, İspanya, İtalya ve Türkiye.
Tehlikenin farkında mısınız? :D
mpaker66
21.Ocak.2013, 00:53
Hayırlı uğurlu olsun Allah mesut bahtiyar etsin. Ben şuan çok mesudum :D
LadroN
21.Ocak.2013, 00:55
Hahahahahahhahahahahaha
Çok iyi oldu bu.Tam ihtiyacımız olan zamanda.
KaRaBükLü KraL
21.Ocak.2013, 00:57
Beyaz TV şov yapıyo gülerek izliyorum :)
nannar
21.Ocak.2013, 01:01
Carlinhos'un kulübü satmaya yanaşmadı diyor Ünal başkan.Acep nereye adam alacaklar. Gerçi hoş edebiliriz ama etmeme ihtimalimiz de var diyor
Sheriff
21.Ocak.2013, 01:01
hayırlı olsun gözünüz aydın :)
erdem344
21.Ocak.2013, 01:02
Stoper alıcaklar bence
Night_Mare17
Bu adam İngiltere'ye gitmek istiyor , Liverpool teklif etmiş niye gelsin buraya menajer parası , maaş eksiği falan hikaye yeaaa.
uAburak89
Carlinhos'un kulübü satmaya yanaşmadı diyor Ünal başkan.Acep nereye adam alacaklar. Gerçi hoş edebiliriz ama etmeme ihtimalimiz de var diyor
Vargas dedi Bülent Timurlenk, sola olacakmış transfer.
Çok tuhaf geliyor hala vay arkadaş diyorum, istemsiz gülüyorum. Sneijder geldi be. :D
Homer J.S
21.Ocak.2013, 01:05
http://s14.directupload.net/images/130112/bt5m9gfc.swf
İyi ezberleyin bu ismi
İşte bu kadar be hayırlı olsun hepimize Allah daha iyilerini göstersin :)
Hayırlı olsun büyük bir transfer :) Ağır bir yükün altına girdi Galatasaray. Bakalım faydalı olacakmı...
nannar
21.Ocak.2013, 01:08
Haydi sistemleri ve 11'i konuşmaya başlayalım artık :n:
4-2-3-1 oynanmalı. 4'lü savunma önünde melo (Hamit) ve selçuk,önlerinde sneijder , sağda Burak,Engin ya da Umut,solda Ambrabat ilerde elmander ile oynarım ben olsam :) Kesinlikle sağ kanatta Hamit'i kullanmamak lazım
Corpus
21.Ocak.2013, 01:09
http://s14.directupload.net/images/130112/bt5m9gfc.swf
İyi ezberleyin bu ismi
Kızın söylediği de yanlış aslında ama kimse takılmamış buna. S harfi o kadar baskın söylenmiyor. Ş ile S arası okunuyor.
http://www.youtube.com/watch?v=Fzp8vNGw-2k
videonun en başında kendi söylüyor.
Ben ŞINAYDER diye okurum orası ayrı. İngiliz bir spiker öyle okuyordu çünkü :D
grkm33
21.Ocak.2013, 01:09
Bence 4 3 1 2 oynamalı çift forvetten vazgeçmemeli. Hamit Melo Selçuk önünde Sneijder Burak Umut gibi
C h A o S
21.Ocak.2013, 01:10
Gelsin verim vermesin felan filan Sneijder gibi bir adam geldiya bunun heyecanı yeter.Ben hala formayı giymeden inanmıyacağım:)
europeanconquer
21.Ocak.2013, 01:10
4-2-3-1 oynanmalı. 4'lü savunma önünde melo (Hamit) ve selçuk,önlerinde sneijder , sağda Burak,Engin ya da Umut,solda Ambrabat ilerde elmander ile oynarım ben olsam :) Kesinlikle sağ kanatta Hamit'i kullanmamak lazım
Fatih Terim düşünsün :n:
nannar
21.Ocak.2013, 01:11
Bir bek ya da stoper de alınsa bari
uAburak89
21.Ocak.2013, 01:13
Ana taktik 4-3-1-2 diyorum ben. Alternatif olarak 4-3-3 veya 4-5-1, 4-2-3-1 ve hatta maçına göre risk alarak 4-4-2 bile olabilir.
ŞL'de görmek istediğim takım, Muslera - Eboue - Semih - Dany - Riera (Transfer) - Selçuk - Melo - Hamit - Sneijder - Burak - Elmander olur.
Hamit sağ değil sol iç olarak kullanılmalı ama. Sağa yakın olan isim Selçuk olmalı.
Ha bir de söylemeden edemeyeceğim, bu yaşında Sneijder'ı FM'de bile alamazsın Galatasaray'a. Çok büyük başarı bu emeği geçenlere çok teşekkür etmek lazım.
Homer J.S
21.Ocak.2013, 01:14
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/537000_488882211170479_192168031_n.jpg
C h A o S
21.Ocak.2013, 01:16
Aysal,Gstv'ye bağlanmış.Sneijder,kariyerimi Galatasaray'da noktalamayı düşünüyorum demiş.Oldu mu dinleyen?Ayrıca 1 transfer daha yapabiliriz demiş.
footballer33
21.Ocak.2013, 01:16
Çilek derken portakal geldi. :)
G.Saray, gerçekten de çok önemli bir iş başardı. Son zamanların, bana göre en sansasyonel transferini gerçekleştirdi. 2,5 sene önce Dünya Kupası'dan final oynamış bir ülkenin as oyuncusu sonuçta ve kariyeri de sağlam başarılarla dolu. Senelik ücreti, maç başı olmasaydı normal derdim; ama maç başılarla çok fazla bence. Düz 5'e anlaşabilselerdi, daha makul olurdu. Bunun dışında olumsuz bakılabilecek hiçbir yanı yok transferin.
.......................
Önder HOCA
21.Ocak.2013, 01:17
Aysal,Gstv'ye bağlanmış.Sneijder,kariyerimi Galatasaray'da noktalamayı düşünüyorum demiş.Oldu mu dinleyen?Ayrıca 1 transfer daha yapabiliriz demiş.
transferi duymadımda sneijder gs de bırakıcak dedi
William Rookwood
21.Ocak.2013, 01:18
Nedense geldiğinde çok sevinmedim inşallah hayırlısı olur takımımız için bence takımda o bölgeye nazaran eksik olan başka bölgeler var.
grkm33
21.Ocak.2013, 01:18
#WelcomeToGalatasarayWesleySneijder tagı twitter da Dünya çapında 1 numara oldu :)
uAburak89
21.Ocak.2013, 01:19
Aynen bunları söyledi.
Yarın 15.30'da geliyorlarmış.
Sneijder GSTV'de olacakmış birazdan.
erdem344
21.Ocak.2013, 01:20
Aziz Yıldırım : Roberto Carlos'u almadıkça psikolojik üstünlüğü ele geçiremezler
:D :D :D :D
europeanconquer
21.Ocak.2013, 01:20
GSTV'ye Sneijder bağlanacakmış öyle duydum.
grkm33
21.Ocak.2013, 01:21
Birazdan Sneijder, GSTV'ye bağlanacakmış öyle diyorlar
Nocna Mora
21.Ocak.2013, 01:22
4-3-1-2 çok daha iyi olacaktır.
Muslera - Ufuk
Eboue
Semih
Hakan
Riera???
Melo
Selçuk
Hamit
Sneijder
Burak
Elmander
Müthiş bir kadro olur bence.
europeanconquer
21.Ocak.2013, 01:22
http://img593.imageshack.us/img593/5932/screenshot2nzx.png
:)
C h A o S
21.Ocak.2013, 01:23
Aynen bunları söyledi.
Yarın 15.30'da geliyorlarmış.
Sneijder GSTV'de olacakmış birazdan.
transferi duymadımda sneijder gs de bırakıcak dedi
Taraftar için güzel laf bunlar.A.Albayrak'ta yeni Hagi olacağım dedi bana demişti.Hadi bakalım beklenti büyük.Bir Hagi olurmu sanmam ancak inşallah beklentilerin altında ezilmez.
kral_67
21.Ocak.2013, 01:26
bu adamı FM de alsam oyunu kaparım gerçekçilik bitmiş diye.
Ünal Aysal artık FM gerçekçiliğini bile aştı.
Valla ne deyim bir Hagi değil benim için ama çok büyük isim.
Homer J.S
21.Ocak.2013, 01:27
Aziz Yıldırım : Roberto Carlos'u almadıkça psikolojik üstünlüğü ele geçiremezler
:D :D :D :D
Bak bu iyiydi :D
hakan769
21.Ocak.2013, 01:29
Barış Ayhan Mustafa Sarp / Selcuk İnan Hamit Melo Sneijder ? Mayalılar ?
Lucas Neill
21.Ocak.2013, 01:30
Allahim gelmis sonunda tüm Galatasaraylilara hayirli olsun umarim cok iyi performans gösterir.
hakan769
21.Ocak.2013, 01:30
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s480x480/208230_578033655557070_1036483903_n.jpg
KaRaBükLü KraL
21.Ocak.2013, 01:32
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s480x480/208230_578033655557070_1036483903_n.jpg
Tebessüm ettim ama doğru da yani:)
Önder HOCA
21.Ocak.2013, 01:33
maşallah sneijder hariç herkes bağlandı telefona :D
goosfraba
21.Ocak.2013, 01:34
sneijder harika transfer. tebrik ederim.
Night_Mare17
21.Ocak.2013, 01:41
Selçuk - Melo
--W.Sneijder--
Nedir yahu bu :D
Suicider
21.Ocak.2013, 01:43
Hadi yarın olsunda ücreti açıklasın ortalık karışsın biraz :(
OrcunFB
21.Ocak.2013, 01:43
Oh be kurtulduk.
LaigLeNoiR
21.Ocak.2013, 01:44
Gereksiz yere rakipleri kışkırtacak yazılar ve avatarlar silinecektir. Bilginize.
hakan769
Muslera
Eboue Semih Dany Riera
Hamit Selcuk Melo ???
Sneijder
Burak
Ufuk Balta Zan Emre Ç. Amrabat Elmander Umut
Lucas Neill
Resmi sitenin aciklamasiyla 12numara'nin da sanal truvasi basari ile sonuclandi bize bu zevki yasattiklari icin tesekkürler.
Night_Mare17
21.Ocak.2013, 01:45
Şampiyonlar Ligi yakın meşaleyi yakın.
zeck17
21.Ocak.2013, 01:46
canlı yayında sneijder
hakan769
21.Ocak.2013, 01:47
www.galatasaray.com sneijder canlı yayında
zeck17
21.Ocak.2013, 01:47
biri söylesin de televizyonun sesini kıssın sneijder bir şey anlaşılmıyor
LaigLeNoiR
21.Ocak.2013, 01:48
Resmi sitenin aciklamasiyla 12numara'nin da sanal truvasi basari ile sonuclandi bize bu zevki yasattiklari icin tesekkürler.
Biraz açıklarmısın mesajını ?
OrcunFB
21.Ocak.2013, 01:48
Adamın dediklerini çevirsinler bari.
Corpus
21.Ocak.2013, 01:49
Sneijder Beşiktaş maçı için : O maç için hazır olacağım. Büyük maçlarda oynamayı seviyorum.
Suicider
21.Ocak.2013, 01:49
G.Saraylı Sneijder: "Çok heyecanlıyım. Galatasaray'da ilk maçıma çıkmak için sabırsızlanıyorum."
Sneijder: "Terim hakkinda cok sey duydum, cok sey biliyorum. Italya'daki kariyerini biliyorum. Birlikte calismak guzel olacak."
Sneijder: "Bu hafta derbi oldugunu biliyorum. Sahaya cikmak istiyorum. Kondusyon olarak eksigim yok, hazirim."
Wesley Sneijder: Şuanda kendimi çok iyi hissediyorum ve çok heyecanlıyım, ilk maçımı sabırsızlıkla bekliyorum.
Sneijder: Takımdaki oyuncuların çoğunu tanıyorum.
Burak Akmanoğlu
21.Ocak.2013, 01:50
Biraz açıklarmısın mesajını ?
12 Numara sanal turnuva yapacaktı.Resmi sitenin açıklanması ile yapılmadı demek istedi.
OrcunFB
Size dememiştim ama olsun. :n:
grkm33
Çeviri yokki neyine izliyeceğiz :)
Burak Akmanoğlu
21.Ocak.2013, 01:51
26 Bin seyirci izliyor :D
C h A o S
21.Ocak.2013, 01:54
Yarın havaalanı ufak bir Arena'ya dönecek.Sevmiyorum bu tür karşılamaları ancak Sneijder'de karşılanır be:)
Önder HOCA
21.Ocak.2013, 01:55
kanalturktekiler ''bjk maçında oynamak istemiyorm'' diye anlamışlar :D
Suicider
21.Ocak.2013, 01:58
kanalturktekiler ''bjk maçında oynamak istemiyorm'' diye anlamışlar :D
Polemik çıkması için öyle anlamaları lazım da ondan :D
hakan769
21.Ocak.2013, 01:59
Aykut Zapata Ufuk
Sabri Servet Gokhan Zan Balta
Serdar Ozkan Mustafa Sarp Barış Ayhan Aydın
Mehmet Batdal Yaser Yıldız Stancu
bana bişeyler oluyor lan.
futureless
21.Ocak.2013, 02:01
Tebrik ederim, büyük transfer.
europeanconquer
21.Ocak.2013, 02:04
Bu arada bir zahmet Melo 10 numarayı bıraksın :) Alsın 6 numarayı.
https://twitter.com/34cimbom34/status/293091918223659011
yalnız adam harbi süreci baştan aşağı bildi hep :D
uAburak89
21.Ocak.2013, 02:09
Sezon içinde forma değişimi yok, ben Mehmet Ali Birand'ın anısına 32 giysin diyorum.
europeanconquer
21.Ocak.2013, 02:10
Geçen yıl Sow gelmeden Gökhan 7 numara giymiyormuydu ? Geldiğinde 77 numaraya geri dönmüştü diye hatırlıyorum.
Edit:Tamam yanlış hatırlıyormuşum :n:
Homer J.S
21.Ocak.2013, 02:12
1 Numara diyolar da yalandır umarım :D
europeanconquer
21.Ocak.2013, 02:13
14 numara iyi gider.
zeck17
21.Ocak.2013, 02:15
14 veya 32 ama 32 olmasını daha fazla isterim
erdemzorer10
21.Ocak.2013, 02:16
32 çok ince bi fikir olur.Mutlaka önerilmeli
TeNaciOUS MidFieLdeR
21.Ocak.2013, 02:17
sneijder basarili bir transfer oldu, turkiyeye getirmeye ikna etmek kolay bir is degil.
ancak olay transfer showuna dondu. yonetim sonuna kadar kullaniyor tabii ki. kupalar kazanilmadan solenlere baslamak cok yanlis bir tutum, ters tepebilir. yildiz transferleri gsye pek yaramamistir genelde ama terim faktorunu hesaba katarsak faydali olma ihtimali yuksek. olur da derbide sahaya cikarsa keyifli bir derbi olacak gibi, dikkatler ligimize yonelecektir.
Corpus
21.Ocak.2013, 02:19
Sezon içinde forma değişimi yok, ben Mehmet Ali Birand'ın anısına 32 giysin diyorum.
32 en sevdiğim sayıdır. Hatta öncelerde forma numaram da 32 idi. 32 numarayı giysin gider ertesi gün alırım formayı :D
caglaruzun
21.Ocak.2013, 02:20
Bizim takımda 23 numara giyen var mı? Yoksa 23 giysin be :) 32 numaranın olayı ne bu arada açıklar mısınız?
Homer J.S
21.Ocak.2013, 02:20
Bir an önce belli olsun da ona göre alalım formamızı :)
Suicider
21.Ocak.2013, 02:24
Rodney Sneijder @RodneySneijder
Abimin turkiyenin en buyuk kulubune imza atmasindan Dolayi buyuk bir mutluluk duyuyorum ve basarilar diliyorum.EN BUYUK CIMBOM!!!
Sneijder'in kardeşi :)
Önder HOCA
21.Ocak.2013, 02:24
bence formayı alıp 10 numara sneijder yazdırın seneyede kullanırsınız :D
europeanconquer
21.Ocak.2013, 02:25
Rodney Sneijder @RodneySneijder
Abimin turkiyenin en buyuk kulubune imza atmasindan Dolayi buyuk bir mutluluk duyuyorum ve basarilar diliyorum.EN BUYUK CIMBOM!!!
ahahahahahaha :n:
Kırk yılık Galatasaraylı :D
Bu arada giydi parçalıyı :)
https://pbs.twimg.com/media/BBFguxsCMAAZSLy.jpg
uAburak89
21.Ocak.2013, 02:25
Formalı görmeden inanmam diyen vardı. :D
https://pbs.twimg.com/media/BBFguxsCMAAZSLy.jpg:large
Corpus
21.Ocak.2013, 02:26
Üstteki az daha kaliteliymiş :D
Bak bak bunun da yakalar kalkık. İyi anlaşacaklar Burak ile :D
Night_Mare17
21.Ocak.2013, 02:28
18 giyer Ajax'da ki eski numarası.
grkm33
21.Ocak.2013, 02:28
Edit : Herkes koymuş zaten :)
mpaker66
21.Ocak.2013, 02:29
Bu sene kaç giyerse giysin ben 10 alcam :D
hakan769
21.Ocak.2013, 02:32
Melodan forma numarasını almasınlar piskopattır Melo Sneijder falan dinlemez dalar :D
6 Numarada giyebilr Sneijder seneye 10'u alır
mpaker66
21.Ocak.2013, 02:37
Vay bee. Durum 2 haftadır gündemde oldugu için biraz olağanlaştı gibi ama şaka maka Wesley Sneijder geldi. Avrupanın en yaratıcı 3 ortasahasından 1 i. Fm'de yaratıcılık dün baktığmda 20'ydi :D
Bu sene kaç giyerse giysin ben 10 alcam :D
aynen bende mi 10 yazdırsam :D ama seneye 10 u almazsada komik durur :D
mpaker66
21.Ocak.2013, 02:40
aynen bende mi 10 yazdırsam :D ama seneye 10 u almazsada komik durur :D
Yok be komik durmaz, onun ayrı bi asaleti var zaten. Sneijder deyince 10 numara geliyor akla.
zeck17
21.Ocak.2013, 02:42
Gerrard hala sneijder ile birlikte oynamak istiyorsa sezon sonu kapımız açıktır
europeanconquer
21.Ocak.2013, 02:46
Sneijder'e 10 numara yazdırırsanız oldu da 10 numarayı almadı seneye,kimse bir şey demez.Adamın göbek adı 10 zaten :n:
hakan769
21.Ocak.2013, 02:51
Kısa ve Net
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/6357_10151265247326843_1191089976_n.jpg
Night_Mare17
21.Ocak.2013, 02:54
Ee şimdi boşlukta kaldık Sneijder'de geldiğine göre :D
Oceanus
21.Ocak.2013, 02:54
Kısa ve Net
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/6357_10151265247326843_1191089976_n.jpg
Dünyanın en iyi 5 Futbolcusundan biri bizde artık :)
Night_Mare17
21.Ocak.2013, 02:57
Sneijder'li ilk gece :)
Corpus
21.Ocak.2013, 02:59
Sneijder'li ilk gece :)
O ne oğlum o öyle gerdek gibi :n:
Lucas Neill
21.Ocak.2013, 02:59
Ee şimdi boşlukta kaldık Sneijder'de geldiğine göre :D
Harbi ha bi bosluk oldu ama twitterda eglence cok güzel cam biblosundan digerlerine kadar güzel paylasimlar var tavsiye ederim :D
Night_Mare17
21.Ocak.2013, 03:00
Kısa ve Net
http://i53.tinypic.com/ak71xt.png
byariff
21.Ocak.2013, 03:09
hayirli olsun haftalardir gelcegini biliyordum cunki 34cimbom34"e asiri guvenmistim o hem bizi yaniltmadi hemde kimseyi yaniltmadi :D :D
Deus Dominus
21.Ocak.2013, 03:17
Hadi gözünüz aydın :) Artık bizde huzur buluruz biraz, ne zaman yeni mesajlar butonuna tıklasam en tepede "Galatasaray Transfer Haberleri" ve "Sneijder" :D.
Bordo61Mavi
21.Ocak.2013, 04:56
GSTV'ye aciklamalarini dinledim. Valla ben bile hafta sonu izlemek icin sabirsizlandim :)
fotosuki
21.Ocak.2013, 05:10
Umarım başarılı olamaz. :D
Tekme yemeye geldi haberi yok. :)
Sadri Şener'in araya girip Sneijder'i almasını ve sezon sonu sözleşmesinde yer alan 1 milyon euroya serbest kalma maddesi sayesinde Galatasaray'a kaptırmasını bekliyorum.
davidvilla
21.Ocak.2013, 10:25
Haydi hayırlı olsun.
Umarım dengeleri bozmaz ve adapte olabilir.
Ayrıca BJK maçında bir Vleminckx etkisi olursa ne harika olur ama değil mi :D
LaigLeNoiR
21.Ocak.2013, 10:30
Vlemincksx olmak kolay değil :p
Şaka bir tarafa müthiş transfer yaptı Galatasaray, ne durumda olursa olsun ismi yeter Sneijder'in. Bu arada derbide oynayacağını sanmam :D
davidvilla
21.Ocak.2013, 10:40
Hahah dogru. Vleminckx'ler kolay yetişmiyor. :)
Wesley Sneijder
21.Ocak.2013, 11:08
Ne bahtsızım yahu. Milan'ı tutarım Inter'e gider, Fener'i tutarım Galatasaray'a gider. Of. Hayırlı olsun, ne diyelim.
LaigLeNoiR
21.Ocak.2013, 11:26
İstersen nick'i değiştirelim :p
IcedEarth
21.Ocak.2013, 11:54
Keşke 23 numarayı giyse.
KaRaBükLü KraL
21.Ocak.2013, 12:54
Ünal Aysal kış mevsiminde çilek bulamayınca C Vitamini deposu portakala döndü.Severiz portakalı:)
Universal
21.Ocak.2013, 12:59
Galatasaray'a helal olsun sağlam oyuncu aldılar, umarım bize güzel bir şölen izletir ne kadar istemesemde. :p
urwrdskkn
21.Ocak.2013, 13:02
21 numara giyse keşke :D
Alicanfmfan
21.Ocak.2013, 13:05
Müthiş bir transfer. Son yılların en büyük transferidir. Umarım bildiğimiz Sneijder gibi oynar ve futbolla alakası olmayan yorumcuların diline düşmez inşallah.
Suicider
21.Ocak.2013, 13:06
Galatasaray SK @GalatasaraySK
Bilgi | Wesley Sneijder bugün 15.30'da özel uçakla Yeşilköy Genel Havacılık Terminali'ne iniş yapacak.
Kaan Souza
21.Ocak.2013, 14:13
14 numaralı formayi giyecek sanırım
hakan769
21.Ocak.2013, 14:15
bazı fenerli arkadaşlardan duyumuma göre 1.5 yıldır futbol oynamıyormuş :(
uAburak89
21.Ocak.2013, 14:19
14 numaralı formayi giyecek sanırım
14 diyenlerin sayısı artmış, bakalım. :)
İnter-Sneijder arasındaki alacak meselesini Galatasaray bir hazırlık maçıyla çözdü. Milano ya da İstanbul'da...
Bülent Timurlenk
Bu da güzel olmuş. :)
byariff
21.Ocak.2013, 14:31
32 numara giyer. sneijder aysal baskanin bu ucagiyla gelcek ohh kebap :D
http://imgim.com/bbh5aaeceaaizgc.jpg
edit : 14 numarali formayi giycekmis basilmis bile formalar.
http://i.imgur.com/pIFE54z.jpg
europeanconquer
21.Ocak.2013, 14:37
Tam bir kahinim ya :D
urwrdskkn
21.Ocak.2013, 14:38
32 numara giyer. sneijder aysal baskanin bu ucagiyla gelcek ohh kebap :D
http://imgim.com/bbh5aaeceaaizgc.jpg
edit : 14 numarali formayi giycekmis basilmis bile formalar.
http://i.imgur.com/pIFE54z.jpg
4 ay için giyeceği formayı hazırlıyorlar gelecek sene 10 numara kesin ONUN
Lucas Neill
21.Ocak.2013, 14:38
14 cok iyi oldu Henry'den dolayi bu numarayi cok severim.
zeck17
21.Ocak.2013, 14:40
Cruyffdan dolayı 14 numara hastasıyımdır bir hollandalı yine 14 numara :)
uAburak89
21.Ocak.2013, 15:11
Sneijder muhabbeti bitti, güldük, eğlendik, üzüldük ama ne demişler, Galatasaray'da transfer bitmez. :D
Yeni hedefler Vargas ve Aykut Demir'miş. :)
davidvilla
21.Ocak.2013, 15:23
Sneijder muhabbeti bitti, güldük, eğlendik, üzüldük ama ne demişler, Galatasaray'da transfer bitmez. :D
Yeni hedefler Vargas ve Aykut Demir'miş. :)
Vaay 14 güzel. Ceyhun Eriş :P (Cruyf ondan almış)
Vargas Fiorentinalı Perulu arkadaş mı ?
Trabzonspor
21.Ocak.2013, 15:24
Çok sağlam iş oldu. Hayırlı olsun bakalım. Kan değişikliği gs'ye yaradı. Hem yönetim hemde teknik ekip iyi işler yapıyor. Ama bu transfer takım dengesini bozarsa bu gsiçin hiç iyi olmaz.
uAburak89
21.Ocak.2013, 15:28
Vaay 14 güzel. Ceyhun Eriş :P (Cruyf ondan almış)
Vargas Fiorentinalı Perulu arkadaş mı ?
Aynen o, ama transfermarkt'a göre sakat gözüküyor, üstelik aradığımız isim mi şüpheliyim.
kral_67
21.Ocak.2013, 15:30
Bu Ünal Aysal'da ne para ne çevre var yahu.
Real Madrid ile maç yapar gider Kraliyet ailesi ile yemek yer,
Olympiakos başkanı ile kankalar zaten,
Moratti ile yemek yiyip Gallinari ile kahve içer.
Bundan 10 sene evvel bu adamın varlığından bile haberimiz yoktu.
Kim bu adam yahu?
GeNç KaRTaL
21.Ocak.2013, 15:32
Kariyer ve yaş kriterleri açısından Türkiye'ye gelen en büyük transfer oldu diyebiliriz.Bakalım katkısı nasıl olacak.
davidvilla
21.Ocak.2013, 15:34
Aynen o, ama transfermarkt'a göre sakat gözüküyor, üstelik aradığımız isim mi şüpheliyim.
Süper yetenekli bir adam. Ancak Sol bek için fazla ofansif. Hepsinden öte yıllardır sakat :) en son 2-3 sene önce mi ne adam akıllı top oynadı ondan sonra paso yattı.
byariff
21.Ocak.2013, 15:40
sol kanat kendisi ara sira bek oynadi ama uzun zamandir oynamiyor sakat bir futbolcu daha dogrusu yeni cikti sakatliktan gereksiz olur.
sneijder ucakta geliyormus :D
http://www.dha.com.tr/fotogaleri/act/30884_30262_21012013133552_1.jpg